“Όλα θα τελειώσουν σε 200 δευτερόλεπτα”: Για “De Facto” Τρίτο Παγκόσμιο και νομιμοποίηση χρήσης πυρηνικών μιλούν στη Μόσχα!

“Όλα θα τελειώσουν σε 200 δευτερόλεπτα”: Για “De Facto” Τρίτο Παγκόσμιο και νομιμοποίηση χρήσης πυρηνικών μιλούν στη Μόσχα!

“Ο Πούτιν είναι αποφασισμένος-Θα πατήσει το

κουμπί”

Σε πολύ οριακά και θολά σημεία κινείται η ανθρωπότητα και η παγκόσμια ειρήνη. Στη Ρωσία έχει αρχίσει να γίνεται συνείδηση ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει. Συνεπώς, η ηγεσία νομιμοποιείται να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων.

Οι διάλογοι της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης είναι απλά ανατριχιαστικοί. Δείχνουν όμως και την κατεύθυνση που θα κινηθεί το Κρεμλίνο. Δεν υπάρχει ήττα. Αν χρειαστεί θα πυροδοτηθεί Ο “Σατανάς 2”, ο RS-28 Sarmat ή ο RS-24 YARS. Και από εκεί και πέρα θα απομείνουν 200 δευτερόλεπτα μέχρι την ολοκληρωτική εξάλειψη της χώρας-στόχου.

Οι διάλογοι αυτοί έρχονται μετά τις πυρηνικές απειλές Σ.Λαβρόφ, Μ.Ζαχάροβα και Β.Πούτιν.

“De Facto” είμαστε σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

“Η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Λιζ Τρας, είπε ευθέως ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ο πόλεμος όλων, ένας πόλεμος μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας.

Αυτός είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και στο Λονδίνο σκοπεύουν να πολεμήσουν μέχρι να πετύχουν ολοκληρωτική νίκη απέναντι στην Μόσχα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, η Σιμονιάν, συντάκτρια του κρατικού RT και «φερέφωνο» του Κρεμλίνου, σχολίασε με ανάρτησή της στα social media για την υποστήριξη που προσφέρει η Μεγάλη Βρετανία στην Ουκρανία, κάνοντας μάλιστα αναφορά και σε πρόσφατες εκρήξεις στο Μπελγκορόντ:

«Τι επιλογή μας αφήνετε, ηλίθιοι; Τον πλήρη αφανισμό της Ουκρανίας; Ένα πυρηνικό χτύπημα;» τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

“Όλα αυτά θα τελειώσουν με πυρηνικό χτύπημα”

Η Μαργκαρίτα Σιμονιάν, ανέφερε πως θεωρεί πιο πιθανό να ξεσπάσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος ή να υπάρξει ένα πυρηνικό χτύπημα από το να ηττηθεί η Ρωσία στην Ουκρανία.

Σε χθεσινοβραδινή εκπομπή στο Rossiya 1, η Σιμονιάν δήλωσε ότι η ιδέα να πατήσει ο Πούτιν «το κουμπί» είναι πιο πιθανή από το να επιτρέψει στη Ρωσία να χάσει τον πόλεμο:

«Είτε θα χάσουμε στην Ουκρανία, είτε θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος… Θεωρώ τον Γ’ Παγκόσμιο πιο ρεαλιστικό [σενάριο] γνωρίζοντας εμάς, γνωρίζοντας τον ηγέτη μας, τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Η πιο απίστευτη έκβαση, ότι όλα αυτά θα τελειώσουν με πυρηνικό χτύπημα, μου φαίνεται πιο πιθανή από την άλλη εκδοχή των γεγονότων».

«Από τη μία μεριά, αυτό μου προκαλεί φρίκη, αλλά από την άλλη κατανοώ ότι η κατάσταση είναι αυτή που είναι…όλοι θα πεθάνουμε κάποτε», δήλωσε στην εκπομπή η αρχισυντάκτρια του RT, με τον έτερο δημοσιογράφο – φερέφωνο του Πούτιν- Βλαντιμίρ Σολοβιόφ να συμπληρώνει «Εμείς θα πάμε στον παράδεισο, ενώ αυτοί απλώς θα τα κακαρώσουν».

“Ένας πύραυλος Sarmat και αυτό ήταν – Ζούμε την συνέχεια του Μεγάλου Πατριωτικού

Πολέμου”

Σε διαφορετικό διάλογο στην ρωσική κρατική τηλεόραση, ο παρουσιαστής ακούγεται να λέει:

“Ένας πύραυλος Sarmat και αυτό ήταν. Το βρετανικό νησί δεν θα υπάρξει.

Σοβαρά το λέω αυτό. Μας κατηγορούν ως κράτος τρομοκράτης.

Δείτε την εικόνα και μετρήστε τα δευτερόλεπτα. Πάρτε ένα χρονόμετρο και μετρήστε. 200 δευτερόλεπτα χρειάζονται για την Βρετανία.

Έτσι θα τους μιλήσουμε. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα άλλο”

“Μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει τώρα. Είναι η συνέχεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου

Όπως επισκεύασαν και έστελναν βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό για τη ναζιστική Γερμανία, τώρα το κάνουν για την Ουκρανία.

Τώρα δεν επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη. Έχουν προετοιμάσει μια χώρα για την οποία δεν νοιάζονται η οποία έχει μια διεφθαρμένη και παθητική ναζιστική κυβέρνηση”

Πρώην αρχηγός του βρετανικού στρατού: Οδηγούμαστε στον Γ’ ΠΠ

Ο πρώην αρχηγός του βρετανικού στρατού, Λόρδος Ρίτσαρντ Ντάνατ σημειώνει ότι η Δύση εισέρχεται σε μια επικίνδυνη «πίστα» της σύγκρουσης στην Ουκρανία και ίσως σε ένα «γλιστερό μονοπάτι» που μπορεί να οδηγεί στον Γ’ ΠΠ.

Ο Ντάνατ, αρχηγός του βρετανικού Γενικού Επιτελείου Στρατού από το 2006 έως το 2009, συμφωνεί με τη διάθεση στρατιωτικών προμηθειών στο Κίεβο για να αποκρουστεί η ρωσική επίθεση.

«Νομίζω ότι ένας εξωτερικός παρατηρητής θα σχολίαζε πιθανώς ότι έχουμε αυξήσει τον οπλισμό που έχουμε δώσει στην Ουκρανία, πρώτα με αντιαρματικά όπλα και αντιαεροπορικά όπλα και τώρα με πυροβολικό μεγάλου βεληνεκούς, κάτι που είναι απολύτως σωστό να κάνουμε», δήλωσε ο Ντάνατ στον δημοσιογράφο Τζέρεμι Βάιν στo express.co.uk.

«Τα τεθωρακισμένα οχήματα, αυτό είναι απολύτως σωστό να γίνει επίσης (σ.σ. να σταλούν)», τόνισε.

«Πάμε σε ένα ολισθηρό μονοπάτι που θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε ένα γενικότερο πόλεμο για να είμαστε υπερδραματικοί ή πολύ δραματικοί στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;», αναρωτιέται.

Ας δούμε ξανά και τι είπε ο Β.Πούτιν χτες

Image

Share this post