Jim Stone: Αμφιβάλλω ότι ήταν “2700 τόνοι νιτρικού αμμωνίου” που ποτέ δεν αναμίχθηκαν με καύσιμα για να το κάνουν να φουσκώσει – Κάτι άλλο το έκανε αυτό (βίντεο).

Jim Stone: Αμφιβάλλω ότι ήταν “2700 τόνοι νιτρικού αμμωνίου” που ποτέ δεν αναμίχθηκαν με καύσιμα για να το κάνουν να φουσκώσει – Κάτι άλλο το έκανε αυτό (βίντεο).

από τον  N.Morgan.

Στο τελευταίο του άρθρο, ο Jim Stone δίνει μια διορατική ανάλυση της έκρηξης που πραγματοποιήθηκε στη Βηρυτό του Λιβάνου.

Υπάρχουν αρκετά καταστροφικά πράγματα σε αυτή τη σελίδα – είναι προφανές ότι το έκανε το Ισραήλ.

Σε αυτήν τη φωτογραφία: Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι τα κτίρια, ακόμη και εκείνα που προστατεύονται από την έκρηξη από τον ανελκυστήρα σιτηρών, εξαλείφθηκαν. Αμφιβάλλω αν αυτό ήταν «2700 τόνοι αμμωνίου ( sic ) το νιτρικό» που ποτέ δεν αναμείχθηκε ακόμη και με τα καύσιμα να κάνει τέτοια έκρηξη. Κάτι άλλο την έκανε αυτή.

Το Ιράν συγκεντρώνει όπλα σε αυτήν την αποθήκη δίπλα στον ανελκυστήρα σιτηρών, και στην πραγματικότητα, η έκρηξη προκλήθηκε από ακατάλληλα ενεργοποιημένο στερεό πυραύλο. Νιτρικό αμμώνιο?Ηταν αδύνατον να υπάρχουν τόνοι πυροτεχνημάτων στην ίδια αποθήκη.Θα ήταν ανόητο.

Τι θα παραδεχτεί ο πρόεδρος του Λιβάνου; Λιπάσματα ή ιρανική εγκατάσταση όπλων;

Τώρα ο πρόεδρος του Λιβάνου λέει ότι ήταν νιτρικό αμμώνιο. Διαφωνώ, χωρίς καύσιμο, – με απλό νιτρικό αμμώνιο, δεν μπορεί να εκραγεί έτσι. Το Ισραήλ « δεν το έκανε » ακριβώς όπως δεν εμπλέκονταν στην 11η Σεπτεμβρίου.Μία εικόνα-χίλιες λέξεις.

ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Για να το ξεπεράσουμε, αυτό είναι ένας τεράστιος ανελκυστήρας σιτηρών στο παρασκήνιο, που έχει αμέτρητα μπούσελς από κατεστραμμένα σιτηρά, ακριβώς στη μέση ενός επικείμενου λιμού COVID.  Δεν θα εκπλαγώ καθόλου εάν αυτός ο ανελκυστήρας σιτηρών ήταν ο κύριος στόχος μιας επίθεσης.  Κάτι δεν είναι σωστό σχετικά με αυτό.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ.

Το τελικό συμπέρασμά μου: ήταν μια επίθεση από το Ισραήλ.

Η φύση του κρουστικού κύματος δείχνει σαφώς ότι ήταν μια έκρηξη ακριβείας μιας συσκευής που δεν ήταν νιτρικό αμμώνιο. Οι μόνες εκρήξεις που καταγράφονται με τέτοια ακρίβεια που στέλνουν τέλειες σφαίρες αυτού του μεγέθους είναι πυρηνικά όπλα. Μια μεγάλη ποσότητα συμβατικών υψηλών εκρηκτικών που έχουν συγκεντρωθεί σε μια μεγάλη βόμβα θα μπορούσε να το κάνει και αυτό, αλλά αυτό σαφώς δεν ήταν λίπασμα, το οποίο χρειάζεται να προστεθεί καύσιμο πριν να εκραγεί, πόσο μάλλον έτσι.
Υπήρχαν και ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη που ακούστηκαν στην περιοχή πριν από αυτό.
Η ζημιά που δημοσιεύτηκε στο PressTV δεν μοιάζει ούτε με 2,7 τόννους, μοιάζει περισσότερο με 20 Τέρα-τόννους.
Σίγουρα, η περιοχή μηδενικού εδάφους είναι κακή, αλλά αυτό που δεν φαίνεται τόσο εύκολα, είναι ότι τα κτίρια που στέκονται εξακολουθούν να έχουν μεγάλη ζημιά και συνθλίβουν τα αυτοκίνητα στους δρόμους κάτω , με πτώση συντριμμιών. Υπάρχουν τόνοι από αυτούς τους τύπους εικόνων. 

Κοιτάξτε πόσο μακριά εκτείνεται η ζημιά από την έκρηξη. Ακόμη και τα μακρινά κτίρια είναι κατεστραμμένα. Τι γίνεται με την άλλη κατεύθυνση; Πρόκειται για μια ζώνη καταστροφής σε απόσταση άνω του ενός μιλίου Ακόμη και  η εκκλησία στη Χιροσίμα,  700 μέτρα μακριά από το μηδέν του εδάφους αυτής της βόμβας, παρέμεινε όρθια, παρά το ότι είχε εκσπλαχνιστεί. Τα κτίρια στο παρασκήνιο του Λιβάνου είναι τα ίδια, είναι παρόμοια ζημιά και ότι ο ανελκυστήρας σιτηρών υπερβαίνει τη ζημιά τύπου Χιροσίμα, λαμβάνοντας υπόψη πόσο μακριά ήταν από το πραγματικό σημείο έκρηξης. Θα στοιχηματίσω $ 500 ότι ο ανελκυστήρας των σιτηρών ήταν 100X τόσο σκληρός όσο εκείνη η εκκλησία που έμεινε όρθια στη Χιροσίμα, δεν πιστεύω ότι τέτοιου είδους ζημιές συνέβησαν έξω από τη σφαίρα του πολέμου.

Υπάρχουν φήμες ότι υπήρχε μια αποθήκη γεμάτη νιτρικό αμμώνιο που ανατινάχτηκε,  Αυτές οι φήμες είναι BUNK. Το νιτρικό αμμώνιο είναι οξειδωτικό και χρειάζεται κάτι για να οξειδωθεί προτού να εκραγεί. Εάν αυτό το νιτρικό αμμώνιο δεν ήταν κατά κάποιο τρόπο κορεσμένο με μερικές χιλιάδες τόνους ντίζελ για να καταστεί δυνατή αυτή η έκρηξη, κάτι άλλο την έκανε αυτή.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post