Ύποπτοι οι 1085 βανδαλισμοί σε εκκλησιές της Γαλλίας – οι ισλαμιστές γελούν στο FB

Ύποπτοι οι 1085 βανδαλισμοί σε εκκλησιές της Γαλλίας – οι ισλαμιστές γελούν στο FB

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας, οι βανδαλισμοί Χριστιανικών εκκλησιών, έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας φτάσει τους 1085. Επιπλέον, έχουν καταμετρηθεί 109 κλοπές, και 59 βανδαλισμοί σε χριστιανικά και εβραϊκά νεκροταφεία.

Όσο κι αν προσπαθούν να καλύψουν τα αίτια της φωτιάς στην Παναγία των Παρισίων, η φωτιά στον Άγιο Σουλπικιο στις 16 Μαρτίου 2019, έχει ήδη αποδοθεί σε ισλαμιστές εξτρεμιστές.τις 16 Μαρτίου 2019, έχει ήδη αποδοθεί σε ισλαμιστές εξτρεμιστές.

Το ίδιο και ο βανδαλισμός στο Saint-Denis, στις 12 Μαρτίου 2019. Μάλιστα, ο μουσουλμάνος δράστης που συνελήφθη επαναλαμβάνει στις καταθέσεις του στην αστυνομία, πως δεν καταλαβαίνει γιατί αυτό που έκανε είναι έγκλημα, διότι επιτρέπεται από την θρησκεία του. Η αρρωστημένη φαντασία των εξτρεμιστών, έφτασε στο σημείο να σχηματίσουν έναν σταυρό με κόπρανα, στον τοίχο της εκκλησίας Notre-Dame des Enfants στις 6 Φεβρουαρίου 2019 στην Νιμ, στα σύνορα με Ισπανία, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου, έκαψαν την αγία τράπεζα στον 800 ετών καθεδρικός ναός του Saint-Alain στην κεντρική Γαλλία, ενώ έσπασαν και τα αγάλματα.

Δώδεκα εκκλησίες βανδαλίστηκαν, πριν την Παναγία των Παρισίων, μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, με τους κατοίκους να παραπονιούνται ότι κάποιες πόλεις, είναι πλέον άβατο για την αστυνομία… Όπως αναφέρουν, περίπου 400.000 παράνομοι μετανάστες, έχουν κάνει γκέτο συγκεκριμένες κωμοπόλεις της Γαλλικής επαρχίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως 3 ημέρες πριν την φωτιά στην Παναγία των Παρισίων, στις 12 Απριλίου 2019, καταδικάστηκε η Ines Madani, ετών 22, που το 2016 καθοδηγούμενη από μέλη του ISIS, έκανε απόπειρα εμπρησμού στην Παναγία των Παρισίων με ένα αμάξι γεμάτο με 6 φιάλες υγραερίου.

Η συγκεκριμένη νεαρή, ανήκε σε κύκλωμα τζιχαντιστών, ενώ μέσω ψεύτικων λογαριασμών στα μέσα δικτύωσης, προέτρεπε ισλαμιστές από τη Συρία, να μεταβούν στην Γαλλία για τρομοκρατικά χτυπήματα.
Δεν είναι λίγες οι γυναίκες εξτρεμίστριες που καλούν σε τρομοκρατικές ενέργειες, μέσω instagram facebook και άλλες πλατφόρμες. Σοκαριστικό βίντεο, δείτε εδώ, με animation που δείχνουν τι βασανιστήρια φαντάζονται για τους αλλόθρησκους (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ).

Δεν κρύβουν πλέον τις προθέσεις τους, ενώ μάλιστα, σε live streaming της φλεγόμενης Παναγίας των Παρισίων, έβαζαν χαμογελαστή φατσουλα smiley και καρδούλες, ενώ πολλοί αραβικής καταγωγής χρήστες του facebook, έγραφαν στα σχόλια «Συγχαρητήρια».

Δεν είναι κρυφό, πως από το 2010, οι Αμερικανική πρεσβεία στη Γαλλία, αποκάλυψε πως μετά από ανάκριση ηγετικού στελέχους Πακιστανικής εξτρεμιστικής οργάνωσης, η Notre Dame και ο Πύργος του Άιφελ, αποτελούσε στόχο τρομοκρατικών ενεργειών.

Μένει να δούμε τι στάση θα επιλέξει να κρατήσει η Γαλλική Κυβέρνηση, σε έναν καιρό που η κοινωνία βράζει. Διότι δεν πανηγυρίζουν για την φωτιά όλοι οι μουσουλμάνοι, αλλά ένα σημαντικό ποσοστό, το εκφράζει ανοικτά.

Share this post