GEWKWN : Covid-19 είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η παγκόσμια δικτατορία, ο εφιάλτης είναι εδώ …….

GEWKWN : Covid-19 είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η παγκόσμια δικτατορία, ο εφιάλτης είναι εδώ …….

Το 2015 ένα «Σύστημα και μέθοδος δοκιμών για COVID-19» κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Richard Rothschild , με έναν ολλανδικό κυβερνητικό οργανισμό.

Το καταλάβατε αυτό που διαβάσατε ; Το 2015 –  τέσσερα χρόνια πριν ακόμη υπάρξει η ασθένεια  – αναπτύχθηκε μια μέθοδος δοκιμής για το COVID-19 

Όπως γνωρίζουμε το νέο COVID-19 της νόσου εμφανίστηκε στην Κίνα στα τέλη του 2019. Ως εκ τούτου ονομάστηκε COVID-19…..ομως,

Το 2017 και το 2018 – δύο χρόνια πριν από το COVID-19 – εκατοντάδες εκατομμύρια δοκιμαστικά κιτ για το COVID-19 διανεμήθηκαν παγκοσμίως.

ο κωδικός προϊόντος για αυτά τα «Ιατρικά κιτ δοκιμής» είναι 300215 που σημαίνει: «κιτ δοκιμής COVID-19».

Δύο χρόνια πριν από το ξέσπασμα του COVID-19, οι ΗΠΑ, η ΕΕ, η Κίνα και τα έθνη σε όλο τον κόσμο άρχισαν να εξάγουν εκατομμύρια όργανα διαγνωστικών δοκιμών για… COVID-19, μια ασθένεια που υποτίθεται ότι δεν υπήρχε καν τότε.

το COVID-19 έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί μέχρι … τέλος Μαρτίου 2025!

Λίγους μήνες πριν από το ξέσπασμα, ο Bill Gates – ο έμπορος εμβολίων αριθ. 1 στον κόσμο – διοργάνωσε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Μαντέψτε τι ήταν το γεγονός; Ήταν μια «πανδημική άσκηση κορανοϊού».

Στη μεγάλη οθόνη στο αμφιθέατρο, βλέπετε το κείμενο τυπωμένο: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για το γεγονός που γίνεται πανδημία». Αυτή η πανδημική άσκηση ονομάστηκε Event201 και έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2019, κυριολεκτικά ακριβώς πριν από το ξέσπασμα…….Το συμπέρασμά τους ήταν ότι όλη η ανθρωπότητα πρέπει να εμβολιαστεί…

Λίγο μετά από αυτήν την «άσκηση για μια πανδημία κοραναϊού» ο Μπιλ Γκέιτς tweeted:

«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το τι θα μπορούσε να σημαίνει το επόμενο έτος για μία από τις καλύτερες αγορές στην παγκόσμια υγεία: εμβόλια.» – Μπιλ Γκέιτς, 19 Δεκεμβρίου 2019

Τον Σεπτέμβριο του 2019 – επίσης ακριβώς πριν από το ξέσπασμα – το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης Ετοιμότητας κυκλοφόρησε μια έκθεση με τίτλο «A World At Risk».

 Τόνισε την ανάγκη προετοιμασίας για… ένα ξέσπασμα κοροναϊού!

το εξώφυλλο της έκθεσης υπάρχει η εικόνα ενός κοροναϊού και ατόμων που φορούν μάσκες προσώπου.

 

Στην αναφορά διαβάζουμε την ακόλουθη ενδιαφέρουσα παράγραφο:

«Τα Ηνωμένα Έθνη (συμπεριλαμβανομένης της ΠΟΥ) διεξάγουν τουλάχιστον δύο ασκήσεις εκπαίδευσης και προσομοίωσης σε όλο το σύστημα…….. συμπεριλαμβανομένης μιας για την κάλυψη της σκόπιμης απελευθέρωσης ενός θανατηφόρου αναπνευστικού παθογόνου»

Το 2018 το Ινστιτούτο Μοντελοποίησης Νοσημάτων έκανε ένα βίντεο στο οποίο δείχνουν έναν ιό γρίπης που προέρχεται από την Κίνα, από την περιοχή του Γουχάν και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, σκοτώνοντας εκατομμύρια . Το ονόμασαν «Μια προσομοίωση για μια παγκόσμια πανδημία γρίπης». Αυτό ακριβώς συνέβη, δύο χρόνια αργότερα.

Από πού προήλθε ο ιός; Ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο στα βιολογικά όπλα είναι ο Δρ Francis Boyle. Είναι πεπεισμένος ότι προήλθε από ένα εργαστήριο βιολογικών όπλων στο Wuhan, το εργαστήριο βιοασφάλειας επιπέδου 4.

Αυτή η εγκατάσταση εξειδικεύεται στην ανάπτυξη… κοραναϊών!

Παίρνουν τους υπάρχοντες ιούς και τους «οπλίζουν», που σημαίνει ότι τους καθιστούν πολύ πιο επικίνδυνους, για να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικά όπλα.

Πριν από πέντε χρόνια, η ιταλική κρατική εταιρεία μέσων ενημέρωσης, RAI – Radiotelevisione Italiana, – εξέθεσε σκοτεινές προσπάθειες της Κίνας για ιούς.

 

Το βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε τον Νοέμβριο του 2015 , έδειξε πώς οι Κινέζοι επιστήμονες έκαναν βιολογικά πειράματα σε έναν ιό συνδεδεμένο με SARS που πιστεύεται ότι ήταν Coronavirus, προερχόμενο από νυχτερίδες και ποντίκια.

Η ταινία « Dead Plague» 2016,  απεικονίζει μια παγκόσμια πανδημία με κοροναϊό και μάλιστα αναφέρει την υδροξυχλωροκίνη ως θεραπεία.

 

Μια άλλη ταινία που ονομάζεται « Contagion » παραγωγής 2011, δείχνει πώς ένας κοροναϊός εξαπλώνεται παγκοσμίως…… Η ταινία καταγράφει την εξάπλωση του ιού, τις προσπάθειες γιατρών ερευνητών να τον αναγνωρίσουν και να τον περιορίσουν, το χαμό που προκαλεί στην ανθρωπότητα και την αντίδραση αυτής μπροστά σε μια πανδημία και τελικά την ανακάλυψη του εμβολίου που θα σταματήσει την εξάπλωση. μάσκες προσώπου, κλείδωμα, πλύσιμο χεριών κ.λπ.

Κυριολεκτικά όλα όσα βλέπουμε τώρα, προβλέπονται λεπτομερώς σε αυτές τις ταινίες.

κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας παράστασης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων το 2012, μια πανδημία κοροναϊού παίχτηκε για τα μάτια όλου του κόσμου.

 

Δεκάδες νοσοκομειακά κρεβάτια, μεγάλος αριθμός νοσοκόμων που γίνονται μαριονέτες ενός συστήματος ελέγχου, ο θάνατος κρύβεται, ένας δαιμονικός γίγαντας υψώνεται πάνω από τον κόσμο και ολόκληρο το θέατρο φωτίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπει από τον ουρανό να μοιάζει με κοροναϊό .

Ενα διάσημο έγγραφο του Rockefeller Foundation στο οποίο όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν τώρα προβλέπονται κυριολεκτικά με μεγάλη λεπτομέρεια: η παγκόσμια πανδημία, η κατάρρευση της οικονομίας και η επιβολή αυταρχικού ελέγχου.

Όλα περιγράφονται με τρομακτική ακρίβεια… δέκα χρόνια πριν συμβεί !   Έχει ένα κεφάλαιο που ονομάζεται «LockStep» στο οποίο μια παγκόσμια πανδημία αναφέρεται σαν να συνέβη στο παρελθόν, αλλά το οποίο προορίζεται σαφώς ως πρόβα για το μέλλον.

Lockefep του Ιδρύματος Rockefeller: «Υπό το πρόσχημα μιας πανδημίας, θα δημιουργήσουμε ένα κράτος φυλακής»

το ίδιο Ίδρυμα Rockefeller παρουσίασε ένα εγχειρίδιο για τον τρόπο εφαρμογής νέων συστημάτων ελέγχου κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας . Μόνο όταν υπάρχουν όλα τα απαιτούμενα δίκτυα ελέγχου, μπορεί ο κόσμος να ανοίξει ξανά.

1) Πρώτα ανακοινώνουν μια παγκόσμια πανδημία με κοροναϊό και λένε σε τι πρέπει να οδηγήσει: ένα εντελώς νέο επίπεδο αυταρχικού ελέγχου.

2) Δεύτερον, δίνουν πρακτικά βήματα σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής αυτού του συστήματος ελέγχου.

«Οι ψηφιακές εφαρμογές και το λογισμικό παρακολούθησης που προστατεύεται από το απόρρητο θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ευρέως για να είναι δυνατή η πληρέστερη παρακολούθηση επαφών».

«Για να ελέγξουμε πλήρως την επιδημία Covid-19, πρέπει να ελέγξουμε την πλειονότητα του πληθυσμού σε εβδομαδιαία βάση».

Σύμφωνα με το «Σενάριο του μέλλοντος», ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός θα πρέπει να λάβει μια ψηφιακή ταυτότητα που να δείχνει ποιος έχει λάβει όλα τα εμβόλια. Χωρίς επαρκείς εμβολιασμούς, απαγορεύεται η πρόσβαση σε σχολεία, συναυλίες, εκκλησίες, δημόσιες συγκοινωνίες κ.λπ.

Τώρα το 2020 ακριβώς αυτό ζητούν ο Μπιλ Γκέιτς και πολλές κυβερνήσεις.

Ο Μπιλ Γκέιτς κατέστησε επίσης σαφές ότι μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 θα πρέπει να επιτρέπεται να ταξιδεύουν, να πηγαίνουν στο σχολείο, να παρακολουθούν συναντήσεις και να εργάζονται.

Τα ψηφιακά αναγνωριστικά εμβολίων έχουν ήδη αναπτυχθεί,  και η Gates έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία που καθιστά δυνατή την ανίχνευση του σώματος ενός ατόμου οπουδήποτε. Αυτή η τεχνολογία ονομάζεται WO2020-060606 (13).

Το σχέδιο: ένεση στην ανθρωπότητα με εμβόλιο τροποποίησης DNA

Ο διάσημος ερευνητής δημοσιογράφος Anthony Patch έκανε χρόνια έρευνας σχετικά με τα σχέδια ελέγχου του κόσμου, μέσω δημιουργημένων πανδημιών και υποχρεωτικών εμβολίων. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2014, ο ερευνητής προέβλεψε τα εξής:

«Θα απελευθερώσουν έναν τεχνητό ιό κορανοϊού. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι θα απαιτήσουν ένα εμβόλιο για την προστασία τους. Αυτό το εμβόλιο θα προσθέσει ένα τρίτο στέλεχος DNA σε ένα σώμα προσώπων, καθιστώντας τους ουσιαστικά ένα υβρίδιο.

 

«Μόλις ένα άτομο εγχυθεί, σχεδόν αμέσως το DNA του υφίσταται μετασχηματισμό. Αυτή η γενετική αλλαγή θα κάνει τους ανθρώπους να χάσουν την ικανότητα να σκέφτονται μόνοι τους, χωρίς να γνωρίζουν καν ότι συνέβη αυτό. Έτσι μπορούν να ελεγχθούν ευκολότερα, να γίνουν σκλάβοι για την ελίτ ».

Ο σκοπός αυτών των νέων εμβολίων θα είναι διπλός:

1) επαναπρογραμματισμος του DNA μας και θα το κάνουν υβρίδια που είναι ευκολότερα στον έλεγχο.

2) την σύνδεση  μας με την τεχνητή νοημοσύνη μέσω ενός ψηφιακού αναγνωριστικού εμβολίου, το οποίο θα ανοίξει επίσης ένα εντελώς νέο πεδίο ελέγχου.

 

Αυτή η δεκαετία είναι το επιλεγμένο χρονικό πλαίσιο για να μετατραπεί ο κόσμος σε μια μεγάλη, παγκόσμια  δικτατορία η οποία θα διευθύνεται από τρελούς, που ερημώνουν τη γη και υποδουλώνουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Σχεδιάζουν να προκαλέσουν όσες πανδημίες χρειάζονται, προκειμένου να σπάσουν την πλάτη της ανθρωπότητας, έως ότου όλοι υποταχθούν στον παγκόσμιο έλεγχό τους.

Vigilant Citizen.

triklopodia.gr

Share this post