Χρησιμοποιούν την μουσική για να προκαλέσουν θύματα – Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες

Χρησιμοποιούν την μουσική για να προκαλέσουν θύματα – Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες

Ο χρόνος που μετρά δυστυχώς αντίστροφα…

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η ραπ μουσική στην Ευρώπη φαίνεται πως δίνει «στέγη» σε φωνές μίσους κατά των Ευρωπαίων, κάτι που τα τελευταία χρόνια συμβαίνει και στην Ελλάδα.

Στην Γαλλία, ο έγχρωμος ράπερ, Nick Conrad, τραγουδά σε βιντεοκλίπ «Γαμ@ω την Γαλλία, καίω την Γαλλία», ενώ στο τέλος στραγγαλίζει μια γυναίκα, η οποία συμβολίζει την χώρα.

Νωρίτερα είχε κατηγορηθεί για ένα τραγούδι, στο οποίο υπερασπιζόταν την σφαγή λευκών μωρών, ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε πως το τραγούδι ήταν απλά ένα «σχόλιο στον ρατσισμό».

Το νέο του τραγούδι τώρα λέγεται «Doux pays – γλυκιά χώρα», στο οποίο η Γαλλία παρουσιάζεται ως μία λευκή γυναίκα.

«Γαμ@ω την Γαλλία μέχρι να φτάσει στον σπαραγμό», επαναλαμβάνει ο Conrad μέσα στο τραγούδι.

«Κ@@@ στο στόμα της Γαλλίας, τελειώνω σαν γουρούνι», αναφέρει στην αρχή του τραγουδιού και τονίζει πως «η Γαλλία η γλυκιά χώρα των παιδικών μου χρόνων, η Γαλλία δεν υπήρξε ποτέ γλυκιά χώρα».

«Καίω την Γαλλία, η φωτιά είναι ασταμάτητη», τελειώνει το τραγούδι και δεσπόζει η σκηνή του στραγγαλισμού της λευκής γυναίκας, που είναι η Γαλλία, η οποία τον είχε αγκαλιάσει και φροντίσει.

Μας θυμίζει κάτι;

Πόσοι εισακούν τον εν λόγω ράπερ;

Στην Ελλάδα θυμίζουμε πως ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε με καλά λόγια σε ράπερ, που τραγουδούν για παρανομίες, ναρκωτικά και φοροδιαφυγή.

Όπως όλα δείχνουν, σε περίπτωση που ξεσπάσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, ακόμα και χώρες που δεν θα συμμετέχουν, θα έχουν θύματα στους πολέμους των πόλεων, μεταξύ ντόπιων και «μεταναστών» -ή διαφορετικών ιδεολογιών/κοσμοθεωριών- που ενδεχόμενα ξεσπάσουν σε συνθήκες χάους σε όλον τον πλανήτη.

Οι μελωδίες μίσους που κατακλύζουν την Ευρώπη «στρώνουν» τον δρόμο.

Τα σχόλια δικά σας:

ΦΩΤΟ: Pexels

el.gr

Share this post