3η ευγενική υπενθύμιση RE: Παρακαλώ όπως λάβω αποδεικτικό, με αριθμό πρωτοκόλλου, της παραλαβής-κατάθεσης της επιστολή μου με ημερομηνία 5.12.2019 υπόψη Προϊσταμένου Εισαγγελίας Εφετών κ. Εμμανουήλ Α. Μπότσογλου, Εισαγγελέα την οποία σας απέστειλα με em

3η ευγενική υπενθύμιση RE: Παρακαλώ όπως λάβω αποδεικτικό, με αριθμό πρωτοκόλλου, της παραλαβής-κατάθεσης της επιστολή μου με ημερομηνία 5.12.2019 υπόψη Προϊσταμένου Εισαγγελίας Εφετών κ. Εμμανουήλ Α. Μπότσογλου, Εισαγγελέα την οποία σας απέστειλα με em

Κύριε Προϊστάμενε Εισαγγελίας Εφετών κ. Εμμανουήλ Α. Μπότσογλου, Εισαγγελέα,

Mε το σημερινό μου μήνυμα είναι η 3η φορά που σας ζητώ ευγενικά να λάβω αριθμό πρωτοκόλλου για την υπόθεση που σας έχω καταγγείλει εγγράφως, όπου για λόγους τους οποίους δεν μπορώ να κατανοήσω να μην έχω λάβει μέχρι σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2019.

Με το να μου κρύβεστε δεν βοηθάει την τραυματισμένη αξιοπιστία της Εισαγγελίας σας, ούτε απαλλάσσει κανέναν σας από τις ποινικές ευθύνες.

Σε αναμονή απάντηση σας,

Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας,

π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ,

ιδρυτής, μέτοχος και τ. καταστατικός Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.,

Καταζητούμενος.

 

ΥΓ: Το παρόν αποστέλλεται στα ΜΜΕ μεταξύ πολλών άλλων αποδεκτών προς αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και υπόληψης μου.

 

Γνωστοποίηση:

  • ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΆΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Κ. ΙΩΣΗΦ ΤΣΑΛΑΓΑΝΙΔΗΣ. E-mail: president@areiospagos.gr
  • ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Κ. ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΡΑ. E-mail: grammateia@justice.gov.gr
  • ΓΡΑΦΕΙΟ  ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ yfyd@justice.gov.gr
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ  – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ gensecretary@justice.gov.gr
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ -ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ggap@justice.gov.gr

Κοινοποίηση:

.

 

 

From: EAH Business Consultant [mailto:e.a.hatzisavvas@mail.com]
Sent: Monday, December 9, 2019 11:30 AM
To: ‘eisefrod@otenet.gr’ <eisefrod@otenet.gr>
Subject: ευγενική υπενθύμιση RE: Παρακαλώ όπως λάβω αποδεικτικό, με αριθμό πρωτοκόλλου, της παραλαβής-κατάθεσης της επιστολή μου με ημερομηνία 5.12.2019 υπόψη Προϊσταμένου Εισαγγελίας Εφετών κ. Εμμανουήλ Α. Μπότσογλου, Εισαγγελέα την οποία σας απέστειλα με email
Importance: High

Ευγενική υπενθύμιση.

Παρακαλώ όπως λάβω αποδεικτικό με αριθμό πρωτοκόλλου της παραλαβής-κατάθεσης της επιστολή μου με ημερομηνία 5 .12 .2019  υπόψη Προϊσταμένου Εισαγγελίας Εφετών κ. Εμμανουήλ Α. Μπότσογλου, Εισαγγελέα, την οποία σας απέστειλα με email και έχει Θέμα: Καταζητούμενος Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας, π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ, ιδρυτής, μέτοχος και τ. καταστατικός Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ.

Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας,

π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ,

ιδρυτής, μέτοχος και τ. καταστατικός Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.,

Καταζητούμενος.

Παρακαλώ όπως λάβω αποδεικτικό με αριθμό πρωτοκόλλου της παραλαβής-κατάθεσης της επιστολή μου με ημερομηνία 5 .12 .2019  υπόψη Προϊσταμένου Εισαγγελίας Εφετών κ. Εμμανουήλ Α. Μπότσογλου, Εισαγγελέα, την οποία σας απέστειλα με email και έχει Θέμα: Καταζητούμενος Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας, π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ, ιδρυτής, μέτοχος και τ. καταστατικός Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ.

Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας,

π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ,

ιδρυτής, μέτοχος και τ. καταστατικός Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.,

Καταζητούμενος.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1

Τ.Κ. 85100 ΡΟΔΟΣ

ΕΛΛΑΣ

Τηλ.:      +30 22410 27333

Fax:        +30 22410 77932

E-mail:  eisefrod@otenet.gr

Υπόψη

Προϊσταμένου Εισαγγελίας Εφετών κ. Εμμανουήλ Α. Μπότσογλου, Εισαγγελέα.

Θέμα: Καταζητούμενος Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας, π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ, ιδρυτής, μέτοχος και τ. καταστατικός Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ.

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

                Κύριε Εισαγγελεύ,

Σήμερα, αιτία πλήθος παραδικαστικών κακουργηματικού χαρακτήρα δράσεων στην Ρόδο βρίσκομαι στην δραματική θέση να μην μπορώ να επισκεφθώ τον τάφο του πατέρα μου στην Ρόδο, να είμαι υποχρεωμένος να ζώ μακριά από τον τόπο καταγωγής μου, την Οικογένεια μου, τους κουμπάρους μου, φίλους και γνωστούς μου και ανήμπορος να υπερασπιστώ το βιός μου που λυμαίνουν εγκληματίες οι οποίοι υπό καθεστώς προστασίας παρανομούν ακόμα και αυτή την στιγμή που σας γράφω.

Η ζημιά σε βάρος της Οικογένειας μου και εμού, όλων αυτών παραπάνω που σας περιγράφω συνοπτικά είναι αδύνατον να προσδιοριστεί ψυχικά ούτε και οικονομικά.

Επειδή δεν έχω άλλο νόμιμο τρόπο, τους έχω εξαντλήσει όλους, σας παρακαλώ ευγενικά, για τελευταία φορά, σας το ζητώ ως χάρη, να εξαντλήσετε όλα τα μέσα που έχετε στην διάθεση σας ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου και να έρθετε να με συλλάβετε στην Δανία όπου διαμένω μιας και η Εισαγγελία σας είναι υπεύθυνη για τα Εντάλματα Σύλληψης μου σε εκκρεμότητα.

Κύριε Εισαγγελεύ, η εμπιστοσύνη μου για το έργο της Εισαγγελίας σας έχει κλονιστεί και από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε για να μπει τάξη, αυτό μπορεί να γίνει μόνο  από την Δανία όπου βρίσκομαι, και σας το ζητώ ως χάρη, να ζητήσετε την έκδοση μου επίσημα από το Βασίλειο της Δανίας, διότι ως γνωστό οι Εισαγγελείς και Δικαστές στην Δανία δεν έχουν βαθιές τσέπες στα παντελόνια τους, ούτε ξέρουν από «Βιβλιοθήκες» τύπου Βγενόπουλου και ουδείς διανοείται να τους επιβληθεί.

Οπότε θα χαρώ ιδιαίτερα να έρθετε επίσημα μιας και γνωρίζεται την διεύθυνση διαμονής μου, -δεν μπορεί να παριστάνει κανείς σας ότι δεν γνωρίζει που βρίσκομαι-, και να ζητήσετε να συλληφθώ και να απελαθώ, να μας δοθεί η ευκαιρία να αντιπαραθέσουμε όλοι τα επιχειρήματα μας ενώπιο αδέκαστων δικαστών και να βρούμε τους ψεύτες και απατεώνες μέσα στην Δικαστική αίθουσα εδώ στην Δανία. Μόνο έτσι θα μου δοθεί η ευκαιρία να βάλω και εγώ κάποιον φυλακή.

Κύριε Εισαγγελεύ, θα τολμήσετε;

Έχετε τσίπα; Έχετε επιστημοσύνη και κοινωνική ευθύνη; Αν ναι, απαιτώ να εφαρμοστεί ο νόμος αδιακρίτως, ακριβώς όπως μου είπατε και στο τηλέφωνο ότι «όλοι οι Έλληνες ίσιοι απέναντι στο νόμο συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού της χώρας»,

Παράλληλα σας ζητώ να μου απαντήσετε διότι είναι άδικο, ανήθικο πρωτίστως παράνομο να ισχύουν και τα δύο.

Δηλαδή, ή εσφαλμένα με έχετε καταζητούμενο πρόσωπο ή σωστά με ενέταξαν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών με δράση στην Τουρκία, δεν μπορεί και στις δύο περιπτώσεις να έχει ενεργήσει σύννομα η κυβέρνηση της Ελλάδας.

Υπάρχει πλήθος παρανομούντων-εγκληματιών σχετικά με το όλο θέμα. Ούτε να σας ψάχνω εγώ, παρότι καταζητούμενο πρόσωπο, αντί να με ψάχνετε εσείς.

Με την ευκαιρία της τηλεφωνικής επικοινωνίας μας  η οποία έλαβε χώρα την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα Δανίας 12:37 όπου μου δηλώσατε ότι θα ενημερωθείτε για την υπόθεση μου και θα πράξετε ανάλογα,

σας αναφέρω ότι, ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ σε συνεργασία με τους διαχειριστές και κρυπτό-ιδιοκτήτες (υπεράκτιες εταιρείες σε φορολογικούς παραδείσους) της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ  ξεπλένουν βρώμικα χρήματα, πέρα από το γεγονός ότι η λειτουργία των εγκαταστάσεων της εταιρείας είναι καθολικά παράνομη

Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι στον ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ σχετικά με το νομικό πρόσωπο ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ στο οποίο συμμετέχει ο ΔΗΜΟΣ με μετοχές ποσοστού 10% έχουν καταγραφεί στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου (Συνημμένα Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α  Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 31-10-2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου αποτελούμενο από 3 σελίδες) κατά τα λόγια του σημερινού Γ.Γ. Περιφέρειας Ν. Αιγαίου υπό την τότε ιδιότητα του αντιπολιτευόμενου στο ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ «ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Στο θέμα αυτό στην Γενική Συνέλευση της «Αιολικό Πάρκο Ρόδου», θέλω να γραφτεί στα πρακτικά ότι το καταψηφίζουμε διότι ουδέποτε στην Απογραφή ήρθε, αποτυπώθηκε ότι ο Δήμος Ρόδου είναι μέτοχος με τον αριθμό των μετοχών το ποσοστό στην εταιρεία και την αξία που έχει το ποσοστό αυτό. Επί πλέον φέρεται ότι σύμφωνα με την εταιρεία αυτή ο Δήμος να έχει καταβάλλει ποσό που υπερβαίνει το 1.500.000€. Για ένα ποσό που υπερβαίνει για 1.500.000€ δεν υπάρχει καμιά εγγραφή από την έναρξη του Καλλικρατικού Δήμου και μετά. Ούτε αποτυπώνεται πουθενά. Αυτά τα λέω σήμερα εγώ και λέω γιατί τα καταψηφίζουμε.»  και δεν είναι μόνο τα 1,50 εκατομμύρια ευρώ που δεν εμφανίζονται πουθενά, υπάρχουν και πλήθος αποφάσεων σχετικά με την ίδια δραστηριότητα που έβλαψαν το ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ και κανένας μα κανένας Εισαγγελέας δεν έχει τηρήσει το νόμο παρότι αυτεπάγγελτα αδικήματα και τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια τους (Βλέπε σχετική ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ-ΕΓΚΛΗΣΗ στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου ΒΜ: ΑΕ2016/119 ΗΜ ΚΑΤ/ΗΣ 30/06/2016).

Στην διάθεση σας να απαντήσω τα όποια ερωτήματα πιθανόν να έχετε, να σας  καταθέσω ενόρκως και μαζί να λάβετε τα αποδεικτικά στοιχεία για κάθε λέξη που γράφω και αναφέρω εδώ και χρόνια, μαζί και πολλά άλλα σχετικά με εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στον τόπο μας και παραμένουν ατιμώρητα.

Το θάρρος που διακρίνεται στην επιστολή μου εκπορεύεται από το δίκιο που έχω και την σιγουρά που τρέφω για την απόδοση δικαιοσύνης από τα δικαστήρια του Βασιλείου της Δανίας.

Σε αναμονή απάντηση σας,

Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας,

π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ,

ιδρυτής, μέτοχος και τ. καταστατικός Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.,

Καταζητούμενος.

ΥΓ:          Το παρόν αποστέλλεται στα ΜΜΕ μεταξύ πολλών άλλων αποδεκτών προς αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και υπόληψης μου.

: ΥΠΟΨΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ – Υπόθεση Παράνομη δράση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου – Σχετ. ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ – ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ
Importance: High

Κύριε Εισαγγελεύ Πλημμελειοδικών Ρόδου,

Αποτέλεσμα της παράνομης δράσης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου με την συνέργεια του πρoισταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου Γιώργου Κτιστάκη (υποστιρικτικού πυρήνα της 17Ν)στην πολύκροτη υπόθεση διαφθοράς αναφορικά με το νομικό πρόσωπο ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ ειδικότερα την συμμετοχή του Δήμου Ρόδου στο νομικό πρόσωπο και στην απόκρυψη παράνομων δραστηριοτήτων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με την συμμετοχή Δημοσίων Υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένης της Δ.Ο.Υ ΡΟΔΟΥ κ.α. σχετικά.

Εχω αποστείλει με παραγγελία επίδοσης σε Δικαστικό Επιμελητή της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου με έδρα το Πρωτοδικείο Ρόδου στις 17 Απριλίου 2018 με την οποία ερωτώ να μάθω τους λόγους που οδήγησαν στην παράνομη απόφαση και πράξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Έκτοτε ουδείς μου έχει απαντήσει, με τη σιωπή σας άπαντες υπεύθυνοι της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου καθιστά τη μαρτυρία μου τη μόνη αλήθεια,

Πριν το θέμα γίνει πανευρωπαϊκό, διότι αυτό θα ζητήσω αρμοδίως, να κριθούν οι πράξεις και δράσεις σας καθότι ποινικά κολάσιμες,

Ζητώ για τελευταία φορά να διορθώσετε τις παρανομίες σας, να περισώσετε ότι έχει απομείνει από την αξιοπιστία σας επιβάλλοντας το νόμο όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Εφόσον δεν απευθύνομαι σε υποκριτές, ψεύτες και εγκληματίες τότε  σε αναμονή απάντησης σας για την εξεύρεση λύσης.

Μέχρι αποδείξεως,

Διατελώ μετά τιμής,

Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας,

π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ

Algade 5, DK 4660 Store Heddinge, Stevns, Denmark

Tel .: +45 52 67 33 06 • E-Mail: e.a.hatzisavvas@mail.com

Share this post