Όχι δεν είναι σενάριο! Προειδοποίησε για ευλογιά και αμέσως εμφανίστηκε- ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Όχι δεν είναι σενάριο! Προειδοποίησε για ευλογιά και αμέσως εμφανίστηκε- ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
Πριν κάποιες μέρες το ΕL.GR σας ενημέρωσε σχετικά με κάποιες νέες προειδοποιήσεις του Μπιλ Γκέιτς που ήρθαν για ακόμα μια φορά να προβληματίσουν όσους τις άκουσαν.

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο.

Ο Μπιλ Γκέιτς ισχυρίστηκε πως οι κυβερνήσεις πρέπει να προετοιμαστούν για μελλοντικές πανδημίες και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα χρειαστούν πιθανώς, περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια τον χρόνο για μια πανδημική Task Force σε επίπεδο ΠΟΥ, η οποία θα κάνει την επιτήρηση και στην πραγματικότητα θα κάνει αυτό που ονομάζω «παιχνίδια μικροβίων» όπου θα ασκούμαστε». Ο κ. Γκέιτς πρότεινε ότι τα «παιχνίδια μικροβίων» θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την προετοιμασία για πράξεις βιοτρομοκρατίας, όπως επιθέσεις ευλογιάς σε αεροδρόμια.

Ανέφερε επίσης: «Λέτε, εντάξει, τι θα γινόταν αν ένας βιοτρομοκράτης έφερε ευλογιά σε 10 αεροδρόμια; Ξέρετε, πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος σε αυτό; Υπάρχουν επιδημίες που προκαλούνται από την φύση και επιδημίες που προκαλούνται από τη βιοτρομοκρατία που θα μπορούσαν ακόμη και να είναι πολύ χειρότερες από αυτό που ζήσαμε σήμερα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θυμηθείτε τα λόγια του, επειδή μερικές μέρες μετά ακολούθησε μια είδηση που προκαλεί ανατριχίλα!

 

 

Συγκεκριμένα, φιαλίδια με ξηρό εμβόλιο ευλογιάς «ανακαλύφθηκαν» τυχαία, σε ένα ερευνητικό εργαστήριο στην Πενσυλβάνια. Τι εκπληκτική σύμπτωση, δε νομίζετε;

Για όλες αυτές τις πολύ παράξενες συμπτώσεις, με τις προειδοποιήσεις του Μπιλ Γκέιτς, σας έχει ενημερώσει το EL.GR ΕΔΩ.

Ο Bill Gates πραγματοποίησε το Event 201 τον Οκτώβριο του 2019 και 8 εβδομάδες αργότερα συμβαίνει;

Το 2021 ο Bill Gates προειδοποιεί για μια επερχόμενη επίθεση ευλογιάς και μέρες αργότερα 15 φιαλίδια ευλογιάς βρίσκονται σε ένα εργαστήριο;

Ούτε η Πυθία να ήταν αυτός ο φιλάνθρωπος!

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ αποκάλυψαν την Τρίτη, ότι φιαλίδια με την ένδειξη «ευλογιά» —ενός εξαιρετικά θανατηφόρου ιού που εξαλείφθηκε τη δεκαετία του 1970— βρέθηκαν σε μια ερευνητική μονάδα εμβολίων στην Πενσυλβάνια. Παρά το τρομακτικό εύρημα, οι αξιωματούχοι λένε, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία πως κάποιος έχει εκτεθεί στο παθογόνο.

Σύμφωνα με το CDC, τα κατεψυγμένα φιαλίδια βρέθηκαν από έναν εργαζόμενο στο εργαστήριο καθώς καθάριζαν έναν καταψύκτη.

Τα φιαλίδια δεν φαίνεται να είχαν ανοιχτεί και ο εργαζόμενος φορούσε γάντια και μάσκα προσώπου τη στιγμή της ανακάλυψης. Η εγκατάσταση είναι μία από τις πολλές που διεξάγουν έρευνα εμβολίων για το CDC.

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κάποιος έχει εκτεθεί στον μικρό αριθμό κατεψυγμένων φιαλιδίων», ανέφερε το CDC σε δήλωση στο CNN. “Το CDC, οι εταίροι του στη διοίκηση και οι αρχές επιβολής του νόμου ερευνούν το θέμα και το περιεχόμενο των φιαλιδίων φαίνεται άθικτο.”

Το CDC θα μεταφέρει τα φιαλίδια σε άλλη τοποθεσία για δοκιμή την Τετάρτη, ανέφερε το Yahoo News, επικαλούμενο μια προειδοποίηση που εστάλη στην ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.
Τι δοκιμές θα γίνουν άραγε; Και ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα ξεφύγει όλως τυχαίως κανένας από αυτούς τους ιούς, όπως λένε ότι ξέφυγε και ο κορωνοϊός από το εργαστήριο της Ουχάν;

Σύμφωνα με την ειδοποίηση DHS που είδε το Yahoo News, υπήρχαν 15 φιαλίδια στον καταψύκτη. Πέντε έφεραν την ετικέτα «ευλογιά» και 10 έφεραν την ετικέτα «δαμαλίτιδα».

Η ευλογιά, που πήρε το όνομά της από τα χαρακτηριστικά φλυκταινώδη εξανθήματα που προκαλεί στο δέρμα, είναι ένας από τους πιο τρομακτικούς ιούς που έχουν ταλαιπωρήσει την ανθρωπότητα. Ευθύνεται για αμέτρητες επιδημίες και υπολογίζεται ότι σκότωσε 300 εκατομμύρια ανθρώπους μόνο τον 20ο αιώνα. Ωστόσο, ο ιός ήταν επίσης ο πρώτος που καταπολεμήθηκε μέσω του εμβολιασμού, όταν η τεχνική του εμβολιασμού βελτιώθηκε και διαδόθηκε από τον Edward Jenner στα τέλη του 18ου αιώνα. Η ασθένεια τελικά εξαλείφθηκε παγκοσμίως το 1977, ένα κατόρθωμα που υποβοηθήθηκε από το γεγονός, ότι οι άνθρωποι είναι ο μόνος γνωστός φυσικός ξενιστής της ευλογιάς.

Αν και η ευλογιά έχει (πιθανώς) εξαφανιστεί από τη φύση, παραμένουν δείγματα του ιού, σύμφωνα με το νόμο, σε επιλεγμένα εργαστήρια στις ΗΠΑ και τη Ρωσία – μια απόφαση που έχει προκαλέσει διαμάχες. Τα τελευταία χρόνια, υπήρξαν ανακαλύψεις μη καταχωρημένων δειγμάτων ευλογιάς, όπως τότε που εργαζόμενοι στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ, βρήκαν έξι φιαλίδια που διατηρήθηκαν από τη δεκαετία του 1950 κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης. Δύο από αυτά τα φιαλίδια, αποδείχθηκε αργότερα, ότι περιείχαν βιώσιμο ιό, αν και δεν εμφανίστηκαν περιπτώσεις ευλογιάς ως αποτέλεσμα.

Και μένει πάλι να αναρωτηθούμε: Όταν ο Μπιλ Γκέιτς μας λέει να προετοιμαστούμε για μια «βιοτρομοκρατική επίθεση ευλογιάς», θα πρέπει να τον πιστέψουμε;
Μετά από όλα αυτά, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

photo vid screenshot

photo vid screenshot

Share this post