Ωσάν Τους Κόκους Της Άμμου Οι Εχθροι Μας

Ωσάν Τους Κόκους Της Άμμου Οι Εχθροι Μας

……του έθνους και της πίστης. Σήμερα μας είπε ο Πάπας: ‘Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από τις συμφωνίες

Μάλιστα…

«Άγιε» πες μου κάτι..
Μέσα στα ανθρώπινα δικαιώματα που υπερασπίζεται ή και επιβάλει ο ΟΗΕ κατά περίπτωση στα κράτη, είναι και η υποχρεωτική παρακαλώ αποδοχή, από την κοινωνία, της διαφορετικότητας στον σεξουαλικό προσανατολισμό……..…δηλαδή η νομιμοποίηση της παραποίησης/κακοποίησης της ανθρώπινης φύσης….και επίσης η εκπαίδευση της στα παιδιά ακόμη και του δημοτικού σχολείου…… κάτι που επιβάλλεται δια νόμου στα κράτη του ΟΗΕ και με κυρώσεις αν αντιδράσουν,  όπως για παράδειγμα το Κιργιστάν που αρνείται τα… ανθρωπινά δικαιώματα σας  και το έχετε στον τοίχο.
Για αυτά τα δικαιώματα μιλάς; Για αυτά μιλάς..ναι!

Αυτοί που συναναστρέφεσαι «Άγιε» εκεί ψηλά στην πυραμίδα που υποτίθεται τα υπερασπίζονται,  είναι εκείνοι που τοποθετούν τα δικαιώματα της νέας εποχής πιο ψηλά από των ανθρώπων και των κρατών, δολοφονώντας αμάχους και διαλύοντας ανίσχυρα κράτη…είναι αυτοί που καταπάτησαν τα πραγματικά ανθρώπινα δικαιώματα στην Ανατολή και επάνω εκεί έχτισαν νέα δεδομένα και καταστάσεις για την…Δύση…’ωστε να έρθεις σήμερα εσύ και να πεις πως η προδοσία και τα ανοιχτά σύνορα αξίζουν.. βραβείο!

Είναι αυτοί που δέχεσαι να σου φιλήσουν το χέρι( και το δαχτυλίδι).

Το ξέρεις καλά…τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και της ανθρώπινης φύσης έγιναν και γίνονται για δύο λόγους και επάνω στη νομική βάση του κειμένου του 1948.

1)Γιατί υπάρχουν κάποιοι που σας κάνουν τις πάσες και 2)υπάρχετε και εσείς που σε κενό τέρμα σκοράρετε.

Δηλαδή… υπάρχουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τα καταπατούν, ασκώντας ακόμη και βία και επάνω εκεί έρχεστε εσείς και κάτι οργανισμοί σαν εσάς, για να… τα υπερασπιστούν και δράττοντας της ευκαιρίας παρουσιάζουν κάθε πάθος της ψυχής σαν ιδανικό και δικαίωμα..!

Μέσα από αυτά τα ανθρωπινα δικαιώματα που ειναι πάνω από συμφωνίες όπως λές«Άγιε»…. διαλύετε έθνη, αλλάζετε σύνορα, σβήνετε και γράφετε γλώσσες (και αυτό αξίζει το Νόμπελ ειρήνης) ..και το σημαντικότερο, διαλύεται την έννοια οικογένεια, τον στύλο, το πολυτιμότερο θεμέλιο μίας κοινωνίας.

Μέσα από αυτά τα δικαιώματα ανακατεύετε τους ανθρώπους, τους τοποθετείτε στο μπλέντερ για να βγει ένας άνθρωπος, μονόχρωμος, δίχως πατρίδα, δίχως θρησκεία, δίχως ιστορία, με τα ήθη και τα έθιμα των αφεντικών σου……… «Άγιε»…

Όντος θα το δώσετε στον Τσίπρα το Νόμπελ..σήμερα πείστηκα!

Όπως και πείστηκα τι πρέπει να κάνει κάποιος για να πάρει ένα βραβείο Νόμπελ και αντιλαμβάνομαι όσοι το πήραν στο παρελθόν, τι υπηρεσίες πρόσφεραν στην ανθρωπότητα ή μάλλον στην νέα εποχή σας.

Rick

Share this post