Όλα Δείχνουν Σύγκρουση: Το Ισραήλ Μετακίνησε Εσπευσμένα Patriot Στα Σύνορα Με Το Λίβανο – Η Χεζμπολάχ Εγκαθιστά Πυραύλους Στην Κοιλάδα Bekaa!

Όλα Δείχνουν Σύγκρουση: Το Ισραήλ Μετακίνησε Εσπευσμένα Patriot Στα Σύνορα Με Το Λίβανο – Η Χεζμπολάχ Εγκαθιστά Πυραύλους Στην Κοιλάδα Bekaa!

Έντονη κινητικότητα και συναγερμός επικρατεί στη Μ. Ανατολή. Ο Νετανιάχου έχει θέσει σε ετοιμότητα τις Ισραηλινές ΕΔ, ενώ πριν λίγο, το Τελ Αβίβ τοποθέτησε Patriot στα σύνορα με το Λίβανο.

Aurora Intel@AuroraIntel

The photo below is circulating around Social Media of the IDF bolstering its air defense. Seems that things are being moved up North.
[Knish]

View image on Twitter
32 people are talking about this

Εν τω μεταξύ ο (IDF) ανακοίνωσε ότι έχουμε την εγκατάσταση από την Χεζμπολάχ πυραύλων ακριβείας στην κοιλάδα Bekaa του Λιβάνου, οι οποίοι φυσικά στοχεύουν το Ισραήλ.

Η Χεζμπολάχ δημιούργησε τον δικό της χώρο παραγωγής και μετατροπής καστευθυνόμενων πυραύλων κοντά στην πόλη Al-Nabi Sheeth στην περιοχή Bekaa του Λιβάνου, ανακοίνωσε ο στρατός του Ισραήλ, προσθέτοντας ότι η εγκατάσταση ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια ως τόπος παραγωγής οπλισμού από την ηγεσία της Χεζμπολάχ.

Yosef Yisrael@yosefyisrael25

Iran has established a new military base in Syria and has plans to house thousands of troops at the location, according to multiple Western intelligence sources tell @FoxNews
(@ImageSatIntl )

View image on Twitter
28 people are talking about this

Israel Defense Forces

@IDF

Here’s a picture worth a thousand missiles:

We can now reveal that inside this Hezbollah facility is Iranian-supplied machinery used to manufacture precision guided missiles with an accuracy of less than 10 meters.

?Nabi Chit, Lebanon

View image on Twitter
1,172 people are talking about this

Στο παρελθόν είχαν εντοπιστεί διάφορες δραστηριότητες για τη διευκόλυνση της κατασκευής και μετατροπής των κατευθυνόμενων πυραύλων στην εγκατάσταση, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας μιας ειδικής γραμμής συναρμολόγησης όπλων ακριβείας και μεταφοράς ευαίσθητου και ειδικού εξοπλισμού.

«Η διευκόλυνση αυτή έχει εξαιρετική σημασία για το σχέδιο κατασκευής κατευθυνομένων πυραύλων της Χεζμπολάχ και για το λόγο αυτό η οργάνωση υπό τον φόβο των επιθέσεων εκκένωσε όλον τον πολύτιμο και μοναδικό εξοπλισμό της και τον μετέφερε σε διάφορες τοποθεσίες στη Βηρυτό», ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Share this post