Michael Salla: Οι υπόγειοι πολιτισμοί της Γης μπορεί σύντομα να αποκαλυφθούν. Ο David Wilcock αναφέρει ότι θα απαντήσουν στην πρόσφατη τεράστια απειλή τους.

Michael Salla: Οι υπόγειοι πολιτισμοί της Γης μπορεί σύντομα να αποκαλυφθούν. Ο David Wilcock αναφέρει ότι θα απαντήσουν στην πρόσφατη τεράστια απειλή τους.

Michael Salla: Οι υπόγειοι πολιτισμοί της Γης μπορεί σύντομα να αποκαλυφθούν. Ο

David Wilcock αναφέρει ότι θα απαντήσουν στην πρόσφατη τεράστια απειλή τους.

Michael Salla: τα όντα της Εσωτερικής Γης κάνουν το πρώτο βήμα για να αποκαλυφθούν ανοιχτά στην ανθρωπότητα.Οι υπόγειοι πολιτισμοί της Γης μπορεί σύντομα να

αποκαλυφθούν.
Η Συμμαχία των Σφαιρικών Όντων αποφάσισε να έρθει σε επαφή με τους πολιτισμούς της Έσω Γης.
Ο διάσημος ερευνητής αρχαίων πολιτισμών David Wilcock υποστηρίζει ότι ο πλανήτης μας φιλοξενεί μια συμμαχία αρχαίων πολιτισμών.
Η ύπαρξη υπόγειων σηράγγων και περασμάτων συζητιέται εδώ και αιώνες. Οι αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο μιλούν για αυτές τις εισόδους που οδηγούν σε ολόκληρα βασίλεια πολύ κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη.
Ο Γουίλκοκ πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έμαθε κατά λάθος για την ύπαρξη υπόγειων πολιτισμών ενώ έχτιζε μυστικές υπόγειες βάσεις.
το στρατιωτικο-βιομηχανικό συγκρότημα έχει προηγουμένως συνεργαστεί με αυτά τα πλάσματα και τώρα προσπαθεί να τα καταστρέψει” 

έτσι, αυτοί οι πολιτισμοί της Εσωτερικής Γης έχουν συσπειρωθεί για να απαντήσουν στην πρόσφατη τεράστια απειλή και στρέφονται στις διαστρικές συμμαχίες με την ελπίδα να λάβουν τη βοήθειά τους ενάντια στις δυνάμεις που προσπαθούν να τους καταστρέψουν.

Εκπρόσωποι μιας συμμαχίας επτά πολιτισμών της Έσω Γης (Inner Earth Alliance of Seven Civilizations) συναντήθηκαν με έναν εκπρόσωπο της Συμμαχίας των Πλασμάτων της Σφαίρας (Sphere Being Alliance).

η Συμμαχία των Σφαιρικών Όντων (Sphere Being Alliance) είναι πολύ αρχαία φυλή, η οποία περιγράφεται ως οι “Κατασκευαστές”, που ήταν υπεύθυνοι για τη δημιουργία των πρώτων πολιτισμών στη Γη και αλλού στο ηλιακό μας σύστημα.

 

περιγράφονται ως όντα έκτης έως ένατης πυκνότητας – πολιτισμοί τύπου ΙΙΙ στην κλίμακα Kardashev – που έχουν μεταμορφώσει τη σχέση μεταξύ διαφόρων μυστικών διαστημικών προγραμμάτων και εξωγήινων πολιτισμών που δρουν στο δικό μας και σε γειτονικά ηλιακά συστήματα.

===============

Οι υπόγειοι πολιτισμοί της Γης μπορεί σύντομα να αποκαλυφθούν

27.05.2022

Ο διάσημος ερευνητής αρχαίων πολιτισμών David Wilcock υποστηρίζει ότι ο πλανήτης μας φιλοξενεί μια συμμαχία αρχαίων πολιτισμών. Αυτοί οι πολιτισμοί θεωρούσαν το εσωτερικό της Γης ως το σπίτι τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρόκειται να αποκαλυφθούν στον κόσμο.

Ο Γουίλκοκ πιστεύει ακράδαντα ότι κατά τη μακρά ιστορία του πλανήτη μας πολλοί προηγμένοι πολιτισμοί, όπως οι Ατλάντιοι, κρύφτηκαν για να επιβιώσουν στους χαοτικούς καιρούς που κυριάρχησαν στην επιφάνεια του πλανήτη μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα “να αποφασίσουν να εγκατασταθούν στο νέο υπόγειο βιότοπό τους”.

Η ύπαρξη υπόγειων σηράγγων και διαδρόμων (περασμάτων) συζητείται εδώ και αιώνες. Οι αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο μιλούν για αυτές τις εισόδους που οδηγούν σε ολόκληρα βασίλεια πολύ κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη.

Η αρχαία ανθρωπότητα στην Τουρκία υποτίθεται ότι αναδημιούργησε αυτούς τους θρύλους χτίζοντας μεγάλες υπόγειες πόλεις όπως το Derinkuyu (Μαλακοπή Καππαδοκίας), ή τη μεγαλύτερη που βρέθηκε ποτέ κοντά στην Καππαδοκία στην Τουρκία.

Ο Γουίλκοκ πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έμαθε κατά λάθος για την ύπαρξη υπόγειων πολιτισμών ενώ έχτιζε μυστικές υπόγειες βάσεις.

Σε συνέντευξή του, ο Wilcock είπε: “Έχουν αυτά τα μηχανήματα διάνοιξης τούνελ και μερικές φορές χαλάνε κάπου που δεν θα έπρεπε να πάνε γιατί υπάρχουν άνθρωποι εκεί”.

Αναφερόμενος στη μαρτυρία του Κόρι Γκούντ, ο Wilcock υποστήριξε ότι υπήρχαν πλέον διακοπτόμενες επαφές μεταξύ των υπόγειων κατοίκων και εκείνων που ζούσαν στην επιφάνεια.

“Αυτό το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα (συγκρότημα) έχει προηγουμένως συνεργαστεί με αυτά τα πλάσματα και έχει μοιραστεί μαζί τους επιχειρήσεις, και τώρα προσπαθεί να τα καταστρέψει”, δήλωσε ο Wilcock.

Γι’ αυτό, σύμφωνα με τον Wilcock, αυτοί οι πολιτισμοί της Έσω (Εσωτερικής) Γης έχουν συσπειρωθεί για να απαντήσουν στην πρόσφατη τεράστια απειλή και στρέφονται στις διαστρικές συμμαχίες με την ελπίδα να λάβουν τη βοήθειά τους ενάντια στις δυνάμεις που προσπαθούν να τους καταστρέψουν.

Ο Wilcock δήλωσε επίσης ότι η μακροχρόνια συνάντηση, που επιθυμούσαν οι δύο ομάδες, είχε τελικά πραγματοποιηθεί και ο Goode επέτρεψε την παρακολούθηση της ανταλλαγής.

“Οι εκπρόσωποι των διαστρικών ομάδων έχουν κάνει μια σοβαρή έρευνα σχετικά με το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης. Τα πλάσματα της Εσωτερικής Γης συγκλονίστηκαν μετά από αυτήν”, είπε ο Wilcock. “Τους ζητήθηκε να αποκαλυφθούν στην ανθρωπότητα!”

Εάν οι υπόγειες κοινότητες συμμορφωθούν με το αίτημα, πιστεύει ότι “θα διαπιστώσουμε ότι οι υπόγειες βάσεις είναι πολύ πιο εκτεταμένες από ό,τι νομίζαμε και πολύ παλαιότερες”.

πηγή 27-5-2022   https://esoreiter.ru/news/0522/podzemnye-civilizacii-zemli-skoro-mogut-raskryt-sebya.html

=======

Michael Salla: 7-5-22  Τα όντα της Εσωτερικής Γης κάνουν το πρώτο βήμα για να αποκαλυφθούν ανοιχτά στην ανθρωπότητα.

σχετικό βίντεο:  https://www.youtube.com/watch?v=wYocESFSjy4

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη του διαστημικού προγράμματος Corey Goode, αρκετοί αρχαίοι πολιτισμοί κρυμμένοι στις υπόγειες περιοχές της Γης έχουν κάνει τα πρώτα βήματα για να αποκαλυφθούν στην ανθρωπότητα στην επιφάνεια.

(Στο επεισόδιο του Cosmic Disclosure της 26ης Απριλίου, ο Good παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντηση με τους πολιτισμούς της Εσωτερικής Γης, την οποία αρχικά περιέγραψε στην ενημέρωση της 14ης Ιανουαρίου στον ιστότοπό του.)

Ο Goode ξεκίνησε μιλώντας για την επίσκεψή του στις αρχές Ιανουαρίου 2016 σε μια φουτουριστική υπόγεια πόλη που ανήκει στον πολιτισμό της Εσωτερικής Γης και για πρώτη φορά τους ονόμασε “Anshars” που υπάρχουν εδώ και 18 εκατομμύρια χρόνια.

Ο Goode είπε ότι αισθάνθηκε ενθουσιασμό μεταξύ των κατοίκων για την είδηση ότι οι ηγέτες τους είχαν αποφασίσει να αλλάξουν την καθιερωμένη πολιτική του αυστηρού διαχωρισμού και ετοιμάζονταν να εκτεθούν ανοιχτά στην ανθρωπότητα στην επιφάνεια.

Ζώνη Kuiper. 

Η αλλαγή πολιτικής, δήλωσε ο Goode, προέκυψε από μια συνάντηση τον Δεκέμβριο του 2015 σε μια μυστική βάση στη ζώνη αστεροειδών Kuiper, όπου εκπρόσωποι μιας συμμαχίας επτά πολιτισμών της Έσω Γης (Inner Earth Alliance of Seven Civilizations) συναντήθηκαν με έναν εκπρόσωπο της Συμμαχίας των Πλασμάτων της Σφαίρας (Sphere Being Alliance).

Ο Goode έχει περιγράψει στο παρελθόν τη Συμμαχία των Σφαιρικών Όντων (Sphere Being Alliance) ως όντα έκτης έως ένατης πυκνότητας – πολιτισμοί τύπου ΙΙΙ στην κλίμακα Kardashev – που έχουν μεταμορφώσει τη σχέση μεταξύ διαφόρων μυστικών διαστημικών προγραμμάτων και εξωγήινων πολιτισμών που δρουν στο δικό μας και σε γειτονικά ηλιακά συστήματα.

Εκτός από τη δημιουργία ενός “φράχτη συχνοτήτων” ή μιας καραντίνας γύρω από το ηλιακό σύστημα, η Συμμαχία των Πλασμάτων της Σφαίρας (Sphere Being Alliance) βοήθησε την πιο ηθική (με ηθικές αρχές) “Συμμαχία Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων” («Secret Space Program Alliance») να επιτύχει τεχνολογική ισοτιμία με λιγότερο ηθικά διαστημικά προγράμματα και εξωγήινες ομάδες.

Όλοι οι πολιτισμοί της Έσω (εσωτερικής) Γης σέβονται τη Συμμαχία των Σφαιρικών Όντων (Sphere Being) ως μια πολύ αρχαία φυλή, η οποία περιγράφεται ως οι “Κατασκευαστές”, που ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία των πρώτων πολιτισμών στη Γη και αλλού στο ηλιακό μας σύστημα.

Ο Goode έχει επίσης προηγουμένως περιγράψει την τεχνολογία των Αρχαίων Κατασκευαστών ως διασκορπισμένη σε όλη τη Γη και το Ηλιακό Σύστημα. Αυτές οι μυστηριώδεις τεχνολογίες έχουν μεγάλη ζήτηση από διάφορες εξωγήινες ομάδες.

Για πολλές χιλιετίες, αν όχι εκατομμύρια χρόνια, η Συμμαχία των Σφαιρικών Όντων φαίνεται ότι δεν είχε έρθει σε επαφή με τους πολιτισμούς της Έσω Γης, αλλά αποφάσισε να το κάνει τώρα. Ο μόνος όρος τους φαίνεται να είναι ότι έχουν ορίσει τον Goode ως μεσάζοντα με τους πολιτισμούς της Έσω Γης και με όλες τις άλλες ομάδες.

Έτσι, ο Goode παρακολούθησε μια συνάντηση της Ζώνης Κάιπερ για να δει έναν εκπρόσωπο της Συμμαχίας των Σφαιρικών Όντων, ένα τριγωνικό ον ύψους 3 μέτρων, να επιπλήττει τηλεπαθητικά τους πολιτισμούς της Έσω Γης που, σύμφωνα με τον πρώτο, “δεν ήταν σωστοί διαχειριστές” του πλανήτη. Ο Goode παρουσίασε ένα χρονοδιάγραμμα της συνάντησης, δείχνοντας πώς η συνάντηση έλαβε χώρα σε μια μυστική βάση στη ζώνη Kuiper.

Inner Earth Beings Take First Step to Openly Reveal Themselves to Humanity

https://exopolitics.org/inner-earth-beings-take-first-step-to-openly-reveal-themselves-to-humanity/

Michael Salla 2022

=======

 

Υπόγειοι πολιτισμοί – άγνωστες σήραγγες. Υπόγειοι πολιτισμοί του πλανήτη Μυστικά του Κάτω Κόσμου και θρύλοι του πλανήτη γη 

Ορυχεία και κενά στο φλοιό της γης, συμπλέγματα σπηλαίων και τεχνητές σήραγγες, βραχώδεις οικισμοί που βρέθηκαν σε όλο τον πλανήτη, άμεσα ή έμμεσα, αλλά εξακολουθούν να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός υπόγειου πολιτισμού.
Το 1970, ένας αμερικανικός δορυφόρος φωτογράφισε κάτι περίεργο στην περιοχή του Βόρειου Πόλου. Υπήρχε μια παράξενη τρύπα κάτω από τα σύννεφα. Η εικόνα έχει υποβληθεί σε χιλιάδες εξετάσεις. Μέχρι τώρα, οι επιστήμονες διαφωνούν για το τι είδους «τρύπα» είναι αυτή, αλλά δεν υπάρχει ομόφωνη γνώμη. Μία από τις απόψεις έχει γίνει η πιο δημοφιλής: αυτή η «τρύπα» είναι μια τρύπα στη Γη που οδηγεί στον εσωτερικό κόσμο του πλανήτη μας. Επιπλέον, υπάρχει η υπόθεση ότι αυτός ο κόσμος κατοικείται σήμερα.

 

 

Αναφορές για τον υπόγειο πολιτισμό μπορούν να βρεθούν στους μύθους διαφορετικών λαών. Πολύ συχνά στις αρχαίες μυθολογίες υπάρχουν ιστορίες για την ύπαρξη κάποιου είδους υπόγειου πολιτισμού, που μοιάζει πολύ στην περιγραφή του με το Agharti. Στην ινδουιστική μυθολογία, αυτός είναι ο κάτω κόσμος, όπου ζουν υπερφυσικά όντα, που αντιτίθενται στους ουράνιους θεούς. Σε αντίθεση με την κόλαση, αυτός ο κόσμος περιγράφεται ως το πιο όμορφο μέρος, ένα είδος υπόγειου παραδείσου από χρυσό και πολύτιμους λίθους.

 

Υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές και πολέμιοι της ύπαρξης της υπόγειας ζωής. Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει πετύχει ακόμη κάποια σημαντική νίκη για να υποστηρίξει την ιστορία της.

Το 1976 διεξήχθη ένα πείραμα: δώδεκα στρατιωτικοί τοποθετήθηκαν στην τσεχοσλοβακική σπηλιά της Κρκσόνα για να μπορέσουν να μελετήσουν τη συμπεριφορά μιας ομάδας ανθρώπων που βρίσκονταν σε απόλυτη απομόνωση από τον έξω κόσμο. Οι άνθρωποι είχαν μια πλήρη ζωή με πνευματικές και σωματικές αναζητήσεις. Ό,τι συνέβαινε στη σπηλιά ήταν κρυμμένο.

Μέχρι το τέλος του πέμπτου μήνα της υπόγειας ζωής τους, οι στρατιωτικοί άρχισαν να αναφέρουν στον επάνω όροφο ότι κάποιος τους μιλούσε συνεχώς. Οι επιστήμονες, αφού αποφάσισαν ότι οι στρατιώτες είχαν ακουστικές ψευδαισθήσεις, δεν έδωσαν καμία σημασία σε αυτό. Αλλά πολύ σύντομα, οι πειραματιστές στρατιωτικοί άρχισαν να μιλούν μεταξύ τους για κάποιο είδος υπόγειας πόλης, στην οποία κάποιος τους προσφέρει να μετακομίσουν.

Την 173η ημέρα του πειράματος, οι στρατιώτες έκοψαν ξαφνικά όλα τα καλώδια ρεύματος και επικοινωνίας. Μια ομάδα σπηλαιολόγων και στρατιωτικών ειδικών στάλθηκε αμέσως στο σπήλαιο για να σταματήσει το πείραμα και να εκκενώσει τους ανθρώπους. Αλλά κατεβαίνοντας, έμειναν απλά έκπληκτοι. Βρήκαν μόνο έναν λοχία που ήταν στη βαθύτερη κατάθλιψη. Και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο πείραμα κάπου εξαφανίστηκαν. Μέχρι σήμερα, παραμένει μυστήριο το τι τους συνέβη: τρελάθηκαν και εξαφανίστηκαν οι ισχυρογνώμονες στρατιωτικοί εθελοντές στα πολυάριθμα περάσματα αυτής της αρχαίας σπηλιάς ή μετακόμισαν πραγματικά στην αναφερόμενη υπόγεια πόλη …

Για πρώτη φορά, ένας υπόγειος λαός άγνωστος στην ανθρωπότητα αναφέρθηκε το 1946. Αυτό συνέβη όταν ο επιστήμονας, συγγραφέας και δημοσιογράφος Richard Shaver, στο αμερικανικό περιοδικό “Amazing Stories”, αφιερωμένο σε οτιδήποτε παραφυσικό, μίλησε για την επαφή του με εξωγήινους, αλλά όχι από το Σύμπαν, αλλά ‘οτι ζουν μαζί μας, υπόγεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Shaver πέρασε αρκετές εβδομάδες στον κάτω κόσμο ανάμεσα σε μεταλλαγμένους που μοιάζουν με δαίμονες. Έτσι περιγράφονται από αρχαίους θρύλους και ιστορίες πολλών εθνικοτήτων. Μπορείτε, φυσικά, να διαγράψετε την ιστορία μιας τέτοιας «επαφής» στην άγρια ​​φαντασία του επιστήμονα, αν δεν ήταν για ένα πράγμα… Η σύνταξη άρχισε να λαμβάνει εκατοντάδες απαντήσεις από αναγνώστες που όχι μόνο ισχυρίστηκαν ότι οι ίδιοι επισκέφτηκαν υπόγειες πόλεις, επικοινωνώντας με τους κατοίκους τους και είδαν τέτοια θαύματα τεχνολογίας που παρέχουν στους υπόγειους κατοίκους της Γης μια πολύ άνετη ύπαρξη στα βάθη των σπλάχνων της. Επιπλέον, αυτά τα τεχνικά θαύματα δίνουν στους υπόγειους κατοίκους την ευκαιρία να ελέγχουν τη συνείδηση ​​των γήινων.

Αυτή η ιστορία, παραδόξως, είχε πολύ «ταραχώδεις» συνέπειες, έχοντας τεράστιο αντίκτυπο στους επιστήμονες και δίνοντας ώθηση στη μελέτη αυτού του παραφυσικού φαινομένου.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο πλανήτης μας είναι μια άδεια σφαίρα αναφέρθηκε στα έργα τους από τον Άγγλο αστρονόμο του δέκατου έβδομου αιώνα Edmund Halley, συγγραφείς όπως ο Ιούλιος Βερν, ο Έντγκαρ Άλαν Πόε και πολλοί άλλοι. Επιπλέον, τον δέκατο όγδοο και τον δέκατο ένατο αιώνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέτασαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια μυστική επιστημονική αποστολή που θα προσπαθούσε να ανακαλύψει εάν ο πλανήτης μας είναι πραγματικά μια κούφια σφαίρα και πώς μπορεί να διεισδύσει κάποιος στο εσωτερικό της.

Ενδιαφέρονταν επίσης για τον μυστηριώδη υπόκοσμο στο Τρίτο Ράιχ. Έτσι, το 1942, υπό την αιγίδα του Χίμλερ και του Γκέρινγκ, και σε μια ατμόσφαιρα μεγάλης μυστικότητας, ξεκίνησε μια πολύ εντυπωσιακή αποστολή για να αναζητήσει αυτόν τον υπόγειο πολιτισμό, στον οποίο συμμετείχαν οι πιο προηγμένοι επιστήμονες της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας. Θεωρήθηκε ότι το «σπίτι» των υπερανεπτυγμένων αρχαίων λαών βρισκόταν κάτω από το νησί Rugen στη Βαλτική Θάλασσα.

Οι Γερμανοί επιστήμονες ήλπιζαν σοβαρά να τοποθετήσουν θεμελιωδώς νέες συσκευές ραντάρ υπόγεια, προκειμένου να πλησιάσουν τον στόχο της παγκόσμιας κυριαρχίας. Δεν είναι γνωστό πώς τελείωσε αυτή η περιπέτεια, αλλά ήδη από το δεύτερο μισό του περασμένου αιώνα, η υπόθεση ενός υπόγειου πολιτισμού άρχισε ξαφνικά να επιβεβαιώνεται.

Το 1963, δύο Αμερικανοί ανθρακωρύχοι David Fellin και Henry Thorne, ενώ έκαναν σήραγγα, ανακάλυψαν μια τεράστια πόρτα, πίσω από την οποία εμφανίστηκαν μπροστά στα μάτια τους μαρμάρινες σκάλες που κατέβαιναν. Ήδη στην Αγγλία, μόλις λίγα χρόνια αργότερα, ανθρακωρύχοι που έσκαβαν επίσης μια υπόγεια σήραγγα κατέγραψαν κρότους και κροτάλισμα μηχανισμών εργασίας που έρχονται από κάτω. Όταν έσπασε το πάχος της πέτρας, ανακαλύφθηκαν ξανά σκάλες που οδηγούσαν σε ένα υπόγειο πηγάδι. Ταυτόχρονα, ο θόρυβος των μηχανισμών εργασίας εντάθηκε αμέσως. Φοβισμένοι μέχρι θανάτου, οι εργάτες τράπηκαν σε φυγή και όταν επέστρεψαν σε αυτό το μέρος με βοήθεια, δεν μπορούσαν πλέον να βρουν ούτε μια είσοδο τρυπημένη στο πάχος της πέτρας, ούτε ένα υπόγειο πηγάδι, ούτε σκάλες.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι μελέτες του ανθρωπολόγου Τζέιμς Μακέν, ο οποίος εξέτασε ένα περίεργο σπήλαιο στην πολιτεία Αϊντάχο των ΗΠΑ, το οποίο ήταν διαβόητο στον αυτόχθονα πληθυσμό. Ο Μακέν και ο σύντροφός του, έχοντας περπατήσει αρκετές εκατοντάδες μέτρα σε έναν φαρδύ διάδρομο σπηλιάς, απροσδόκητα έπιασαν ξεκάθαρα ουρλιαχτά και στεναγμούς. Στη συνέχεια όμως έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον. Τα μάτια τους σύντομα εμφανίστηκαν τρομερά ευρήματα – ανθρώπινοι σκελετοί. Δυστυχώς, η περαιτέρω έρευνα στο σπήλαιο, που σε αυτά τα μέρη θεωρούνταν η πύλη προς τον κάτω κόσμο, έπρεπε να σταματήσει αμέσως: η μυρωδιά του θείου έκανε πολλούς ανθρώπους να αισθάνονται άρρωστοι.

Πριν από μερικά χρόνια, έγινε μια ανακάλυψη στην Ούφα που έρχεται σε αντίθεση με την παραδοσιακή άποψη της ιστορίας της ανθρωπότητας. Μιλάμε για τον συγκλονιστικό χάρτη του Chuvyrov. Τον Ιούνιο του 2002, πολλά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στη Μπασκίρια, στο εγκαταλελειμμένο χωριό Chandar, βρέθηκε μια πολύ αρχαία πέτρινη πλάκα, στην οποία, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες μόνο σε πολύ ανεπτυγμένους πολιτισμούς, ένας τρισδιάστατος χάρτης της περιοχής ολόκληρου του Νότου Τα Ουράλια έγιναν.

Αμέσως εμφανίστηκε μια υπόθεση ότι αυτή η πλάκα είναι ένα θραύσμα ενός πολύ πιο συνόλου, που αντιπροσωπεύει μια τρισδιάστατη εικόνα – έναν χάρτη ολόκληρου του πλανήτη μας Γη. Όταν το μυστηριώδες εύρημα του καθηγητή Chuvyrov μελετήθηκε από επιστήμονες από το Κέντρο Ιστορικής Χαρτογραφίας στην πολιτεία του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, βγήκε το ομόφωνο συμπέρασμα: ήταν αναμφίβολα ένας χάρτης, αλλά είναι ενδιαφέρον ότι δημιουργήθηκε για πλοήγηση. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη χρήση του για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Οι δημιουργοί του χάρτη, όχι μόνο οι δικοί μας, αλλά και Αμερικανοί επιστήμονες πιστεύουν, είχαν την ευκαιρία να πετάξουν. Επιπλέον, πέταξαν ακόμη και σε τέτοιες τροχιές που ξεπερνούσαν τα όρια της πλανητικής ατμόσφαιρας. Το δεύτερο στρώμα της εικόνας σχεδιάζει το υπόγειο τμήμα της περιοχής, το υπόγειο ανάγλυφο της. Το αποτέλεσμα της ανακάλυψης ήταν απίστευτο: ένας χάρτης βρέθηκε στη Μπασκίρια,

Οι γεωλόγοι δεν συμμερίζονται τη θεωρία περί κοιλότητας μέσα στη Γη, αλλά δεν αρνούνται την πιθανότητα ύπαρξης τεράστιων κοίλων χώρων εκεί. Είναι απίστευτο ότι οι άνθρωποι για τους οποίους σχεδιάστηκε αυτός ο χάρτης θα μπορούσαν να ζουν εκεί, γιατί μέσα στη Γη υπάρχει αρκετά υψηλή θερμοκρασία, λίγο οξυγόνο και πολλά αέρια ασύμβατα με την πιθανότητα ζωής. Όλα αυτά ώθησαν τους ερευνητές να υποθέσουν ότι ο υπόγειος πολιτισμός μπορεί να είχε εξωγήινη προέλευση.

Αλλά εδώ προκύπτει ένα παράδοξο: αν ο πλανήτης μας είναι ακόμα κοίλος, τότε γιατί δεν ανακαλύφθηκε η είσοδος στον κάτω κόσμο. Μια ομάδα επιστημόνων από τις Ηνωμένες Πολιτείες προτείνει ότι αν και υπόγειες πόλεις υπάρχουν … αλλά στην τέταρτη διάσταση. Και μόνο όταν από καιρό σε καιρό αλλάζει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του πλανήτη, οι είσοδοι στα τούνελ ανοίγουν ξαφνικά στην επιφάνειά του και άλλες φορές κλείνουν.

Πιθανότατα, ήταν ακριβώς για τον σκοπό της στερέωσης της εισόδου σε τέτοιες υπόγειες πόλεις που προέκυψαν πολλές λατρευτικές δομές όπως το Stonehenge, για τον σκοπό των οποίων οι επιστήμονες εξακολουθούν να προβληματίζονται, ήταν για αυτόν τον σκοπό που συντάχθηκε ο χάρτης που βρήκε ο Chuvyrov. Και αν κλίνετε πραγματικά προς την υπόθεση ότι μια συγκεκριμένη ευφυής φυλή ζει στα έγκατα του πλανήτη Γη, τότε πολλά μυστηριώδη φαινόμενα βρίσκουν τις εξηγήσεις τους …

Οι σπηλιές και τα μπουντρούμια ήταν πάντα μέρος της ανθρώπινης ζωής. Είχαμε χίλιους λόγους να τα ξεθάψουμε. Σκάβουμε για πολιτιστικούς θησαυρούς, σκάβουμε ορυχεία για αρχαιολογικές ανακαλύψεις. Χρησιμοποιούμε υπόγειες σπηλιές για ψυχαγωγία και καταφύγιο από φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές. Συνδέουμε τις ηπείρους με τούνελ, χρησιμοποιούνται για τις σκοτεινές τους πράξεις από λαθρέμπορους.

περισσότερα για διάφορους ενδιαφέροντες υπόγειους κόσμους

https://crimeastories.ru/podzemnye-civilizacii—neizvestnye-tonneli-podzemnye-civilizacii-planety/

hellenicrevenge.blogspot.com

Share this post