Χριστούγεννα «χωρίς φώτα» – Θέλουν να «τελειώσουν» την γιορτή των χριστιανών

Χριστούγεννα «χωρίς φώτα» – Θέλουν να «τελειώσουν» την γιορτή των χριστιανών

Η οικολογία θα αντικαταστήσει τον Χριστιανισμό;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Γερμανική δημοσκόπηση έδειξε ότι οι περισσότεροι πολίτες της χώρας τάσσονται υπέρ της μείωσης ή ακόμα και της κατάργησης του φωτισμού των Χριστουγέννων, για να… σωθεί το περιβάλλον.

Όπως διαβάζουμε στο γερμανικό STERN< την δημοσκόπηση διενήργησε η YouGov. Το 57% των ερωτηθέντων, ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ανέφερε πως είναι διατεθειμένο να δεχθεί την μείωση ή και την κατάργηση του φωτεινού στολισμού της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης. Μάλιστα, ένα 11% ζήτησε διακοπή εδώ και τώρα του στολισμού των Χριστουγέννων. Στην ερώτηση σχετικά με την πλήρη μείωση του φωτεινού στολισμού και στα σπίτια και τους συνοικιακούς δρόμους 44% είναι υπέρ και 44 κατά, ενώ 13% δεν έχει άποψη. Όπως αντιλαμβάνεστε τέτοιου είδους ερωτήματα για μείωση… των Χριστουγέννων γεννούν εύλογα ερωτήματα για την τύχη των χριστιανικών εορτών.. Ζητούν να μειωθεί ή ακόμα και να καταργηθεί ο στολισμός των Χριστουγέννων για την… «κλιματική αλλαγή».

Όπως πρώτο το el.gr αποκάλυψε (διαβάστε ΕΔΩ), προκειμένου να κρατούν τους ανθρώπους, σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση, εισήγαγαν όρους όπως «κλιματική έκτακτη ανάγκη» (climate emergency) ή «κλιματική κρίση» (climate crisis), ενώ για την άνοδο της θερμοκρασίας στον πλανήτη από το σχετικά ήπιο «global warming» πέρασαν στο «global heating», με τον όρο heat, που σημαίνει καύσωνας, να παραπέμπει σε μία πολύ πιο έντονη κατάσταση.

Στόχος: Το να πεισθεί η ανθρωπότητα πως υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για το περιβάλλον, συνεχίζοντας, όχι μόνο να πληρώνει αδρά «πράσινους φόρους», των οποίων μεγάλο μέρος χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση των παράτυπων μεταναστών στις δυτικές κοινωνίες (πολυπολιτισμικότητα), αλλά να επιζητά «παγκόσμια λύση».

Τι κι αν υπάρχουν επιστήμονες που ασκούν έντονη κριτική στην «απάτη της υπερθέρμανσης», όπως την ονομάζουν; Η καθεστηκυία τάξη έχει επιβάλλει την άποψή της, δίχως να ανοίξει μία παγκόσμια συζήτηση για το θέμα, όπου επιστήμονες όλων των απόψεων θα αντιπαραβάλλουν επιχειρήματα επί ίσοις όροις, όπως, για παράδειγμα πως η αυξομείωση της θερμοκρασίας δεν εξαρτάται από την ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά από εκείνη του ήλιου, πως πρώτα αυξάνεται η θερμοκρασία και μετά ο αριθμός του διοξειδίου του άνθρακα (εξάτμιση θαλάσσιων υδάτων κοκ.).

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα τίθεται εν αμφιβόλω και ο φωτισμός των Χριστουγέννων.

el.gr

Share this post