Χαμός στον «αέρα»! Ο Βορίδης δεν ήξερε ότι η μάσκα ΚΝ95 είναι… ημερήσιας χρήσης, ούτε το μηνιαίο οικογενειακό κόστος – ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στον «αέρα»! Ο Βορίδης δεν ήξερε ότι η μάσκα ΚΝ95 είναι… ημερήσιας χρήσης, ούτε το μηνιαίο οικογενειακό κόστος – ΒΙΝΤΕΟ
Το ζήτημα με την κορωνοφρενίτιδα μόνο κακό κάνει στην κυβέρνηση, στελέχη της οποίας φθείρονται πολιτικά σε πανελλήνια μετάδοση!

Το παραπάνω είναι το κύριο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς από την σημερινή «γκάφα» του Υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, σε ό,τι αφορά τις μάσκες υψηλής προστασίας ΚΝ95.

Θυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένες μάσκες πλέον έχουν γίνει υποχρεωτικές για τα σούπερ μάρκετ και τα ΜΜΜ, εκτοξεύοντας το καθημερινό κόστος των πολιτών (ανεμβολίαστων και μη), καθώς είναι πιο ακριβές από τις απλές χειρουργικές μάσκες.

Για ακόμη μία φορά ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης «σκόνταψε» πάνω σε ζήτημα που αφορά την πανδημία.

Eιδικότερα, ο Μάκης Βορίδης πιάστηκε να μην γνωρίζει ότι οι συγκεκριμένες μάσκες είναι μίας χρήσης, κάτι που του…υπενθύμισαν στον «αέρα» οι δημοσιογράφοι:

«Αυτή εδώ είναι μάσκα υψηλής προστασίας ΚΝ95. Άκουσα τον κύριο Μαγιορκίνη που πηγαίνει συνέχεια στον ΣΚΑΪ και δεν έρχεται εδώ να λέει ότι αυτές προσφέρουν υψηλή προστασία. Αυτή εδώ από τη στιγμή που βγήκαν αυτές οι ανακοινώσεις, αυξάνεται συνεχώς η τιμή της.

Κάποιοι κερδοσκοπούν. Ξέρετε κάτι… Η απάντηση για ένα προϊόν το οποίο έχει ζήτηση θα έχει αύξηση, δεν με καλύπτει γιατί είναι ένα υγειονομικό προϊόν που μου το προτείνουν, σχεδόν επιβάλουν, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και οι υπουργοί. Άρα θα πρέπει να έχουν διασφαλίσει ότι κανένας κερατάς δεν πρόκειται να κερδοσκοπήσει. Αν αυτό κάνει 1 ευρώ και έχεις 5 παιδιά, σημαίνει 150 ευρώ τον μήνα για να μετακινούνται αυτά και εσύ», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εσωτερικών.

«Καλά, αυτή δεν είναι ημερήσιας χρήσης» ήταν η αντίδραση του Μάκη Βορίδη, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του επισημαίνει ότι είναι ημερήσιας χρήσης και τον υπουργό να φαίνεται να εκπλήσσεται.

«Δεν πιστεύω να την πλένεται και να την αφήνετε έξω;» παρατήρησαν με χιούμορ από το πάνελ, με τον υπουργό να γελά με το σχόλιο.

Παρατηρήστε το ύφος του Υπουργού, δείγμα του ότι πραγματικά πιάστηκε εξαπίνης:

 

(photo: video screenshot)

Share this post