ISRAEL 365 NEWS : 800 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΡΑ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

ISRAEL 365 NEWS : 800 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΡΑ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

Μια εσωτερική πηγή που βασίζεται σε πηγές 800 ετών, χρησιμοποιεί ακριβείς μεθόδους για να αποκαλύψει έναν κώδικα Τορά, που ισχυρίζεται ότι αυτό το μήνα πριν ξεσπάσει η πανδημία, ο πόλεμος, που αφορά τις ΗΠΑ, θα ξεσπάσει μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν. 

Αυτή η παγκόσμια σύγκρουση θα φέρει μεγάλη διαμάχη και σκοτάδι στον κόσμο, αλλά μέσα από το σκοτάδι, θα αποκαλυφθεί το «κερί του Μεσσία».

SOD 1820: ΦΕΤΟΣ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ

ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

Το εβραϊκό blog Kabbalah blog, Sod 1820 , αποκάλυψε μια ακριβή περιγραφή των τρεχόντων γεγονότων στο Yalkut Yishayau, ένα βιβλίο με βάση το Chabad Hasidut που δημοσιεύθηκε το 1939 στο Μπρούκλιν. Αυτό το τμήμα του Yalkut Yishayahu βασίστηκε σε ένα τμήμα του Yalkut Shimoni , μια συλλογή των ραβίνων με σχόλια στη Βίβλο πιστεύεται ότι έχουν συντεθεί κατά τον 13ο αιώνα.

Στο Yalkut Yeshayahu, γράφεται: «Ο Ραβίνος Yitzchak είπε:« Στο έτος που θα αποκαλυφθεί ο Μεσσίας, όλοι οι ηγέτες των εθνών θα προκαλέσουν ο ένας τον άλλον. ο βασιλιάς της Περσίας θα προκαλέσει τον βασιλιά της Αραβίας, και ο βασιλιάς της Αραβίας θα πάει στην Εδώμ για να λάβει συμβουλές από αυτούς. Και ο βασιλιάς της Περσίας θα πάει και θα καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο, και όλα τα έθνη του κόσμου θα ταρακουνηθούν και θα πανικοβληθούν και θα πέσουν στα πρόσωπά τους και θα αισθανθούν συσπάσεις όπως εκείνες της γέννησης, και το Ισραήλ θα κουνηθεί και θα πανικοβληθεί και θα ρωτήσει «Πού θα πάω; Και ο Θεός θα ταλαντεύεται, «Τα παιδιά μου, μην φοβάστε, γιατί ό, τι έκανα, το έκανα για σένα. Γιατί φοβάσαι; Μην φοβάστε. Ήρθε η ώρα για τη λύτρωσή σας. “

Το ιστολόγιο εξηγεί ότι η Περσία είναι γνωστή σήμερα σαν Ιράν. Η Αραβία είναι, φυσικά, η Σαουδική Αραβία. Η Εδώμ αναφέρεται στις ΗΠΑ, που είναι το πιο εξέχον και ισχυρό δυτικό έθνος. Το Sod 1820 εξηγεί ότι στο πλαίσιο του Yalkut Yishayahu, η Σαουδική Αραβία προσπαθεί πολύ σκληρά να σύρει τις ΗΠΑ στη σύγκρουση με το Ιράν.

ΠΟΥΡΙΜ, ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΡΑ, ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΣΑΪΑΣ

Στη συνέχεια, το ιστολόγιο σημειώνει ότι οι λέξεις «συμβουλευτείτε» στα εβραϊκά ( לִיטוֹל עֵצָה litol eitzah), είναι ομώνυμο του לִתְלוֹת עַל הָעֵץ (litlot al ha’etz · για να τον κρεμάσετε από ένα δέντρο). Αυτό υπαινίσσεται τον Haman, τον ανταγωνιστή της ιστορίας του Πουρίμ που σχετίζεται με το βιβλίο της Eσθήρ. Η ιστορία καταλήγει με τον  Χάμαν που θα κρεμαστεί σε ένα δέντρο.

Το ιστολόγιο φέρνει έπειτα έναν κώδικα Toρά που βασίστηκε σε ίσα αποστατικά γράμματα στο Toρά με κενά 2.641. Αυτό το κενό επιλέχθηκε επειδή ο Ησαΐας ο Προφήτης ξεκίνησε τις προφητείες του ακριβώς 2.641 χρόνια πριν.

«Αυτό υποδηλώνει ότι αυτός ο αριθμός αποκαλύπτει την εξαργύρωση στην οποία αναφέρεται ο προφήτης», εξηγεί ο μπλόγκερ.

Ο κώδικας επικεντρώθηκε στην περιγραφή της επιδημίας που πλήττει τα παιδιά του Ισραήλ, αφού ο Cozzbi, ο πόρνος των Μεντιανών, προσέλκυσε τον Ζίμρι, έναν ηγέτη των Εβραίων, να αμαρτάνει μέσω της ειδωλολατρίας.

Γιατί σας επιτέθηκαν από την απάτη που ασκούσαν εναντίον σας – εξαιτίας της υπόθεσης του Peor και λόγω της υπόθεσης της συζύγου τους Cozbi, κόρης του αρχηγού των Midian, που σκοτώθηκε τη στιγμή της πανούκλας λόγω του Peor. ” Αριθμοί 25:18.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ο κεντρικός όρος בְיוֹם־הַמַּגֵּפָה (την ημέρα της επιδημίας) στη γεμάτρια (εβραϊκή αριθμολογία) ισούται με το 191. Η λέξη קץ (το τέλος, που αναφέρεται στο τέλος των ημερών) ισούται με το 190. Χρησιμοποιώντας μια τεχνική της γεματρία που ονομάζεται “Kollel” το άθροισμα στο 191, υποδεικνύοντας ότι μια επιδημία είναι μια ουσιαστική πτυχή του τέλους των ημερών.

Ο κωδικός αποκαλύπτει τις λέξεις «το έκτο Adar 5781», που ήταν την περασμένη Παρασκευή. Ο κωδικός που αποκαλύφθηκε στην Τορά από αυτό το συγκεκριμένο κενό γραμμάτων επαναλαμβάνει το μήνυμα του Yalkut Shimoni από 800 χρόνια πριν. Ο κώδικας αποκαλύπτει σε κοντινή απόσταση τις λέξεις, «΄΄΄ךפרפרססמבבל, מושassignל בערביassignה» עצ[ה מלassignך ארassignץ אדוAdvisorם. (Ο βασιλιάς της Περσίας και της Βαβυλωνίας θα κυβερνήσει στην Αραβία, συμβουλές από τη γη του Εδώμ, το έτος 5781).

Στο ίδιο γράφημα, οι λέξεις «مريضש הגוא 3,5». דרך דרך «ערכתי נר למשיחי» (Θα υπάρχει ένα κερί / φως για τον λυτρωτή, θα θέσω ένα φως για τον Μεσσία) να εμφανίζονται με τη σειρά. Επίσης, εμφανίζονται οι λέξεις «לίνσινγκ», א לκρίντ נואassignש, לassignל חושassignש ( Όχι ο στρατός, χωρίς απόγνωση, χωρίς σκοτάδι).

«Αυτό δείχνει ότι ο πόλεμος μεταξύ Ιράν και Σαουδικής Αραβίας θα πραγματοποιηθεί πριν από τη λήξη της« πανούκλας »του Κορονα’ι’ού», προσθέτει το μπλόγκ.

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL 365 NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post