Χιλιάδες Συνταξιούχοι Στην Ελλάδα Δέν Πεθαίνουν Από Κορονοϊό Αλλά Από Πείνα Περιμένοντας Την Κυβέρνηση 3 Με 4 Χρόνια Να Τους Δώσει Την Σύνταξη!

Χιλιάδες Συνταξιούχοι Στην Ελλάδα Δέν Πεθαίνουν Από Κορονοϊό Αλλά Από Πείνα Περιμένοντας Την Κυβέρνηση 3 Με 4 Χρόνια Να Τους Δώσει Την Σύνταξη!
Πεθαίνουν αβοήθητοι εδώ και χρόνια (κυρίως επι Μνημονιακής περιόδου) χιλιάδες συνταξιούχοι με τις συντάξεις πείνας που παίρνουν, και συνεχίζεται οι Γενοκτονία στην τρίτη ηλικία και στις μέρες μας, που υποτίθεται έχουμε βγει από τα Μνημόνια!
Δράστες και αυτουργοί αυτής της Γενοκτονίας στα περήφανα γεροντάκια δεν είναι μόνο η σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά διαχρονικά όλες η Ελληνικές Κυβερνήσεις!
Είναι τραγικό εν μέσω καραντίνας δυο μηνών λόγω Κορονοϊού, η Κυβέρνηση εκτός ότι δέν έχει βοηθήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας όπως: Πραγματικά Μακροχρόνιους Ανέργους πάνω από ένα χρόνο, Ανθρώπους με μικρή φορολογική δήλωση και εισόδημα, Εργαζόμενους στον τουριστικό-εποχικό τομέα, που δεν παίρνουν επίδομα ανεργίας, γιατί έχουν ένσημα μόνο μιας σεζόν (2019) και χρειάζονται να δουλέψουν το καλοκαίρι του 2020 για να δικαιούται το Βοήθημα της Ανεργίας του ΟΑΕΔ, με πολύ μεγάλη αμφιβολία εάν θα υπάρξει τουριστική σεζόν,και εφόσον Ναι, θα βρουν δουλεία? Η Κυβέρνηση συνεχίζει να ωθεί σε εξοντώσει σχεδόν Μισό Εκατομμύριο συνταξιούχους, που περιμένουν σχεδόν 3 με 4 χρόνια, για να πάρουν τις συντάξεις τους!
Κανένα από τα λεγόμενα Μεγάλα ΜΜΕ των Αθηνών, δεν ασχολούνται ιδιαίτερα, για τα πως τα βγάζουν πέρα άνθρωποι 70 με 71 χρονών, και πως ζουν, περιμένοντας  να  πάρουν την σύνταξη, εάν προλάβουν!
Μπορεί το Σύνθημα Μένουμε Σπίτι, να επικρατεί εν εποχή Κορωνοϊού ώστε να σώσουμε ευπαθείς ανθρώπους με υποκείμενα προβλήματα υγείας, όπως πχ την τρίτη ηλικία, αλλά είναι τουλάχιστον ειρωνικό από πλευράς της Κυβέρνησης να παίζει θέατρο ότι ενδιαφέρεται για την ζωή των παππούδων μας, και γιαγιάδων μας λόγω Κορωνοϊού, αλλά από την άλλη να τους αφήνει να πεινούν, χωρίς σύνταξη, και φάρμακα!
Το Priftis News έχει στείλει στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, και τα αρμόδια Υπουργεία να μας απαντήσουν στο Δημοσίευμα με τίτλο: Πλήρης Διάλυση Του ΕΦΚΑ Χιλιάδες Συνταξιούχοι 70-71 Χρονών Στην Αναμονή, Καταγγελίες Δεν Σηκώνουν Ούτε Τα Τηλέφωνα, Το Κράτος Πτώχευσε! Δείτε εδώ https://priftisnews.blogspot.com/2020/02/blog-post.html Αλλά απάντηση Μηδέν!
Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης        email: spyros.pritis76@yahoo.gr

Share this post