«Ό Αναμάρτητος Υμών Πρώτος Πατήσει Το… Rec 🔴»

«Ό Αναμάρτητος Υμών Πρώτος Πατήσει Το… Rec 🔴»

Προχθές μιλήσαμε για κυνήγι, από τις 10 και μετα. Ήταν τα στοιχεία και όχι η άποψη μου.

Φυσικά και πολλοί υποψιαστήκατε το πρωτοφανές αυτό κυνήγι κατά της Oρθοδοξίας.

Αν έλεγες πέρυσι τέτοια εποχή ότι θα κοινωνάς και θα κινδυνεύεις με αυτόφωρο, θα σε πέρναγαν για ΆΡΡΩΣΤΟ.

Θα ήθελα να πάμε πιο πίσω και να θυμηθουμε τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, όταν ήρθαν αντιμέτωπες με τους…. καθρέπτες, μεσημέρι Δευτέρας 13 του Ιανουάριου.

Τι είχαμε πει τότε, 13/1,  στο άρθρο:

Και Οι Απαντήσεις…. «Κλειδώθηκαν»

Κοίτα εκει εξω και δες αν αυτα που ειπαμε τοτε εχουν σχέση με το τώρα.


Τοτε ανέφερα αυτο που βρηκα, όχι την αποψη μου, οτι η αιτία που η χώρα μας θα πονέσει αλλά και εμείς οι ίδιοι, ανέβηκαν εκείνη την ημέρα στις στάσεις του Μετρό.(!!!) Ημουν τοσο βέβαιος που το εγραψα σε δυο αρθρα.

Ανέβηκαν λοιπον οι απαντήσεις στα γιατί… πριν καν τεθούν οι ερωτήσεις, έτσι ώστε να ξέρουμε τι οδήγησε μια χώρα στα βράχια. Δεν είναι μόνο οι εκτρώσεις, αλλά οι χιλιάδες εκτρώσεις θα μας οδηγήσουν στα πολεμικά μέτωπα και αυτό το έδειξαν όπως είχαμε πει τότε σε ημέρα κωδικού, που δεν γίνεται να στο αναλύσω για να το καταλάβεις πλήρως. Και τα πολεμικά μέτωπα φέρνουν πείνα αρρώστιες, ελλείψεις, κακουχίες.

Φέρνουν δυστυχία και δεν ζούμε για να είμαστε δυστυχισμένοι.

Όχι μόνο χάνονται κάθε χρόνο στην χώρα μας χιλιάδες παιδιά, αλλά αυτές τις δολοφονίες, ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας τις είπαν…. δικαίωμα.

Ορίστε λοιπόν αυτό το δικαίωμα τι έφερε..και τι θα φέρει πιο μετα και ποια ραντεβού κλείσαμε με τον θάνατο.

Και αυτό με τον ιό τώρα, είναι μέρος του πολεμικού μετώπου που θα ανοιχτεί, διότι πως θα πας σε πόλεμο, ακόμη και με μια χώρα που θέλουν οι σύμμαχοί μας να την ξηλώσουν, όταν ο Γενικός σου θα είναι κατεβασμένος; Όταν οι σύμμαχοι μας δεν θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους στην περιοχή μας;

Η μήπως θα περάσει η καραντίνα και όλα καλά;

Όχι φίλε μου, εκεί έξω ο κόσμος δεν έχει καταλάβει…..οτι  αυτό που ξεκίνησε θα πάει μέχρι τέλους.!!

Μέχρι που;

Μέχρι να καταλάβει και ο τελευταίος τι οδήγησε μια εποχή σε τέτοια πρωτοφανή παρακμή, μέχρι να αντιληφθεί και ο τελευταίος από αυτούς που θα μείνουμε πίσω, αυτό που ανέβηκε στη στάση του Μετρό την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020.(!!!)

Και δεν είναι μόνο οι εκτρώσεις, είναι και τα γρανάζια που φυτέψαν στην Βουλή. Είναι οι αφύσικοι νόμοι, οι αφύσικες παρελάσεις, οι αφύσικες κρουαζιέρες, οι αφύσικες πνευματικές συμφωνίες με αιρετικούς…μια σειρά από… πολύ λάθος εντολές στο πρόγραμμα της ζωής και της ανθρώπινης εξέλιξης και είναι πολλά για τα οποία δεν θα είναι ποτέ υπερήφανη η γενιά μας αλλά ούτε και η ελληνική ιστορία.

Δευτέρα 13 λοιπόν τότε…και μας αποκαλύφθηκαν τα γιατί και μας λυθήκαν απορίες από το… μέλλον αλλα η κοινη γνώμη αντέδρασε..! Και πάμε σημερα… πάλι Δευτέρα….. πάλι 13.

Και σήμερα και μας προειδοποιούν για αυτό που έρχεται.

Και ότι έρχεται και γιατί έρχεται.

Φίλε σήμερα μας το είπαν πιο ξεκάθαρα από ποτέ.

Όμως στην αγάπη σου θα πούμε και κάτι παραπανω σήμερα.

Κάποτε είχα εντοπίσει ότι εργάζονται σε δύο πολεμικές φάσεις. Μια στημένη και συμφωνημένη και μια αργότερα πιο σοβαρή, πιο αναβαθμισμένη. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και σε προφητεία κάτι τέτοιο, οπότε έδεναν τα στοιχεία, διότι πάνω από όλα είναι οι προφητείες, οι οποίες σαν πυξίδα κατεύθυναν πάντα τον τρόπο που εργαζόμουν.

Όμως…εδώ φέρνουν στην επιφάνεια ένα άλλο σχέδιο, θα το έλεγα επιχείρηση «Σοκ και Δέος».

Δηλαδή θα επιχειρήσουν να δημιουργησούν συνθήκες εμπλοκής ενόπλων δυνάμεων των δυο χωρών….. και η χώρα μας, ίσως θα την βάλουν να κάνει το πρώτο βήμα.

Θα την βάλουν αυτοί που μας έσφιξαν το χέρι για τον αγωγό EAST MED που κάποτε είπαμε ότι δεν θα γίνει ποτέ..!

Ποιοι έχουν ζυγίσει την αντίδραση της Τουρκίας;

Με ή χωρίς Ερντογάν την έχουν ζυγίσει;

Δεν ξέρω τι έχουν ζυγίσει εκεί στα επιτελεία, αλλά το θέμα δεν είναι τόσο η αντίδραση της Τουρκίας, σε πρώτη φάση Κυριάκο μου, αυτοί που θα σε βάλουν να κάνεις το πρώτο βήμα, αν υπάρχει σαν ενδεχόμενο, να ξέρεις ότι την επομένη θα σου κατεβάσουν το Γενικό.

Ήδη βαράνε οι συναγερμοί στην ελληνική οικονομία, δεν το βλέπεις..;;;

Και όταν πέσει ο Γενικός, οι  μέρες θα σκοτεινιάσουν και στο σκοτάδι βλέπουν μόνο οι “κουκουβάγιες”, που η φύση τους είναι να κυνηγούν πέρα από το φως της ημέρας. Και έχει πολλές “κουκουβάγιες” στη χώρα μας που είναι πανέτοιμες για να μας κυνηγήσουν με λύσσα.

Επιχείρηση «Σοκ και Δέος» είναι ένα πρωί να ξυπνήσουμε και οι πόλεις μας να καίγονται, την ώρα που ένα πολεμικό τόξο θα σχηματιστεί στα ανατολικά σύνορα μας και θα σημαδεύει, με πολλά βέλη, από Έβρο μέχρι Ρόδο. Ναι μέχρι Ρόδο, οι πιο πάλιοι ίσως και να θυμάστε κάτι για…. Ρόδο που είχαμε πει κάποτε.

Αυτό το άρθρο, σήμερα,  ίσως να αλλάζει κάποια από τα δεδομένα, διότι τι είναι πιο σημαντικό, μια είδηση ή ο χρόνος που βγαίνει αυτή η είδηση από τα Μέσα συντονισμού γεγονότων που ελέγχουν;

Το πιο σημαντικό είναι ο χρόνος που βγαίνει μια τέτοια είδηση (=προειδοποίηση).

Στην κοινή γνώμη δεν θα μείνει τίποτα από αυτό το πρωτοσέλιδο σήμερα, εχω αυτή την αίσθηση, και απλά πολλόι εκει εξω  #Μένουν_σπίτι μέχρι….. να περάσει όλο αυτό και να πάμε κατευθείαν διακοπές.

Μακάρι να ήταν έτσι αλλά αυτοί που έσπειραν τον ιό, δεν έχουν τόσο ρομαντικά σχέδια και μέσα σε αυτα δεν είναι το εμβόλιο. Ούτε το σφράγισμα. Ειναι αλλα οχι αμεσα ζητηματα. Έχουν μια αντιστροφή μέτρηση και μέσα εκεί υπάρχουν χιλιάδες υποθέσεις σε πολλά κράτη που πρέπει να τρέξουν ώστε να φτάσουμε στο σφράγισμα.

Εσύ τώρα που διαβάζεις μπορεί να το έχεις καταλάβει, αλλά ο πολύς κόσμος εκεί έξω δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε εισέλθει σε αντίστροφή μέτρησή….δεν θέλει κάν να σκεφτεί ότι δεν θα επιστρέψουμε στο πριν.

Και κάπως έτσι θα καταλήξω: έτσι εξηγείται και η συμπεριφορά του κυρίου που τράβηξε βίντεο τον ιερέα να… κοινωνάει.

Αν είχε αντιληφθεί ότι μετα την ιατρική καραντίνα θα μας βάλουν σε πολεμική, πιθανότατα δίχως ανάσα, τότε δεν θα είχε το κουράγιο να πατήσει το… rec. Δεν θα είχε την διάθεση και το κουράγιο να ρουφιανέψει…αυτόν που αύριο θα προσεύχεται για εκείνον.

Άνθρωπε μου, εσύ που έβγαλες το βίντεο, άκουσες πολλά και όχι όμορφα, αλλά θα ήθελα να σου πω δυο λόγια.

Εσύ τράβηξες στα κρυφά ένα βίντεο με έναν ιερέα που κοινωνούσε παράνομα έναν πιστό και τα παιδιά του, θεωρώντας την πράξη αυτη αξιόποινη και αυτούς εγκληματίες.

Εσύ άνθρωπε μου, αν υπήρχε κάμερα κρυφή στην καθημερινότητα σου, πόσες φορές άραγε έχεις εγκληματήσει; Ας πούμε ότι μου απάνταγες, υποθετικά πάντα, θα μου απάνταγες προφανώς καμία.!!

Και σε ρωτάω ξανα,απο αλλη θέση, υφος και οπτική, πόσες φορές άνθρωπε μου σκότωσες με τα λόγια σου τον συνάνθρωπο σου;;;

Πόσες φορές τον/την πλήγωσες με την συμπεριφορά σου, την αδιαφορία σου ή την σκληρότητα της καρδίας σου;

Πόσες από αυτές τις φορές κατάλαβες ότι το έκανες…;;;;;

Πόσες από αυτές τις φορές κατάλαβες τι ζημιά έκανες στον εύθραυστο ψυχικό κόσμο του αλλού , είτε ήταν στο επαγγελματικό σου χώρο είτε στην προσωπική σου ζωή ή ακομη και σε εναν αγνωστο στο δρομο στο φανάρι….;

Τι θα έλεγες αν υπήρχαν σε… βίντεο όλες αυτές οι ντροπιαστικές στιγμές σου;

Τι θα έλεγες αν… αυτές οι ντροπιαστικές για το κύρος σου στιγμές της ζωής σου, αν….τα λάθη σου και τα σφάλματα σου,  αποστέλλονταν στο zougla,gr και από εκεί έπαιζαν σε όλη την Ελλάδα…;;;;;

Δεν θυμώνω, διότι πατώντας το Rec πρέπει να έφτιαξες ένα ωραίο στεφάνι για τον Ιερέα που διώκεται, αλλά κάπου απογοητεύομαι, διότι υφαίνονται τόσο δύσκολες καταστάσεις για την χώρα μας και ακομη βρισκομαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα, ψηφιακά ή μη,  και αρνουμαστε πεισματικά να συμφωνησουμε  στα βασικά,  ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης.

Ο κόσμος άνθρωπε μου δεν πρέπει να προστατευθεί για να μην κολλήσει από τον ιερέα ή τον άνθρωπο που κοινώνησε τα παιδιά του, από εσένα πρέπει να προστατεύει, που κάθισες σπίτι αλλά είσαι ήδη άρρωστος και όπως φαίνεται, πριν καν έρθει ο ιός στην χώρα μας.

Αν προσέχαμε σαν κοινωνία να μην μολυνθεί η συνείδηση μας από τέτοιες αντιλήψεις.. δεν θα κινδύνευε να μολυνθεί τώρα το σώμα μας…ακούς Πρώτο Θέμα, newsit, iefimerida και λοιπές….. βιομηχανίες υποταγής συνειδήσεων;

Και μία τελευταία σημείωση… Επειδή πέρασα δύσκολο διήμερο, και επειδή τα ανθρώπινα συναισθήματα όπως είπαμε πιο πάνω είναι γυάλινα…. εύθραυστα, πρόσεξε με ποιον θα περάσεις τις δύσκολες αυτές ημέρες που έρχονται. Να είναι άνθρωποι που θα έχετε κοινό όραμα, κοινές αξίες, κοινή πιστή. Ειδικά αν είναι ο σύντροφος σου, η γυναίκα σου ή αντίστοιχα ο άντρας σου. Προσπαθήστε να καλλιεργήσετε αυτό το κλίμα της ομονοίας και της κοινής πορείας μέσα στο χάος που ετοιμάζουν. Και αυτή η καλλιέργεια ας μπει κάτω από τις εύκρατες καιρικές συνθήκες του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων μας.

Δηλαδή στο θερμοκήπιο του Θεού.

Ο καθαρός έρωτας και οι σχέσεις, εν καιρό χάους, θα κρατήσουν την τάξη μέσα μας, θα είναι το γιασεμί που θα φυτρώσει σε έδαφος καμένο και θα μαρτύρα την όρεξη για ζωή και την ελπίδα για το μέλλον.

Και όλα αυτά….. και επάνω από αυτά…. η δύναμη της πιστή και της προσευχής.

Σου ευχομαι να εχεις βρει αυτο που θες και αν δεν το εχεις βρει, να το βρεις συντομα.

Rick 

Share this post