Natural News : Δεύτερο Ολοκαύτωμα; Τα στρατόπεδα covid του CDC δεν σχεδιάζουν να επιτρέψουν σε υγιείς ανθρώπους να φύγουν

Natural News : Δεύτερο Ολοκαύτωμα; Τα στρατόπεδα covid του CDC δεν σχεδιάζουν να επιτρέψουν σε υγιείς ανθρώπους να φύγουν

Υπάρχει ένα πολύ σαφές μοτίβο που αρχίζει να διαμορφώνεται με την ατζέντα της αμερικανικής κυβέρνησης για τον κοροναϊό Wuhan (Covid-19). Έχουμε ξαναδεί αυτό το μοτίβο, ίσως πιο πρόσφατα με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τα διαβόητα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου οι “ακάθαρτοι” στέλνονταν για να “εξυγιανθούν”.

Αυτή τη φορά, ένας τρομακτικός ιός από την Κίνα (ή από το Fort Detrick;) είναι η δικαιολογία για να μεταφερθούν οι “επικίνδυνοι” σε εγκαταστάσεις εγκλεισμού όπου μπορούν να “καθαριστούν” από τον ιό και να αφεθούν ελεύθεροι πίσω στην κοινωνία – ή μήπως δε θα το κάνουν;

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC) εισήγαγαν ένα σχέδιο “Πράσινης Ζώνης” που περιλαμβάνει τη “θωράκιση” ορισμένων ανθρώπων σε “ανθρωπιστικές συνθήκες” προκειμένου να προστατευθούν από τη μόλυνση από τον κινεζικό ιό. Διαβάζοντας όμως ανάμεσα στις γραμμές, αποκαλύπτεται ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα ανθρωπιστικό σε όλα αυτά.

Το “προσωρινό” σχέδιο του CDC, όπως αναφέραμε, περιλαμβάνει τη μετεγκατάσταση και απομόνωση ατόμων για να “σταματήσει” υποτίθεται η εξάπλωση της γρίπης Fauci. Αυτό ακούγεται τρομακτικά παρόμοιο με τη ναζιστική προπαγάνδα της δεκαετίας του 1930.

“Αυτό είναι απλώς το εναρκτήριο λάκτισμα, καθώς δεν έχουμε δει ακόμη το τελικό σχέδιο – ή μήπως όχι;” αναρωτιέται το blog Monkey Werx.

Το σχέδιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, προσθέτει, “ξεκινά με την απομόνωση στο σπίτι, στη συνέχεια περνά γρήγορα στο επίπεδο της γειτονιάς και στη συνέχεια σε στρατόπεδα”.

Έχουμε ήδη δει τη φάση της απομόνωσης στο σπίτι, που σύντομα θα ακολουθηθεί από τη φάση σε επίπεδο γειτονιάς, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει κάποιο είδος εξωτερικής αστυνόμευσης και επιβολής. Θα πρέπει επίσης να υπάρξουν διαδρομές για την αποστολή τροφίμων και προμηθειών, χωρίς καμία μετακίνηση μέσα ή έξω από τις “πράσινες ζώνες” χωρίς άδεια.

“Ακριβώς όπως στο Νταχάου”, εξηγεί ο Monkey Werx, αναφερόμενος σε ένα από τα στρατόπεδα θανάτου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, “θα έχουν ένα σημείο εισόδου το οποίο θα χρησιμοποιείται για την ανταλλαγή τροφίμων και προμηθειών και την εισαγωγή των μολυσμένων, και δεν θα υπάρχει καμία μετακίνηση εντός ή εκτός της πράσινης ζώνης”.

“Σύμφωνα με το σχέδιο, μέσα στη γειτονιά και τα στρατόπεδα, θα διαχωρίζουν τα παιδιά και τα φύλα. Ένα πράγμα που λείπει κραυγαλέα από αυτό το σχέδιο είναι η έξοδος των υγιών ανθρώπων- δεν αναφέρεται καν”.

Προκειμένου να “σωθούν ζωές”, πολλοί θα πρέπει να πεθάνουν
Ο τρόπος με τον οποίο το CDC θα γνωρίζει ποιον πρέπει να συλλάβει και να μεταφέρει σε μία από τις “πράσινες ζώνες” είναι με τη χρήση εφαρμογών εντοπισμού επαφών, οι πλατφόρμες λειτουργίας των οποίων έχουν ήδη εγκατασταθεί στα “έξυπνα” τηλέφωνα των ανθρώπων.

Η κυβέρνηση θα καθορίζει ποιος είναι “καθαρός” και ποιος “ακάθαρτος” και θα ενεργεί ανάλογα. Με αυτό θα έρθει η περιβόητη “Μεγάλη Επαναφορά”, όπως σχεδιάστηκε από τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab.

Σκεφτείτε ένα παγκόσμιο νόμισμα, μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία, όπως ακριβώς είχε προβλέψει η Βίβλος ότι θα συμβεί. Θα είναι σαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε αναβολικά, με στόχους όχι μόνο τους Εβραίους αλλά το σύνολο της ανθρωπότητας – μια παγκόσμια γενοκτονία που θα χρησιμοποιεί όλη την τεχνολογία που αναπτύχθηκε μετά τον πόλεμο.

Ο κόσμος βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα της κατάρρευσης, οπότε η χρονική στιγμή είναι ιδανική για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, σχεδόν σαν να είχε σχεδιαστεί έτσι από την αρχή. Καθώς τα ντόμινο θα συνεχίσουν να πέφτουν με ταχεία διαδοχή, θα γίνει ακόμη πιο ξεκάθαρο το πόσο σοβαρά είναι όλα αυτά – αλλά σε εκείνο το σημείο θα είναι ήδη πολύ αργά για να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.

“Να θυμάστε παιδιά, αυτό δεν έχει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ να κάνει με ένα εμβόλιο”, προειδοποιεί ο Monkey Werx. “Πρόκειται για την εισαγωγή της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων τους, η οποία θα είναι τελικά το σύστημα του θηρίου, όπως περιγράφεται στην Αποκάλυψη 13. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τίποτα από όλα αυτά δεν έχει νόημα όταν πρόκειται για την απόκτηση του εμβολίου”.

“Μεταξύ της Μεγάλης Επαναφοράς του Κλάους, της εξάπλωσης του σχεδίου της Πράσινης Ζώνης του CDC, της συντονισμένης παρακολούθησης του ιού και των παγκόσμιων ηγετών που όλοι δηλώνουν ότι χρειαζόμαστε μια μονοκοσμική λύση, φαίνεται ότι οδεύουμε προς έναν πολύ ολισθηρό δρόμο όχι μόνο επανάληψης της ιστορίας, αλλά και επανάληψής της σε πρωτοφανή κλίμακα”.

Για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα σχετικά με τον κοροναϊό της Γουχάν (Covid-19), επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Genocide.news.

https://www.naturalnews.com/2021-08-18-second-holocaust-cdc-covid-camps-no-leaving.html

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Share this post