«6,6,6» σήμερα στο Κέντρο της Αθήνας; Αποκλείεται! Ή μήπως όχι;

«6,6,6» σήμερα στο Κέντρο της Αθήνας; Αποκλείεται! Ή μήπως όχι;

Μία μαθητική πορεία διαφορετική από τις άλλες…

Μαθητική πορεία για την θεωρία της «κλιματικής αλλαγής», η οποία αλλάζει, όπως διαβάσατε στο el.gr , σε «κλιματική κρίση», προκειμένου να αυξηθεί το «άγχος» και ο «φόβος» στους ανθρώπους, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Σε αυτό το άρθρο είχαμε γράψει πως στόχος είναι «το να πεισθεί η ανθρωπότητα πως υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για το περιβάλλον, συνεχίζοντας, όχι μόνο να πληρώνει αδρά «πράσινους φόρους», των οποίων μεγάλο μέρος χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση των παράτυπων μεταναστών στις δυτικές κοινωνίες (πολυπολιτισμικότητα), αλλά να επιζητά «παγκόσμια λύση» στο πρόγραμμα, την οποία, πρότεινε τελικά ο Πάπας Φραγκίσκος.

Λεπτομέρειες ΕΔΩ-https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/klimatiki-allagi-telos-ayto-tha-lene/

Θα φτάσουμε και στο «ζουμί», μην βιάζεστε…

Στην κινητοποίηση της Αθήνας συμμετείχε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος δήλωσε: «Βρίσκομαι εδώ για να συμπαρασταθώ σε αυτή την εκδήλωση που διοργανώνουν οι μαθητές. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γίνεται και που βγαίνουν και στην Ελλάδα τα παιδιά στο δρόμο. Είναι ένα φλέγον ζήτημα αυτό που συμβαίνει με την πλανητική υπερθέρμανση».

«Υπερθέρμανση», ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν τον Ιούνιο και έχει ψύχρα;

Με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε εμείς η γενιά της αλλαγής», οι μαθητές κρατώντας πλακάτ με συνθήματα για τη διάσωση του περιβάλλοντος και του πλανήτη ξεκίνησαν από την πλατεία του Μοναστηρακίου και κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή των Ελλήνων, όπου παρέδωσαν κείμενο αιτημάτων στους εκπροσώπους της ελληνικής Πολιτείας.

Σε συνεννόηση με τη διεθνή μαθητική/φοιτητική ομάδα Fridays For Future (FFF), η ελληνική ομάδα FFF Athens είναι υπεύθυνη για την οργάνωση της εκδήλωσης, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Προσέξατε κάτι;

Fridays for Future ( FFF)!

Τι θέση έχει το F στο αγγλικό αλφάβητο;

Για να δούμε:

Επιπλέον στο Ελληνικό σύστημα αρίθμησης το δίγαμμα «F» ή «ΣΤ» έχει αξία 6!

Τι είναι λοιπόν τα τρία F; Μα, φυσικά συμβολίζουν μόνο το «Fridays For Future»!

Μην πάει το μυαλό σας σε «γραφικότητες»…

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά της η… FFF Athens:

«στις 30 Νοεμβρίου 2015, την παραμονή της έναρξης της Διεθνούς Διάσκεψης του Παρισιού για το Κλίμα (COP21), μαθητές, φοιτητές, πολίτες όλου του κόσμου και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών διοργάνωσαν το 1ο Climate Strike, με τρία κύρια αιτήματα: Τη μετάβαση σε 100% «καθαρές» και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Τον άμεσο τερματισμό των εξορύξεων ορυκτών καυσίμων. Την υποστήριξη των θυμάτων της κλιματικής αλλαγής, η πλειοψηφία των οποίων ανήκει στις πιο ευάλωτες κοινωνικά & οικονομικά ομάδες παγκοσμίως. Οι μαθητές επέλεξαν την 24η Μαΐου, για να διαδηλώσουν «ώστε να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα για ένα βιώσιμο πλανήτη, με ισότητα και δικαιοσύνη για όλους».

Αυτά…

Δείτε φωτογραφίες στις οποίες αναγράφεται πως ακόμα και η «κτηνοτροφία οδηγεί στην καταστροφή των δασών».

Άρα τι πρέπει να γίνει: Οι κτηνοτρόφοι θα χάσουν την δουλειά τους; Να τρώμε τα μεταλλαγμένα κρέατα εργαστηρίου, για τα οποία δεν σφάζονται ζώα;

Πολλά ακούγονται ωραία με «σφραγίδα» -FFF-! Είναι όμως;

Γιατί βάζουν μπροστά τα παιδιά;

ΦΩΤΟ: eurokinissi
el.gr

Share this post