Όχι , δε θα είναι όνειρο . Προς ολοκλήρωση η 5η φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται και Κυριαρχεί .

Όχι , δε θα είναι όνειρο . Προς ολοκλήρωση η 5η φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται και Κυριαρχεί .

Σας λένε κάτι τα μηνύματα των καιρών ;

Η φάση του Σχεδίου ΑΥΤΟΥ  ξεπερνάει κάθε φαντασία και γνωστή λογική . Έλληνες – στην καρδιά , στην ψυχή και στη συνείδηση – ήρθε η ώρα . Ήδη , στον «παγκόσμιο πόλεμο» που μαίνεται ενάντια σ έναν αόρατο εχθρό  , ξεχωρίζεται . Τυχαίο ; ή μήπως οι σημερινοί ηγέτες σας είναι οι πιο σοφοί  απ όλους τους ηγέτες του Κόσμου ; Μάθετε ότι , δε θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά και αυτό διότι , είναι υποσυνείδητα  ελεγχόμενοι πλέον από δυνάμεις , και «εγκλωβισμένοι» από τη δυναμική εξελίξεων , που δεν μπορούν να διανοηθούν .

Είναι , και θα είναι από εδώ και πέρα , οι «μαριονέτες» της Ελληνικής Αυτοκρατορίας . Πολλοί εξ αυτών θα «ακυρωθούν» από δυνάμεις που θα επιμένουν να τους ελέγχουν , για να σας ελέγχουν . Μάταια όμως.

ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ !

Πολύ πριν εκκινήσουν οι εξελίξεις που βιώνει σήμερα η ανθρωπότητα μια ¨μυστική¨ συμφωνία δυνάμεων του Ελληνισμού αποφάσισε να παρέμβει στην πραγματικότητα της εποχής μας. Όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται , μπορείς να παρέμβεις .

Αποφάσισε να σας προστατέψει , για έναν σκοπό  . Η εντολή γι αυτό δόθηκε 2.020 χρόνια πριν όταν τότε , μια μερίδα Ελλήνων ζήτησε να δει τον Ιησού και Εκείνος αποκρίθηκε με τη φράση «ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξαστή ο υιός του ανθρώπου».

Θα δείτε και θα καταλάβετε περισσότερα το βράδυ τις 19ης  Απριλίου 2020 , «ημέρα Πέμπτη» του σχεδίου όταν …

Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ Θ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Ν ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ «Η ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΕΙΔΗΣΗ » ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

Μέχρι τότε , κρατήστε τα λογικά σας όταν τριγύρω όλοι οι άλλοι θα τα΄χουνε χαμένα και θυμηθείτε το μήνυμα του «διοικητή μας »

 Έτσι , θα ξεχωρίσεται  όπως η ήρα από το στάρι , έτσι θα επιβιώσετε , έτσι θα υλοποιηθούν οι προφητείες .

Η Αποστολή μας  μετά από 77 μήνες , πλησιάζει στο τέλος της . Ποια ήταν ; Να βρεθείτε στο ανώτερο επίπεδο της Κοσμικής Συνείδησης που θα δημιουργηθεί , αφού μόνο εσείς θα  μπορέσετε να  συνδέσετε την τέλεια λογικής με την  μεταφυσική αλήθεια.

Επιβιώστε !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ  ( Τομεάρχης υψηλής γεωπολιτικής Στρατηγικής )

Share this post