Όλο το χρονικό της συγκάλυψης των παράνομων δράσεων ΜΚΟ από το Ελληνικό κράτος, την δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ

Όλο το χρονικό της συγκάλυψης των παράνομων δράσεων ΜΚΟ από το Ελληνικό κράτος, την δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ

Ένας ξένος δημοσιογράφος που παρίστανε τον αλληλέγγυο μαγνητοσκόπησε με κρυφή κάμερα την εβραϊκής καταγωγής Άριελ να περιγράφει την παράνομη δράση της ΜΚΟ της που υποτίθεται ότι παρείχε νομική βοήθεια στους πρόσφυγες. Η ΜΚΟ Advocates Abroad (συνήγοροι εξωτερικού) δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια βιτρίνα για την αποσταθεροποίηση της χώρας μας.

Το βίντεο με το δημοσιογραφικό ντοκουμέντο της ομάδας της Λόρεν Σάουδερν το μετάφρασα πέρυσι εντός ολίγων ημερών από τη δημοσίευση του υλικού της προσθέτοντας επιπλέον πληροφορίες για το ποιόν της Άριελ Ράικερ. Με μοναδική εξαίρεση τα Κατοχικά Νέα που το δημοσίευσε αμέσως αλλά και κάποιες μικρότερης εμβέλειας σελίδες όλες οι υπόλοιπες μεγάλες «ανεξάρτητες» ενημερωτικές σελίδες αδιαφόρησαν για αυτή τη τόσο σημαντική είδηση. Το ηχητικό και οι πληροφορίες αυτές ξεσκεπάζουν το πραγματικό παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες μας όλα αυτά τα χρόνια.

Λόγω της μικρής προβολής έως τότε η υπόθεση πάει για κουκούλωμα. Σχεδόν έξι μήνες αργότερα από το πουθενά έρχομαι προ εκπλήξεως καθώς το Μακελειό δημοσιεύει το βίντεο μου για την Άριελ. Μαζί με αντίγραφα που αναρτήθηκαν στο Facebook ξεπέρασε κατ ελάχιστο τις 100.000 προβολές και ίσως να έφτασε και τις 200.000 καθώς δεν θα μπορούσα να έχω γνώση στατιστικών των αναδημοσιεύσεων σε άγνωστους  λογαριασμούς του Facebook.

Τέτοια νούμερα για το μέγεθος της χώρας μας είναι πολύ μεγάλα και έτσι τόλμησα να ελπίζω πως η ανωτέρω παραγωγή μου θα επιτελούσε το σκοπό της. Σκοπός μου ήταν να βάλω ένα ακόμα λιθαράκι για να μη κουκουλωθεί αυτή η τόσο κατάφορη παραδοχή της δράσης τους και αν δεν κατέληγαν στη φυλακή έστω να έβλεπα περιχαρής το κλείσιμο της ΜΚΟ τους αφού από την αποκάλυψη του ηχητικού τα πράγματα είχαν πάρει τη νομική οδό.

Ένα μήνα αργότερα η Λόρεν Σάουδερν τελειώνει το ντοκιμαντέρ που σας παραθέτω παρακάτω και πέρα από τη ΜΚΟ της Άριελ έχει μαρτυρίες από τη Μόρια αλλά και άλλο ένα νέο ηχητικό παραδοχής παρανομίας άλλης ΜΚΟ. O δικηγόρος του Παναγιώτη Μωραΐτη προέδρου της ΜΚΟ ERCI ηχογραφήθηκε να παραδέχεται το ξέπλυμα του ποσού των 500.000 ευρώ το οποίο και αποκάλεσε μικρό σε σχέση με τα ποσά που λαμβάνουν άλλες ΜΚΟ.

Το εάν αληθεύει πως όντως ήταν μόνο αυτό το πόσο είναι εισαγγελικό θέμα. Βέβαια ο Παναγιώτης Μωραΐτης στη κατάθεση του στον εισαγγελέα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες αλλά και την οποιαδήποτε ύπαρξη ποσού ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Το επίμαχο σημείο με το ηχητικό του Δικηγόρου του Μωραΐτη είναι στο 43:30 του ντοκιμαντέρ. Εγώ θα σας πρότεινα να το δείτε ολόκληρο καθώς είναι γεμάτο με αλήθειες που τα ΜΜΕ μας κρύβουν επιμελώς τόσο για τη κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Και τώρα δικαίως θα περιμένετε να ακούσετε για τις αυτεπάγγελτες διώξεις που η Ελληνική δικαιοσύνη έκανε εις βάρος όλων αυτών των δουλεμπορικών ΜΚΟ που έχουν βρει τη χώρα μας ξέφραγο αμπέλι και αισχροκερδούν στη πλάτη μας. Ουσιαστικά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Το παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσπάθησε να επηρεάσει τη δικαιοσύνη με το παρακάτω δημοσίευμα για να μην συνεχιστούν οι διώξεις εναντίον της ERCI του Μωραΐτη.

οι Διασώστες στη Θάλασσα Αντιμετωπίζουν Αβάσιμες Κατηγορίες

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης της ERCI αναλαμβάνει το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου και πηγαίνει αυτοβούλως στον εισαγγελέα που τον προφυλακίζει.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ERCI

Καμία νεότερη είδηση δεν υπάρχει για την έκβαση της υπόθεσης του αλλά ούτε και εάν βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση. Βλέποντας στο δημόσιο προφίλ του στο Facebook να έχει αφαιρέσει σχεδόν κάθε αναφορά στην ERCI και τις χαλαρές του πρόσφατες αναρτήσεις υποθέτω πως έπεσε στα μαλακά και κυκλοφορεί ανάμεσα μας.

Facebook pgmoraitis

Παρόλο που η Άριελ Ράικερ είναι καταγεγραμμένη να παραδέχεται χειρότερα από όλους δεν κατάφερα να βρω καμιά αναφορά για δίωξη εναντίον της η για κλείσιμο της ΜΚΟ της. Σε πρόσφατο άρθρο του το Al Jazeera έχει δηλώσεις της που μας κατηγορεί για το τρόπο που φερόμαστε στους πρόσφυγες.

Europe breaking own rules to deter asylum seekers

Όπως και η ΜΚΟ της λειτουργεί στη χώρα μας κανονικότατα. Σας παραθέτω το Facebook όπου θα δείτε με τα μάτια σας τις αναρτήσεις τους για κάθε κίνηση της νέας κυβέρνησης για τη κατάσταση στη Μόρια και τη συμπεριφορά μας απέναντι στους πρόσφυγες.

Facebook Advocates Abroad

Αντί όλοι αυτοί να βρίσκονται στη φυλακή και όλες οι ΜΚΟ τους να έχουν τερματίσει τη λειτουργία τους στη χώρα μας, κυκλοφορούν ελεύθεροι και είναι επικριτικοί στη κυβέρνηση μας που δεν αλώνει τη χώρα μας όσο γρήγορα επιθυμούν.

Συμπεραίνω πως εάν ρίξουμε το φταίξιμο στην ανικανότητα των κυβερνήσεων, της δικαιοσύνης και των ΜΜΕ που κωφεύουν και αφήνουν όλα αυτά να διαιωνίζονται μας καθιστά όχι μόνο αφελείς αλλά συνυπεύθυνους.

https://katohika.gr/

Share this post