Χρήστος Μαντζιάρης : Γεμάτο «φίδια» και «666» το μουντιάλ στο Κατάρ

Χρήστος Μαντζιάρης : Γεμάτο «φίδια» και «666» το μουντιάλ στο Κατάρ

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Πιστή στις αρχές της και στην επίδειξη των συμβόλων της η σατανική ελίτ για να μας δείξει πάλι ότι ελέγχει τα πάντα στο πλανήτη, ότι είναι πανίσχυρη, κτλ, έτσι και σε αυτό το μουντιάλ στο Κατάρ φρόντισε να μας επιδείξει τα σύμβολά της και να μας ενημερώσει ότι ΚΑΙ το μουντιάλ είναι υπό τον έλεγχό της. Δεν υπήρχε περίπτωση ν’ αφήσει να πάει χαμένη μια τέτοια ευκαιρία, επειδή στις βασικές της αρχές προβλέπεται ότι «θα χρησιμοποιήσουμε τα σπορ για την εδραίωση της Νέας Τάξης». Η προπαγάνδα της διά των παγκοσμίου ενδιαφέροντος εκδηλώσεις είναι τεραστίας σημασίας και της παρέχει τεράστιες δυνατότητες.

Κατά την διάρκεια του μουντιάλ θα πλημμυρήσουν οι τηλεοράσεις με φίδια που τρώνε την ουρά τους, δηλαδή ουροβόρους όφεις, και 666. Διότι αυτά είναι, όχι και τόσο επιδεξίως κρυμμένα, στο λογότυπο των αγώνων και στις μπάλες που θα χρησιμοποιούν στους αγώνες. Τα υποσυνείδητα μηνύματα θα βομβαρδίζουν δισεκατομμύρια αδρανών εγκεφαλικά τηλεθεατών, καθόσον η εικόνα μειώνει την αναλυτική σκέψη, αλλά ο εγκέφαλος ρουφά κάθε παράσταση, ειδικά όταν αυτή προβάλλεται εκατοντάδες φορές.

Στο σήμα, λογότυπο, logo, του παγκοσμίου Κυπέλου ποδοσφαίρου που θα γίνει στο Κατάρ απεικονίζονται ο ουροβόρος όφις, το 666, και το σήμα του απείρου, δηλαδή της αιωνιότητος το οποίο δεν θα σχολιασθεί εδώ. Που ευρίσκεται ο ουροβόρος όφις; Αν προσέξει ο παρατηρητής το σήμα του μουντιάλ, που η γενική του εικόνα είναι το κάθετο σύμβολο του απείρου, θα δει στο επάνω μέρος του την κεφαλή ενός φιδιού που τρώει την ουρά του. Ο γνωστός συμβολισμός των παγκοσμιοποιητών σατανιστών, ο ουροβόρος όφις.

Επίσης η λέξις “Qatar” είναι γραμμένη με τέτοιον τρόπο που το γράμμα “Q”και τα δύο “a” να φαίνονται και ως εξάρια που φυσικά είναι τα τρία εξάρια, το γνωστό 666.

Αλλά και η μπάλα, που θα χρησιμοποιείται στα γήπεδα του Κατάρ, είναι πλήρης συμβολισμών. Το κύριο θέμα της, τα βασικά γεωμετρικά σχήματα που είναι στην επιφάνειά της, είναι και αυτά παρμένα από παράσταση του ουροβόρου όφεως, γι αυτό προφανώς τα μικρά έγχρωμα καλλιτεχνήματα παραπέμπουν σε φολίδες δέρματος ερπετού. Τα δε κενά τρίγωνα παραπέμπουν στην παράσταση του διπλού ουροβόρου όφεως. Τα ίδια τρίγωνα παραπέμπουν σε μάτια aliens (του οποίου το κεφάλι φαίνεται στο «2022» του λογοτύπου), με το σφράγισμα του φιδιού και του 666 στο μέτωπο λόγω του λογοτύπου της διοργανώσεως όπως αναλύθηκε ανωτέρω.

Κατά κάποιο τρόπο οι όλοι συμβολισμοί είναι συνέχεια των συμβολισμών του μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία, διότι και τότε υπήρχαν συμβολισμοί της ιδίας τεχνοτροπίας, κάτι που δεν συνέβη στο μουντιάλ της Ρωσία το 2018.

Το Κατάρ θα πλημμυρίσει από «φίδια» και «666» διότι τα σήματα αυτά θα υπάρχουν παντού, και μαζί του όλος ο πλανήτης μέσω των τηλεοράσεων. Καλή διασκέδαση.

Χρήστος Μαντζιάρης

Share this post