40+ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ηλικιωμένοι στο Μαρούσι νόσησαν με COVID, μεγάλη ανησυχία

40+ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ηλικιωμένοι στο Μαρούσι νόσησαν με COVID, μεγάλη ανησυχία
Κάποιοι από τους ηλικιωμένους σε κρίσιμη κατάσταση

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές του ΕΟΔΥ μετά και τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί.

Όπως μεταδίδεται, από την Παρασκευή το απόγευμα, περισσότερα από 40 άτομα, τρόφιμοι και εργαζόμενοι του γηροκομείου, έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, περισσότεροι από 10 τρόφιμοι έχει χρειαστεί να μεταφερθούν εκτάκτως σε νοσοκομεία, καθώς η κατάσταση τους κρίθηκε σοβαρή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η δομή είχε πραγματοποιήσει κανονικά τους εμβολιασμούς.

Το Γηροκομείο «ΘΑΛΕΡΟΣ», σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΕΟΔΥ, φιλοξενεί περισσότερους από 80 τρόφιμους μεγάλης ηλικίας.

Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως όλοι οι εργαζόμενοι είχαν αρνητικό τεστ, οι επισκέψεις απαγορεύονταν και τηρούνταν όλα τα μέτρα, καθώς το προσωπικό είχε ειδικές στολές και φορούσε μάσκες.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, 12 ηλικιωμένοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο και άλλοι 9 είναι προς μεταφορά, καθώς συνολικά 21 τρόφιμοι χρειάζεται να νοσηλευτούν. Συνολικά τα κρούσματα ανέρχονται σε 40, εκ των οποίων 7 είναι στο προσωπικό. Σημειώνεται ότι πριν από 10 μέρες είχαν όλοι εμβολιαστεί

el.gr

Share this post