77% των εμβολιασμένων δηλώνει πρόθυμο να κάνει την 3η «αναμνηστική» δόση

77% των εμβολιασμένων δηλώνει πρόθυμο να κάνει την 3η «αναμνηστική» δόση

Δεκάδες χιλιάδες έχουν ήδη πεθάνει από τα «εμβόλια» και εκατομμύρια έχουν παρενέργειες, και δυστυχώς τα πρόβατα θέλουν τις νέες δόσεις, τις αναμνηστικές γιατί μάλλον θέλουν να αυτοκτονήσουν μαζικά. Δεν τους φτάνει και δεν είναι ικανοποιημένοι που είναι ακόμα ζωντανοί;
Δεν φτάνουν οι παρενέργειες; Δεν τους φτάνουν οι περιορισμοί και οι μάσκες που πρέπει και οι ίδιοι να φοράνε στις συγκοινωνίες και εσωτερικούς χώρους;;;;

Είναι τόσο ζώα;;; Ναί είναι.

Μην ξεχνάτε ότι είναι ιδίως πνευματικά άρρωστοι, μην ξεχνάτε ότι είναι σαδομαζοχιστές και μην ξεχνάτε ότι πιστεύουν ότι και εσείς που δεν εμβολιάζεστε είστε το μεγάλο πρόβλημα τους. Τόσο ανόητοι ή καλύτερα τόσο βλαμμένοι είναι πολλοί εμβολιασμένοι που πάνε για την αναμνηστική 3η δόση.

Να σκεφτείτε ότι δεν έχουν καταλάβει καν ότι η ονομασία αναμνηστική δεν είναι τυχαία!!! Δεν γνωρίζουν ότι οδηγούνται στην δική τους σφαγή και ότι η αναμνηστική δόση είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
Οι εμβολιασμένοι σκλάβοι παρακαλούν τους πάντες και την ψυχανώμαλη κυβέρνηση της πλουσιοκρατίας να πάρουν ακόμη πιο σκληρά μέτρα. Αυτή είναι η φύση του και για αυτό θα ψοφήσουν από μόνοι τους…

Σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση, η πλειοψηφία των εμβολιασμένων Αμερικανών είναι πρόθυμοι να λάβουν ένα ενισχυτικό εμβόλιο COVID-19, έτσι αναφέρει η New York Post.

Από τα άτομα που έλαβαν εμβόλιο για τον COVID-19, το 77% δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις συστάσεις για την λήψη του 3ου ενισχυτικού εμβολίου, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση των Rasmussen Reports.
Περίπου το 64% των Αμερικανών δηλώνουν ότι εξακολουθούν να ανησυχούν για την απειλή του COVID-19 και το 37% «ανησυχούν πολύ», σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Το 11% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι δεν ανησυχούν πλέον για τον COVID-19.

KORAKAS NEWS

Share this post