Jens, Βγάλε Πρώτα Μάσκα Και Στολή Και Έπειτα Πες… Τι Ετοιμάζεις Μέσα Στον Ιούνιο;

Jens, Βγάλε Πρώτα Μάσκα Και Στολή Και Έπειτα Πες… Τι Ετοιμάζεις Μέσα Στον Ιούνιο;

Πέρνα μέσα γενικέ γραμματέα……………..κάθισε.

Αργήσαμε να τα πούμε αλλά θέλω πρωτα να δούμε γιατί αργήσαμε…

«Περίπου 130 παγκόσμιοι ηγέτες από 23 χώρες, από γαλαζοαίματους μέχρι βιομήχανους, θα παρακολουθήσουν αυτήν την εβδομάδα την φετινή διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, με κύρια θέματα συζήτησης τη Ρωσία, το Brexit και το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης.»
«Στους επιβεβαιωμένους συμμετέχοντες για το 2019 είναι μερικοί πανίσχυροι «παίκτες» της βιομηχανίας τεχνολογίας, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Ερικ Σμίντ, ο διευθύνων σύμβουλους της Microsoft, Σάτια Ναντέλα, κορυφαίοι τραπεζίτες από την Goldman Sachs και την Τράπεζα της Αγγλίας, καθώς και ο επικεφαλής της Credit Suisse, Τιτζάν Τιάμ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ, και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.»

Για αυτο αργήσαμε, αλλά και  γιατι μετα τη σύνοδο της λέσχης  την Παρασκευή πήγες Αλβανια και επειτα…. Σκόπια.

Έριξα μια ματιά στις συνόδους σας που γίνονται από το 1954..

Εδώ είναι το official των συναντήσεων.

Θέλω να πάμε στην πρώτη πρώτη υπερ-μυστικοπαθή συνάντηση σας,  στις  29-31 Μαΐου του μακρινού 1954 και θελω να διαβάσουμε την πρώτη σειρά, της πρώτης σας ατζέντας .

Εκεί στην πρώτη σειρά συναντάμε το θέμα: «Η στάση(προφανώς της Δυσης) απέναντι στον κομμουνισμό και τη Σοβιετική Ένωση»

Πρώτη συνάντηση της λέσχης στην Ολλανδία, πρώτη ατζέντα, πρώτη σειρά και ο κίνδυνος ήταν αυτός, του κομμουνισμού και της…. Ρωσίας, της τότε Σοβιετικής Ένωσης.

Και περάσαν από τότε τα χρόνια Γενς… ναι…… και ξέρεις κάτι…., στην ετήσια ατζέντα σας, στις ετήσιες συναντήσεις σας ένα πράγμα έμεινε το ίδιο… ο Τζόκερ που απειλεί την… Γκόθαμ.

Ο χρήσιμος κακός ώστε οι υπερηρωες….οργανισμοί, σαν αυτόν που ηγείστε, με το έτσι θέλω να προστατεύουν την ανθρωπότητα, και την ώρα της προστασίας να φυτεύουν υπογείως οι υπηρεσίες τους Συνθήκες, Συνόδους και Φόρουμ που ταξινομούν εδαφικά και χρονικά τα επόμενα εμπόδια που ψάχνουν λύσεις……..αθόρυβα βήματα που εκπληρώνουν αργά αλλα σταθερα τον σκοπο τους και σιγα σιγά μετά από τοσα χρονια ιστορίας…. βλέπουμε τον σκοπό τους..και όσοι αυτή την στιγμή αδυνατούν να δουν ποιος είναι ο στόχος τους….θα περιμένουν…. λίγο ακομη.

Και είδα τις συναντήσεις σας, από τότε μέχρι τώρα, είδα ότι εδώ και πάνω από εξήντα χρόνια στα θέματα προς συζήτηση, στις περισσότερες από αυτές τις συναντήσεις  έχουν να κάνουν με τον…. Ρωσικό κίνδυνο και τις συνέπειες των κινήσεων του.

Υψηλά στην ετήσια θεματολογία σας επίσης είναι και το ζήτημα της Κίνας.

Τρίτο στη σειρά αγαπημένο σας θέμα είναι η βόρειο ατλαντική Συμμαχία….δηλαδή το ΝΑΤΟ.

Τόσα χρόνια λοιπόν πραγματοποιείτε μια συνάντηση εσείς οι επιφανείς και ισχυροί του πλανητη και συζητάτε κάποια θέματα που απασχολούν τις εξελίξεις της κάθε εποχής και καλα κάνετε αφου δεν υπάρχει αντίδραση αλλά……μέσα σε αυτές τις προκλήσεις που συναντά η ανθρωπότητα τα τελευταία 60 χρόνια ψηλά στη λίστα σας πάντα βρίσκεται ………. η απειλή τη Ρωσίας!  Διαχρονικα!

Δηλαδή το παγκόσμιο πρόβλημα τον προηγούμενό αιώνα και τον αιώνα που διανύουμε και θα διανύσουμε…..ακόμη και μετά από 10 αιώνες θα είναι η……… Ρωσία!

Πως γινετε αυτο;

Γενς, αυτή τη στιγμή που μιλάμε πολυάριθμα νατοϊκά στρατεύματα κάνουν ασκήσεις σε Πολωνία, Ρουμάνια και….Σκόπια… δηλαδή στην αυλή θα λέγαμε της Ρωσίας.

Αν η Ρωσία μετέφερε στρατεύματα και έκανε γιγάντιες ασκήσεις για παράδειγμα στην Κούβα….τι θα λέγατε;

Άρα και συμπέρασμα….. πιο κακός είναι ο Μπάτμαν από τον Τζόκερ και ανατρέπεται η πλοκή που ξέραμε μέχρι τώρα από τον κινηματογράφο , μπορεί…… οι κάτοικοι της Γκόθαμ να πίστεψαν στην …….ατσαλάκωτη στολή του υπέρ ηρωα που φοράτε όλοι σας, αλλά αυτό έγινε γιατί κρύβετε το πλάνο σας πίσω από τους.. Τζόκερ.

Και οι ισχυροί της γης, μερικοί από αυτούς με θέσεις κλειδιά καλέστηκαν στο μυστικό δείπνο της Ελβετίας προχθές.

Ας δούμε πότε καλέστηκαν να,…. ανταλλάξουν απόψεις.

Στις 31 Μαίου!

Την ίδια ημέρα Γένς, 31 Μαίου, είχαμε την έναρξη και μια άλλης συνόδου,  της 14ης(77) συνόδου της Μέκκας, όπου συμμετείχε σύσσωμος ο αραβικός κόσμος.

Αυτή η σύνοδος είδες πόσο μουλωχτά πέρασε;

Δεν έδωσαν και πολύ βαρύτητα τα ΜΜΕ αλλά ο οργανισμός αυτός έρχεται δεύτερος μετα τον ΟΗΕ…σε κράτη-μέλη που συμμετέχουν.

Και τι ανακοίνωσαν τα αραβικά κράτη μέλη που πέρασε στα ψιλά εδώ;

Κάτω τα χέρια από την Ιερουσαλήμ αλλιώς…… πόλεμος!

Η 14η Σύνοδος Της Μέκκας Εξέφρασε Τη Στήριξή Της Στους Παλαιστινίους
Την ώρα και ημέρα που η Δύση συζητά για την απειλή της Ρωσίας και την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης του Ανεπιθύμητου , κάποιοι άλλοι στην Ανατολή, μιλάνε για Ιερουσαλήμ και για Παλαιστινιακό κράτος

Σπαζοκεφαλία λοιπόν οι εξελίξεις…άντε τώρα να βρεις τι θέλει ποιος και γιατί και πως ειμαστε σίγουροι ότι  οι ανακοινώσεις που βγάζουν είναι αυτά που συμφώνησαν ή αυτά που θέλουν να μάθει η μάζα και έχουν συμφωνήσει άλλα…

Δύσκολο σταυρόλεξο η επικαιρότητα..Γένς.

Και όλα αυτά μερικές ημέρες πριν την ανακοίνωση της “Συμφωνίαςτου Αιώνα” αυτο που το βάζεις!!!!!!!!

Η οποία και από όσο διαβάζουμε, πιθανός και εφόσον τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα θα αποκαλυφθεί μέρος της σε ένα….δειθνές οικονομικό σεμινάριο “Ειρηνη για την ευημερεια”, στο Μπαχρέιν, στις 25-26 του μήνα.

Η πολη Μανάμα στο Μπαχρέιν που θα γίνει το σεμινάριο τέλη Ιουνίου και πιθανος θα ανακοινωθει τo… deal του Αιώνα, είναι απέναντι ακριβώς από το…….. Ιράν.

Η συμφωνία είναι για την ώρα απόρρητη, είναι περίπου 175-200 σελίδες και μόνο η θεματολογία της αποκαλύφθηκε και κάνει λόγο για αναδιαμόρφωση συνόρων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής…..δηλαδή για δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους, για τον τερματισμό του πολέμου στην Συρία..την  αποχώρηση των ιρανικών και τουρκικών δυνάμεων από την χώρα, το νέο Σύνταγμα της Συρίας και η δημιουργία (στο μέλλον) κουρδικού κράτους.

Κρίσιμο και τελευταίο θέμα συζήτησης θα είναι, όπως λένε αυτοί που είδαν, οι ενεργειακοί αγωγοί, τόσο αυτοί από Κατάρ και Ιράν προς Συρία πχ ο South Pars αλλά και ο East-Med.!!

Με λίγα λόγια για να καταλάβουμε πόσο σοβαρό είναι αυτό που διαβάζουμε.

Τράμπ..Πούτιν..Νετανιάχου, αυτή τη στιγμή που μιλάμε συνεργάζονται άψογα για την 7ετία του Ανεπιθύμητου και της.. νοημοσύνης του (AI).

Αν ανακοινωθεί τον Ιούνιο αυτήν η Συμφωνία του Αιώνα, όπως είπαμε κάποτε θα οδηγήσει στον.. πόλεμο του Αιώνα.

Είναι πολύ σημαντικό να μην ανακοινωθεί τέλη Ιουνίου.

Γιατί η επαναχαράξη των συνόρων, η αναδιαμόρφωση τους δεν θυμάμαι από την  ιστορία που ξέρω να έγινε ποτέ με ειρηνικό τρόπο.

Διότι αυτοί που έγραψαν την Συμφωνία και την παρέδωσαν στην τριμερή, στα 3 πιόνια δηλαδή,  έκρυψαν τον διάβολο στις λεπτομέρειες,…την έγραψαν με τέτοιον τρόπο ώστε κάποιοι να αρνηθούν… δεν την έγραψαν για να φέρουν ειρήνη, ούτε λύση στη Μέση Ανατολή αλλά…. πόλεμο…Γένς.

Τα ακούς;

Να ξεχωρίσουμε κάτι εδώ…όλο φήμες πολέμου ακουμε, όλο εκατέρωθεν απειλές αλλά πόλεμο δεν βλέπουμε…κάποιοι έτσι λενε.

Παρατηρώντας αυτό το φαινόμενο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν θέλουν παγκόσμιο πόλεμο….αυτοί που κατασκευάζουν την νέα εποχή και την 7ετία.

Θέλουν τον εκφοβισμό, τον τρόμο, την ανασφάλεια, την απελπισία που προκαλεί η πιθανότητα ενός πολέμου…ή το ξέσπασμα ενός ή παραπάνω από ένα……. ελεγχόμενα μέτωπα.

Για αυτό ακούμε για πόλεμο αλλά δεν βλέπουμε.

Τώρα όμως, αν ανοίξουν τα μέτωπα, τότε αυτά θα βγουν εύκολα εκτός ελέγχου.

Και τότε, κόποι αιώνων θα καταστραφούν μέσα σε μερικά 24 ώρα και η Βαβέλ της νέας εποχής θα γκρεμιστεί.. με πολύ θόρυβο αλλά θα γκρεμιστεί.

Καταλαβαίνεις ότι είναι αδύνατον να πιάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και να τα αναλύσουμε..αν γίνεται χαμός στο προσκήνιο στο παρασκήνιο πρέπει να γίνεται σκοτωμός.

Οπότε πάμε τώρα να δούμε από την κλειδαρότρυπα του χρόνου.

Κάποτε είχαμε μιλήσει για Ιούλιο.

Ο δύσκολος Ιούνιος που θα μας πήγαινε στον ακόμη πιο δύσκολο Ιούλιο.

Γιατί από τον Απρίλιο μιλήσαμε για Ιούλιο;

Αυτο συνένβη για μια ημέρα του Ιουλίου, στην αρχή του.

Για αυτή την ημέρα έγραφα, που δεν μπορούμε να την πούμε. αρκεί όμως αυτό που λέμε.

Όλα αυτά που είπαμε παραπάνω γίνεται προσπάθεια να συντονιστούν τον Ιούνιο.

Άρα αυτό το μήνα Γένς τα πράγματα δεν είναι μόνο σοβαρά για την Ελλάδα, αλλά γενικά για την Γκόθαμ, διότι έχετε χρονικό ραντεβού τον Ιούλιο.

Για αυτό θα πρέπει τώρα να συγχρονιστούν πολλά και παράλληλα ενδεχόμενα γεγονότα αν θέλετε να έχετε πρόοδο.

Και ξέρω ότι έχετε καλό προγραμματισμό διότι σας καεί ο χρόνος και οι κύκλοι του.

Έχω λοιπόν την εικόνα και αυτο ήθελα να πως τις προηγούμενες ημέρες,  ότι κάτι ετοιμάζετε κ. Γενς και έχει σχέση με το ΝΑΤΟ.

Αυτό για τις επόμενες ημέρες, ειδικά από 6 του μήνα μέχρι και 14/6… θα περιμένω νέα σας.

Γιατί κινείστε όπως είπαμε σε πολλά μέτωπα και προχθές στη λέσχη δεν πήγατε ακάλεστος, ούτε φύγατε δίχως να ενημερωθείτε για τα επόμενα βήματα.

Θα περιμένω λοιπόν τα νέας σας… μέλος του οργανισμου σας είναι και η Ελλαδα … αλλα προσωπικά θα περιμένω γενικά  είδηση ή ειδήσεις, κρυφά η φανερά και μετά θα τα ξαναπουμε.

Ο χρόνος τρέχει…. βλέποντας τον ξέρω ότι βιάζονται τα αφεντικά σου Στολτ.

Πριν μπει ο Ιούλιος, για να υπάρχει πρόοδος. πολεμική. Έχετε πολλά και ανοιχτά μέτωπα που θα πάρουν τον δρόμο τους , και εφόσον τηρηθεί το πρόγραμμα θα πρέπει να κινηθείτε από τώρα ώστε.. όταν μπει ο Ιούλιος κάποια μέτωπα να ανοίξουν.

Και από την άλλη, αύριο μεθαύριο ποιος ξέρει…αν θα υπάρχει ΝΑΤΟ.

Αν θα είναι η Αμερική σε αυτο ή πόσα μέλη όπως η Τουρκία θα παραμείνουν σε αυτό…ή ή αν η Ρωσία θα μοιράζεται το κοινό σας όραμα για την Ιερουσαλήμ.

Ξέρεις, έχω την εικόνα, αν και τα βρίσκετε για την ώρα, ότι θα ξανά προσπαθήσετε να ανοίξετε μέτωπο στη Ρωσία,  γιατί τα αφεντικά σας προφανώς δεν την εμπιστεύονται … είναι κάτι που νομίζω κάπως φαίνεται στην ατζέντα της λέσχης σας ή κάνω λάθος;;;


Θα ήταν μεγάλη έκπληξη και ανακούφιση να μην μάθουμε τίποτα και καμία είδηση από τα οργανισμό σας και τα 29 κράτη μέλη σας το διάστημα που είπαμε.

Όμως αναγκαστικά Στολτ θα βαράω σκοπιά το παραπάνω διάστημα.. ναρκοπέδιο.

Μία φορα και έναν καιρό είχατε έρθει και στην Ελλάδα, λίγο πριν μπει η χώρα στα βαριά μνημόνια…η λέσχη Μπιλντεμπερκ είχε συνεδριάσει στον Αστέρα Βουλιαγμένης το 2009.

Πάλι το θέμα σας ήταν η Ρωσία, λίγο από Κίνα και…….η Νέα Τάξη.. που θα περάσει μέσα από τις ΗΠΑ στον υπόλοιπο κόσμο…και πέρασε…και είδαμε από τότε τι συνέβη στην μικρή Ελλαδίτσα μας.

Πρώτες οι ΗΠΑ αναγνώρισαν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ..αυτό όμως ήταν ένα μικρό βήμα..γιατί η Ιερουσαλημ δεν ανήκει ούτε στο Ισραήλ ούτε στην Παλαιστίνη…ανηκει στην Νεα τάξη και αυτη δεν αναγνωριζει κράτη πρωτευουσες και σύνορα.

Κάτι τώρα ενα τελευταίο γιατί σε κούρασα..

Γιατί το παίζετε Σωτήρες της ανθρωπότητας Στολτ.;

Μήπως για να κρύψετε τον αληθινό Σωτήρα, τον αληθινό ήρωα της ανθρωπότητας;

Μας συστήνεστε σαν Μπάτμαν, φορώντας την στολή του…ειστε λετε προστάτες  της παγκόσμιας ασφάλειας και σταθερότητας….σωτήρες λέτε ότι είστε της ανθρωπότητας και φροντίζετε με χίλιους δύο τρόπους να μας πείσετε ότι είμαστε υπό την προστασία σας ….και κάτω από την στολή και την μάσκα κρύβετε την κακία σας και τα σκοτεινά σας σχεδία.

Φοράτε την στολή εσείς και οι οργανισμοί σας και για έναν ακόμη λόγο….ώστε η κοινή γνώμη να εναποθέσει την ελπίδα της σε εσάς, την στολή και την μάσκα σας….να πιστέψει ότι εσείς είστε η σωτήρια και η ασφάλεια αυτού κόσμου.

……… μα έρχονται ημέρες που θα φανερωθούν και τα έργα σας και ποιοι είστε αλλά και θα φανεί και κάτι ακόμη σημαντικότερο που κρύβετε αλλά και ταυτόχρονα πολεμάτε όλα αυτά τα χρόνια που… σώζετε την ανθρωπότητα.!

Θα φανεί το ποιος είναι ο πραγματικός Σωτήρας του πλανήτη και μάλλον δεν θα σας αρέσει.

Η σωτηρία, η ασφάλεια, η ενότητα, η ειρήνη, η αγάπη, τα ανθρώπινα δικαιώματα… αυτά και άλλα πολλά βρίσκονται στα καταστατικά των οργανισμών σας σαν λέξεις κούφιες, κενές, δίχως αντίκρισμα….αποκτούν μόνο ουσία και νόημα στα λόγια και την διδασκαλία του Χριστού…στα Ευαγγέλια…αλλά και στα λόγια και τα έργα όλων όσων σκότωσαν οι.. πριν από εσάς «σωτήρες».

Η Ορθοδοξία Στολτ είναι η Σωτήρια και ο Χριστός ο Σωτήρας…. η Παναγία και οι Άγιοι μας είναι οι ήρωες της κάθε εποχης..…όχι εσείς… ούτε οι διεθνής οργανισμοί σας που μακελεύουν κάθε τόσο τον πλανήτη.

Εύχομαι Στολτ να μην τα πούμε σύντομα και ειδικά στο παραπάνω διάστημα.

Τέλος να μην ξεχάσω…σε μερικές ημέρες θα γιορτάσετε σε τελετή στη Γαλλία  τα 75 χρόνια από την απόβαση στη Νορμανδία, μια από τις μεγαλύτερες ανθρωποθυσίες στην ιστορία της ανθρωπότητας….και μεθαύριο θα τιμήσετε τους Βετεράνους που μάχονταν τον Ναζισμό.

Όμως…σε μερικά χρόνια από τώρα υποψιάζομαι ότι η ανθρωπότητα θα τιμά τους…. βετεράνους που πολέμησαν την Νέα εποχή, αυτή η εποχή….η μεταναζιστική εποχή που πάτησε στο φασισμό και στον ολοκληρωτισμό για να εφαρμοστεί.

Όταν άνθρωποι θερίζονταν στις ακτές της Γαλλίας και το αίμα χυνόταν στον  Ατλαντικό και έφτανε μέχρι και τη Βόρεια Θάλασσα, την ώρα που οι Σύμμαχοι νικούσαν τις δυνάμεις του Άξονα και τον Ναζισμό….έχω την εικόνα ότι  κάποιοι άλλοι ήδη σχεδίαζαν μια νέα Συμμαχία, νέα κράτη, νέες αυτοκρατορίες, νέα σύνορα… ένα νέο μόρφωμα διακυβέρνησης που θα εφάρμοζαν επάνω στις στάχτες του πρώτου και δευτέρου πολέμου.

Επάνω στις στάχτες και τα πτώματα εκατομμυρίων ανθρώπων του τελευταιου μεγάλου πολεμου, πάτησε το ΝΑΤΟ και άλλοι διεθνής  οργανισμοι για να δημιουργηθεί και να διασφαλίστει η  εφαρμογή της μεταναζιστικής Νέας εποχής που βλέπουμε στην οθόνη μας.

Ποτέ δεν είχαμε Δημοκρατία, είχαμε την Δημοκρατία σας.

Ποτέ δεν είχαμε ελευθερία Στολτ. είχαμε την Ελευθερία σας.

Ποτέ δεν είμασταν πραγματικά ασφαλείς, είχαμε την δική σας ασφάλεια και όποιος την αμφισβήτησε… κράτος, πρωθυπουργός ή ηγέτης … δεν είχε happy end.

Αν θες να δεις τι γίνεται τώρα και δεν είσαι σίγουρος, περίμενε το μετα και αυτό το μετα θα είναι ο μεγαλύτερος μαρτυριάρης που θα πει τι έγινε πριν.

http://minitrue.gr

Share this post