GEWKWN : ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 1945, ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…..

GEWKWN : ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 1945, ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, θα ξαφνιαστείτε

όταν διαβάσετε τα ονόματα και τις ιστορίες τους..

• Reinhardt Gehlen: Ο πιο καταζητούμενος SS Ναζί εγκληματίας Πολέμου, οι Ναζί των SS Gehlen & Skorzeny δολοφόνησαν τον μεγάλο Αμερικανό εφευρέτη Dr. Nikola Tesla, στη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο του 1943

•  Otto Skorzeny:  Σωματοφύλακας του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος μετάφερε λαθραία τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο στην Αμερική,  ναι ναι δεν διαβάσατε λάθος…..

• Josef Mengele : Γερμανός γιατρός του στρατοπέδου εξόντωσης Άουσβιτς Μπίρκεναου, έμεινε στην ιστορία ως  ‘’Άγγελος του Θανάτου του Άουσβιτς’’ στις 20 Ιουνίου 1949 ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες με πλαστά χαρτιά του Ερυθρού Σταυρού,

 •  Walter WRauff : διοικητής των SS στη Ναζιστική Γερμανία . Από τον Ιανουάριο του 1938, ήταν βοηθός του Reinhard Heydrich , μετά τον πόλεμο εργάστηκε για την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Δυτικής Γερμανίας μεταξύ 1958 και 1962, και στην συνέχεια προσλήφθηκε στη Μοσάντ !!! την ισραηλινή μυστική υπηρεσία…. Τελικά το ψυχιατρείο δεν το γλυτώνουμε…..

•     MARTIN BORMAN: Ο Μάρτιν Μπόρμαν ήταν επιφανές μέλος των Ναζί. Επικεφαλής της Καγκελαρίας ως εκπρόσωπος του κόμματος και ιδιαίτερος γραμματέας του Αδόλφου Χίτλερ, ο Μπόρμαν μέχρι το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είχε καταφέρει να αναδειχθεί ως ο ισχυρότερος άνδρας στο Ράιχ, ύστερα από τον ίδιο τον Χίτλερ,

• Dorothy Walker ‘Bush’:  σύζυγος του George H. Scherf Sr (πατήρ)   δηλαδή του Prescott Bush.

Είναι μια ομαδική φωτογραφία του κύκλου της ελίτ των νεαρών Χιτλερικών κατασκόπων στο σπίτι της οικογένειας Scherf (πατήρ) και ο George HScherfJr. ( ο υιός)

 Ο Scherf Sr. τράβηξε την φωτογραφία της οικογένειας του στο σπίτι τους στην Γερμανία στο Dölitzsch, με την γυναίκα του, τον γιό του, και την μητέρα του (στα αριστερά, κρατώντας το χέρι του Bormann), όλοι οι άνδρες είναι στενά δεμένοι στην  ναζιστική κατασκοπική ομάδα.

Η σύνδεσή της οικογένειας BUSH με το ναζιστικό καθεστώς αναφέρθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της δίκης της Νυρεμβέργης, συγκεκριμένα το ανέφερε κατά την απολογία του ο Φριτζ Τάισεν, ο βασικός συνεργάτης και χρηματοδότης των ναζί, είχε υποστηρίξει πως εκτός από τον ίδιο, τεράστια εμπλοκή στη χρηματοδότηση των ναζί είχε και η οικογένεια Μπους.

ο Χίτλερ έστειλε τον 14χρονο George H. Scherff Jr. το 1938, στην Αμερική, ο Skorzeny ( Σωματοφύλακας του Αδόλφου Χίτλερ μετέφερε λαθραία τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο στην Αμερική για να προσπαθήσει να γίνει φίλος, να κατασκοπεύσει και να σκοτώσει τον Μεγάλο Αμερικανό εφευρέτη, τον Δρ Νίκολα Τέσλα! ………

Ο Τζορτζ Μπους αργότερα πλαστογράφησε το πιστοποιητικό γέννησης που αποδεικνύει ότι ήταν μεγαλύτερος,  και εντάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Ο Skorzeny,  Ισχυρίζεται επίσης ότι ο George H.W. Ο Μπους σκόπιμα σαμποτάρισε το αεροπλάνο του πάνω από την (Ιαπωνία ;), πυροβόλησε τον πίνακα οργάνων, ο ασυρματιστής και ο πυροβολητής της ουράς σκοτώθηκαν και οι δύο ενώ ο Τζορτζ Χέρμπερτ Γουόκερ Μπους σώθηκε από ένα Γερμανικό υποβρύχιο που τον περίμενε στην επιφάνεια της  θάλασσας

Το συγκλονιστικό γεγονός είναι ότι κορυφαίοι ηγέτες των Ναζί, τεχνολογία, χρήματα, όπλα και άνθρωποι (μηχανικοί, επιστήμονες και τεχνικοί) οδηγήθηκαν με ασφάλεια έξω από τη Γερμανία πριν από τον Μάιο του 1945 ( το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη.) Οι Ναζί μπορεί να έχασαν ‘’επισήμως’ τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά οι κορυφαίοι διέφυγαν , και η επιρροή τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ο ναζιστικός χρυσός μεταφέρθηκε στη δικηγορική εταιρεία Sullivan and Cromwell της Νέας Υόρκης, ο Otto Skorzeny χρηματοδότησε τη Ναζιστική Διεθνή, και, παράλληλα, προσλήφθηκε στη CIA μεταπολεμικά! Βοήθησε τον Μάρτιν Μπόρμαν να ανακτήσει τα ναζιστικά λάφυρα που είχαν κατατεθεί σε ουδέτερες χώρες για αυτήν την οργάνωση.  

Η Odessa ( ΟΔΗΣΣΟΣ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ) θα γινόταν σημαντικό μέρος της Ναζιστικής Διεθνούς !!!     βρήκαμε τελικά την σύνδεση Ουκρανίας  και Ναζιστών, επίσης το μεγαλύτερο μέρος της προηγμένης γερμανικής τεχνολογίας το έστειλαν στην Αργεντινή

Κάτι το οποίο λίγοι το γνωρίζουν, είναι  ότι το 1933 αποκαλύφτηκε μια πολιτική συνωμοσία στις Ηνωμένες Πολιτείες για την ανατροπή της κυβέρνησης του Προέδρου Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ και την εγκατάσταση ενός δικτάτορα, πλούσιοι επιχειρηματίες σχεδίαζαν να δημιουργήσουν μια οργάνωση Ναζιστών βετεράνων για να ανατρέψουν τον Roosevelt……. Η έκθεση της επιτροπής του Κογκρέσου είπε, ‘’δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι απόπειρες συζητήθηκαν, σχεδιάστηκαν και θα μπορούσαν να είχαν εκτελεστεί όταν και εάν οι οικονομικοί υποστηρικτές το έκριναν σκόπιμο’’.

Μεταξύ των συνωμοτών ήταν και το μέλος του Skull ‘n’ Bones, Prescott Bush, πατέρας του προέδρου των ΗΠΑ George H. W. Bush, και παππούς του προέδρου των ΗΠΑ George W. Bush.

Από το 1945 έως το 1955, μια μυστική επιχείρηση με το όνομα paperclip μετέφερε σχεδόν 1600 γερμανούς επιστήμονες στις ΗΠΑ πολλοί ήταν επί μακρόν μέλη του ναζιστικού κόμματος και της Γκεστάπο και είχαν κάνει πειράματα σε ανθρώπους και είχαν διαπράξει εγκλήματα πολέμου, συνέχισαν τα πειράματα τους στην Αμερική μεταξύ των οποίων και το  MK-ULTRA  (ο έλεγχος του μυαλού)

Ο ρόλος του Βατικανού στη διαφυγή των ναζί: Χιλιάδες γερμανοί ναζί διέφυγαν μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και στη Λατινική Αμερική με τη βοήθεια του Βατικανού!!! 

Η ΕΕ ιδρύθηκε και ηγήθηκε αρχικά από πρώην Ναζί:

 Σε ομιλία  σε μια δημόσια συνεδρίαση στη Βουλή των Κοινοτήτων το 2008 ο Άτκινσον  ( βουλευτής) περιγράφει μεταξύ άλλων:

Ο Walter Hallstein: Αξιωματικός της ηγεσίας των Ναζί που προώθησε τον Ναζισμό στα Πανεπιστήμια έγινε ο Πρώτος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το 1957.

Ο Paul Henri Spaak:  Έγινε Ιδρυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Walter Funk : υπουργός υπό τον Goebbels στο Υπουργείο Προπαγάνδας των Ναζί και Υπουργός Οικονομικών ……..Έγραψε το οικονομικό σχέδιο για μια ενωμένη Ευρώπη που υιοθετήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εργάστηκε στο Υπουργείο Παιδείας της Κάτω Σαξονίας από το 1957 έως το 1960.

Ο Hans Josef Globke : συνέταξε τους νόμους περί φυλών της Νυρεμβούργης και στη συνέχεια έγινε Διευθυντής του Γραφείου της Γερμανικής Καγκελαρίας από το 1953 έως το 1963 όταν δημιουργήθηκε η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα.

Walter Hallstein: αξιωματικός των Ναζί, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Επιτροπής [ΕΕ] το 1958.

Πολ Ανρί Σπάακ: υπουργός Εξωτερικών το 1936 και με τον Henri de Man ανέπτυξε το Βελγικό Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα…. Ο Paul Henri Spaak έγινε ένας από τους ιδρυτές της ΕΕ και γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ!!!

Walter Funk: Ο Φανκ εντάχθηκε στο Ναζιστικό Κόμμα το 1931 και έγινε αμέσως όχι μόνο ο προσωπικός οικονομικός σύμβουλος του Χίτλερ, ήταν επίσης υπεύθυνος Τύπου του Ράιχ και υπουργός υπό τον Γκέμπελς του Υπουργείου Προπαγάνδας. Και τελικά, έγινε υπουργός Οικονομικών του Ράιχ το 1938. Ο Φανκ καταδικάστηκε στις δίκες της Νυρεμβέργης. Και με την αποφυλάκισή του το 1957 προσλήφθηκε στο Υπουργείο Παιδείας της Κάτω Σαξονίας, όπου βοήθησε στη διάδοση της νέας ευρωπαϊκής οικονομικής κοινότητας στα γερμανικά σχολεία και πανεπιστήμια.

Ο Πρίγκιπας Μπέρνχαρντ της Ολλανδίας : ήταν ο συνιδρυτής της Ομάδας Bilderberg και ένας από τους αρχικούς υποστηρικτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήταν επίσης αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών των SS πριν από τον πόλεμο.

Κουρτ Γκέοργκ Κίσινγκερ. Ο Κίσινγκερ ήταν πρώιμο μέλος του Ναζιστικού Κόμματος και ήδη από το 1934 έγινε μέλος των Sturmabteilung [SA — στρατιώτες καταιγίδας]. Τον Απρίλιο του 1940 εντάχθηκε στο Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών, Το 1966 ο Kurt Georg Kiesinger, ως ηγέτης του Γερμανικού Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, έγινε καγκελάριος της Γερμανίας.

Κουρτ Βαλντχάιμ: Ναζί Αξιωματικός,  υπηρέτησε στα Βαλκάνια,  μετά τον πόλεμο έγινε πρόεδρος της Αυστρίας και μετά Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ…

Συμπέρασμα: τελικά ποιοι κέρδισαν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, οι Σύμμαχοι; …ΟΧΙ  βέβαια

οι Ναζί κέρδισαν τον πόλεμο, επειδή όμως δεν τον τελείωσαν όπως ήθελαν επανήλθαν τώρα, για να συνεχίσουν και να τον τελειώσουν…..

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ…ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  

ΠΗΓΗ: The Idaho Observer – Wikipedia – DW.COM – The Bush connction – Redazione GPnews

Share this post