Covid-19 Και Ο….Αντίστροφος Νόμος

Covid-19 Και Ο….Αντίστροφος Νόμος

Στο θέμα του covid-19..σιωπω.

Όχι γιατί δεν έχω κάτι να πω. Απλά περιμένω.

Και αν και πρέπει να πεις κάτι…το λες διακριτικά.

Έχεις καταλάβει τι γίνεται με τον ιό που εξαπλώθηκε από την Κίνα;

Ακούσαμε πολλά, κάποια ισχύουν κάποια όχι, την ουσία την είδαμε;

Οι ειδικοί θα δουν την ουσία;;; Θα πουν τι κάναμε λάθος και έλαβαν εξουσία να χύσουν αρχαίες «φιάλες» με δηλητήριο στο αίμα μας;

Πέρυσι τον Απρίλιο,  εντοπίστηκαν οι προθέσεις, ότι θα μας ταχυδρομούσαν κακόβουλο λογισμικό, κάποιοι το διαβάσατε και δεν το ξανανεβάζω.

Ο χρόνος που γίνεται, η επικαιρότητα που σε όλα τα θέματα είναι στο κόκκινο, ταυτόχρονα, μαρτυρά κάτι που είπαμε πριν μερικές ημέρες.

Πριν αρρωστήσει το σώμα αρρώστησε το πνεύμα!!!.

Το ζήτημα δηλαδή είναι καθαρά πνευματικό…! και η λέξη αυτή….μοιάζει σαν φωτεινή ένδειξη στο ταμπλό των εξελίξεων, η οποία αναβοσβήνει με κόκκινα γράμματα…προειδοποιώντας ότι το “αεροσκάφος” πέφτει….και μας δείχνει η ένδειξη αυτή γιατί πέφτει και στα εγχειρίδια υπάρχει αυτή η ένδειξη… τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνουμε για να προλάβουμε την πτώση. Μα στο πιλοτήριο του πολιτισμού μας, οι πιλότοι..…κοιμούνται.

Κανένα εμβόλιο δεν θα βγει αν εμείς δεν αλλάξουμε νοοτροπία.

Υπάρχει η εικονα ότι θα κρατησει…αλλα ακόμη και αν βγει το εμβόλιο…μας έχουν εκπλήξεις. Για κάθε λύση έχουν πρόβλημα και θα μας ταχυδρομήσουν και άλλους ιούς…από αλλά μέρη…πανδημία στην πανδημία.. και το ίδιο που έγραψα πέρυσι γράφω και σήμερα.. έχουν εντοπιστεί ήδη οι προθέσεις και τα ύποπτα κράτη…!!

Ένας πολιτισμός, σύγχρονος και καλά, που δεν εκτιμά την ζωή…που βάζει το αυγό του στρουθοκάμηλού πάνω από ένα παιδί.. που θεωρεί δικαίωμα να το σκοτώνει μέσα στην κοιλιά της μητέρας του, στο όνομα μιας τρίλεπτης ηδονής και απόλαυσης, δίνει αυτόματα την εντολή στο πεδίο για να ανοίξουν φιάλες με αρχαίες αρρώστιες που αφάνισαν μεγάλους και τρανούς πολιτισμούς που έκαναν το ίδιο, με πιο βάρβαρο τρόπο….που τότε οι θυσίες παιδιών ήταν το…. τακτικό πάρε δώσε με τους «Θεούς» τους.

Μας μετράνε…μετράνε τις προθέσεις του συνόλου… την προαίρεση του καθενός μας σε κάθε κράτος…και στο σύνολο ο πολιτισμός αυτός, εν έτη 2020, αποδέχτηκε τις εκτρώσεις σαν δικαίωμα.

Αυτό θα πληρώσουμε, εκεί είναι το πρόβλημα φίλε, ότι οι κοινωνίες εκεί έξω το αποδέχτηκαν….το ζήτησαν.. ξεσηκώθηκαν και το διεκδίκησαν…θα πληρώσουμε όχι τις εκτρώσεις σαν διαδικασία, αυτό είναι κάτι άλλο, ότι αυτό γίνεται σαν δικαίωμα δίχως τύψεις… δίχως αναγνώριση τους σφάλματος….ξεπλένοντας έτσι συνειδήσεις που ίσως να βαραίνουν τις γυναίκες που έκαναν μια τέτοια επιλογή…μία δύσκολή επιλογή που έρχονται και μας λένε οι νόμοι τους και τα κινήματα τους ότι…… είναι εύκολη και δίχως τύψεις επιλογή.!

Όπως καταλαβαίνεις δεν μιλάω για τις κοπέλες που έχουν προχωρήσει σε αυτή την πράξη, μιλάω για την πράξη, μονο, και το πως την προσεγγίζει αυτός ο παρακμάζων πολιτισμός, που δεν τις αφήνει να αναγνωρίσουν το λάθος.. Αυτό θα πληρώσουμε…την μη αναγνώριση του προβλήματος…..!

Ο αντίστροφος νόμος, ο λάθος νόμος και η αποδοχή του από μεγάλο μέρος της κοινωνίας είναι βαρόμετρο για το τι θα δούμε στη συνέχεια. Ο νόμος είναι μια βόμβα…ζόμπι που σκάει και ξανασκάει, στους κύκλους του χρόνου, σε κάθε κράτος που θα την φιλοξενεί.

Ετσι ειναι τώρα…πάντα έτσι ηταν..!!

Για να δουμε……Είναι άραγε ψέματα τα παραπάνω;;;

Δες φίλε μου ποσό ψέματα είναι:

Αν έχεις ανοιχτά μάτια και είσαι λίγο υποψιασμένος, όλες οι απορίες στα γιατί θα μας απαντηθούν.

Η θεραπεία και το εμβόλιο είναι η κατάργηση από όλα τα κοινοβούλια, νομών όπως των αμβλώσεων. Η κατάργηση τους και στην συνείδηση μας…και όχι να παίζουμε με τις λέξεις (κάτι που επέβαλε η νέα εποχή), αποκαλώντας τον φόνο… ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Δεν τα καταργούμε….;

Αρρώστια στην Αρρώστια..

Σεισμός ισχυρός και πάλι σεισμός

Πείνα στην πείνα…

Πόλεμος………… στον πόλεμο..!

Αυτό περίπου είναι το μοτίβο

Και μετά όλα αυτά είναι θέμα…………………χρόνου!!!

Rick
http://www.minitrue.gr/

Share this post