I.S.C.S.C : Τελειώστε τους στις εκλογές . Ψηφίστε σαν , σε δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεπσών .

I.S.C.S.C : Τελειώστε τους στις εκλογές . Ψηφίστε σαν , σε δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεπσών .

Κρύβουν το πραγματικό δίλημμα . ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ εξυφαίνεται ή αυτή που οραματιστήκαμε αρχικά;

Κρύβουν  το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2015 , όταν  όλοι τους σχεδόν , πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων την άποψη του 61,3% του Ελληνικού λαού . Κρύβουν τους λόγους που δεν ήθελαν δημοψήφισμα για το Σκοπιανό. Κρύβουν ό,τι μας ξυπνάει , ότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα που στηρίζουν .

Φαίνεται ότι γιαυτούς η κοινή γνώμη , όλοι εμείς , είμαστε ζώα , χαζοί , ηλίθιοι, ότι μας  κάνουν ότι θέλουν με λόγια  ,ψίχουλα και υποσχέσεις του παραπέντε.

Θυμάστε όταν σας απεκάλεσαν δημόσια «ακροδεξιούς λαϊκιστές» και «χωρίς μυαλό» όσοι διαδηλώσατε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ;

Θα ξεχάσουμε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και πως «έπνιξαν» την ιδεολογία του και πρόδωσαν τους Έλληνες εκεί ; Το πως παραδίδεται η Θράκη μας ; το μεταναστευτικό και το πόσο μας βοήθησε η ΕΕ ; το ξεφτίλισμα που μας κάνει χρόνια τώρα η Τουρκία με τις ευλογίες τους ;( παραμονή των Ευρωεκλογών το Ευρωκοινοβούλιο πήρε τάχα μου μια απόφαση σε βάρος της ) , θα ξεχάσουμε τα κτυπήματα στην ορθοδοξία ; το υπερ-ταμείο που υποθηκεύει την περιουσία του Δημοσίου για 99 χρόνια; την στήριξη που έδωσαν στο Κυπριακό μας; τις αμέτρητες πράξεις αφελληνισμού , τις δυνατότητες που δίνουν στους Ανθέλληνες ( όπως ο Σόρος ) για να μας ταΐζουν σανό; την μετατροπή μας σε προτεκτοράτο ; θα ξεχάσουμε το κόλπο με τα μνημόνια  για να μας αγοράσουν φθηνά ; Και τόσα άλλα ;  Θυμηθείτε τα  !!

Ένα καθαρό ελληνόψυχο μέτωπο – αντίβαρο , στην εξουσία της ξενοκρατίας και των βαστάζων της πρέπει να σηκώσει κεφάλι , ένα ελληνόψυχο δυναμικό θα πρέπει να δημιουργήσει ανάχωμα πριν είναι  πολύ αργά για όλους μας , μα προπάντων , για τα παιδιά της Ελλάδας .

 Με την  υπ΄ αριθμ. 65/2019 απόφαση του  Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου εγκρίθηκαν για να  συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές της  26ης Μαΐου 2019 τα παρακάτω κόμματα .

1)  Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς,

2) Νέα Δημοκρατία,

3) Λαϊκός Σύνδεσμός-Χρυσή Αυγή,

4) Κίνημα Αλλαγής,

5) ΚΚΕ,

6) Ποτάμι,

7) Ανεξάρτητοι Έλληνες-Πάνος Καμμένος,

8) Ένωση Κεντρώων,

9)Πολίτες του Ηλία Ψηνάκη,

10)Ελληνική Λύση-Κυριάκος Βελόπούλος,

11)Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης, Φιλίας,

12) Δημιουργία Ξανά-Θάνος Τζήμερος,

13) Λευκό-Λαϊκές Ευρωπαϊκές Κοινωνικές Ομάδες PESG-PEOPLES EUROPAN SOCIAL GROUPS,

14) Μαρξιστικό-Λενινιστικό Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας,

15) Ελεύθερη Πατρίδα,

16) Εθνικό Μέτωπο-Πατριωτικός Σύνδεσμος- Λιοντάρια Συνεργεία για την Ελλάδα,

17) ΕΝΥΠΕΚΚ-Όρθια Ελλάδα,

18) Ελλήνων Συνέλευσις,

19) Δημοσθένης Βεργής-Έλληνες Οικολόγοι,

20) Οργάνωση Κουμμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας,

21) Ελλάδα ο Άλλος Δρόμος Νότης Μαριάς,

22)Ελληνικό Όραμα,

23 Νέα Ελληνική Ορμή,

24)  Αγροτικό. Κτηνοτροφικό. Κόμμα Ελλάδας,

25) Κόμμα Νέων,

26) Νέα Δεξιά,

27) Οικολογία Πράσινοι-Αλληλεγγύη,

28)  Άρμα Συνεργασίας Για την Ευρώπη των Εθνών Γιάννης Δημαράς Ελληνική Πολιτική Συνείδηση, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα,

29) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή -ΑΝΤΑΡΣΙΑ- Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής, Κομμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας,

30) Έλληνες Ριζοσπάστες,

31) Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία-Ουράνιο Τόξο,

32)Οικολόγοι Πράσινοι,

33)  ΛΕΥΚΟ- Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης,

34) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ)-Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (ΠΑΤΡΙΕ),

35)  Λαϊκή Ενότητα-Μέτωπο Ανατροπής (Λαϊκή Ενότητα  «ΛΑΕ» Κόμμα Πειρατών Ελλάδας-Συνεργαζόμενοι),

36) Δημοκρατική Ευθύνη,

37) Κολλάτος-Ανεξάρτητο Πολιτικό Κίνημα-Οικολογικό Ελληνικό,

38) Φιλελεύθερη Συμμαχία,

39) ΜέΡΑ25,

40) Πλεύση Ελευθερίας-Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ξέρετε ποιοι από τους ανωτέρω έχουν ελληνική ψυχή , ποιοι βάζουν πρώτα την Ελλάδα ,  ποιοι μας εμπαίζουν , ποιοι και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν πίσω από την κουρτίνα , ποιοι «στήθηκαν» για να μαζέψουν τα πρόβατα που φεύγουν από την μάντρα.

Ξέρετε ποιοι στάθηκαν ανίκανοι , ποιοι δεν τόλμησαν , ποιοι λιγοψύχησαν και ποιοι έκαναν και κάνουν τα πάντα για την καρέκλα.

Ψηφίστε , πατριωτισμό και Ελληνισμό και δώστε τους μετά την δυνατότατα να ¨συνενωθούν ¨. Ψηφίστε πατριώτες και ελληνόψυχους .

Δείξτε τους ότι δεν είστε ηλίθιοι όπως σας θέλουν , δείξτε τους ότι είστε περήφανοι Έλληνες , ότι την καρδιά σας ζεσταίνει το άσβεστο Ελληνικό Πνεύμα , ότι η ψυχή σας είναι Ελληνική .

Δείξτε τους ότι δεν τελειώσατε , ότι θέλατε ένα μέλλον για τα παιδιά σας , ότι ορίζεται εσείς το μέλλον σας και την πατρίδα σας , ότι εσείς είστε οι Φρουροί του Ελληνισμού

Δείξτε τους ότι είστε ΕΛΛΗΝΕΣ !!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ!!

I.S.C.S.C Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής . Συστήθηκε δυνάμει του άρθρου 120 παρ 4 Συντάγματος από τα διοικητικά μέλη της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης

Share this post