Ψυχίατρος: κατέληξε υγειονομικός του ΕΚΑΒ που δεν ήθελε να εμβολιαστεί κι υποχρεώθηκε!!Σωρηδόν καταγγελίες υγειονομικών ότι δεν καταγράφονται οι παρενέργειες!

Ψυχίατρος: κατέληξε υγειονομικός του ΕΚΑΒ που δεν ήθελε να εμβολιαστεί κι υποχρεώθηκε!!Σωρηδόν καταγγελίες υγειονομικών ότι δεν καταγράφονται οι παρενέργειες!

Φοβερή καταγγελία από τον Ψυχίατρο σε αναστολή πατέρα 5 παιδιών.

Α΄είδηση έβγαλαν μια οικογένεια στο δρόμο η τιμωρητική επιχείρηση περιλαμβάνει και τους απογόνους και φυσικά τέκνα αντιφρονούντων όπως στις κανονικές χούντες..

Β΄είδηση και εξόχως συγκλονιστική ο ψυχίατρος Γιώργος Σύρπης στο Ανατρεπτικό Δελτίο στις 3/9/21 είπε στον αέρα ότι είχε την πληροφορία από Υγειονομικό του ΕΚΑΒ ότι μια συνάδελφος του/της στο ΕΚΑΒ πέθανε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό.

Η γυναίκα όπως είπε δεν είχε εμβολιαστεί αλλά υπό την πίεση της αναστολής ενέδωσε κι εμβολιάστηκε με αποτέλεσμα να πεθάνει το ίδιο 24ωρο.

Μάλιστα είπε η γυναίκα πήγε με δάκρυα στα μάτια να εμβολιαστεί επιβαρύθνηκε ψυχολογικά δεν άντεξε η καρδιά της την ψυχολογική πίεση κι επιβάρυνση συν το εμβόλιο….Ο Ψυχίατρος δεν έδωσε το όνομα είναι από τη Θεσσαλονίκη ο γιατρός κι αυτό έχει σημασία γιατί σήμερα πέθανε αιφνιδίως τουλάχιστον έτσι ανακοινώθηκε επίσημα η διασώστης του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων Ελένη Μάργαρη. Ήταν μόλις 48 ετών.

Προσλήφθηκε στο ΕΚΑΒ το 2002 ανήκε στο Παράρτημα ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας. ”Έφυγε αιφνίδια από την ζωή σήμερα το πρωί η διασώστης του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων Ελένη Μάργαρη.” Κάποιες αναφορές συσχετίζουν την αποκάλυψη Ψυχιάτρου με την συγκεκριμένη εργαζόμενη του ΕΚΑΒ….Ανεπιβεβαίωτη η ταύτιση ως τώρα αφού ο γιατρός δεν έδωσε στον αέρα το όνομα..Ωστόσο το γεγονός ότι γιατρός είναι από τη Θεσσαλονίκη που είναι στην τροχιά των Ιωαννίνων όπου πέθανε η κοπέλα και το γεγονός ότι ο γιατρός είπε ότι η αποθανούσα εργαζόταν στο ΕΚΑΒ όπως στο ΕΚΑΒ εργαζόταν και η Μάργαρη συγκλίνουν…

Σωρηδόν καταγγελίες νοσηλευτών και γενικά υγειονομικού προσωπικού στα κανάλια ότι υπάρχουν πάρα πολλές παρενέργειες του εμβολίου που δεν καταγράφονται.. ”23χρονος με μυοκαρδίτιδα, 20χρονος φαντάρος νευρολογικά νεκρός”

Η παράταση προς εμβολιασμό των υγειονομικών που δόθηκε είναι μια επιχείρηση υφαρπαγής δια εκβιασμού δήλωσης μετανοίας.. Αλγεινές εποχές!!!

 

και έλεγε επίσης αυτή η νοσηλεύτρια ότι επίσης πολλά περιστατικά με παρενέργειες εμβολίων δεν καταγράφονται.. Ενδεικτικά άνοιξαν κάποια στόματα..

Οι καταγγελίες αυτές που είναι επώνυμες και δημοσιοποιημένες συνάδουν με τις δηλώσεις του Γάλλου Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne: σκοτώνουν με εμβόλια δεκάδες χιλιάδες σε καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας.Ψευδή,γελοία τ’επίσημα στατιστικά για παρενέργειες, θανάτους από εμβόλια. Μόνο το 10% αυτών καταγράφονται ως και μέσα σ’εμβολιακά κέντρα.Όλοι οι γιατροί είναι σε διαρκή τρομοκρατία από ιεραρχία να μην καταγράφουν εγκεφαλικά,θρομβώσεις, εμφράγματα κλπ !

Άλλωστε Γαλλία, Ελλάδα ακολουθούν κοινή γραμμή και σχημάτισαν ενιαίο μέτωπο κατά υγειονομικών! Υπάρχει ομερτά παγκοσμίως..

dimpenews.com

 

Share this post