Natural News – Thomas Renz: Οι άνθρωποι πίσω από τα εμβόλια COVID πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή

Natural News – Thomas Renz: Οι άνθρωποι πίσω από τα εμβόλια COVID πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή

(Natural News) Για τον δικηγόρο Thomas Renz, τα ψέματα και η απάτη που διαδίδουν οι άνθρωποι πίσω από τα εμβόλια για τον κοροναϊό Wuhan (COVID-19) είναι πέρα από δόλια – είναι δολοφονικά.

“Η απάτη είναι μια υποτίμηση. Νομίζω ότι το ερώτημα που πρέπει να θέσουμε είναι αν έχει διαπραχθεί φόνος”, δήλωσε ο Renz στον Steve Bannon κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του “War Room”.

Ο δικηγόρος του Οχάιο επικαλέστηκε τους ισχυρισμούς του Anthony Fauci ότι δεν γνώριζε για θανάτους που προκλήθηκαν από το εμβόλιο COVID-19.

Όμως τα έγγραφα της Pfizer που υποβλήθηκαν στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αποκαλύπτουν ότι η φαρμακευτική εταιρεία έλαβε 1.223 αναφορές θανάτων και πάνω από 42.000 αναφορές που περιγράφουν συνολικά 158.893 ανεπιθύμητες ενέργειες εντός των πρώτων 90 ημερών από την κυκλοφορία του εμβολίου. Οι αναφορές προέρχονταν από διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.

Εκτός από τις κοινές ανεπιθύμητες αντιδράσεις, η πιο συχνά αναφερόμενη παρενέργεια του εμβολίου mRNA ήταν η διαταραχή του νευρικού συστήματος με 25.957 περιπτώσεις.

Τα έγγραφα ελήφθησαν μέσω αιτήματος του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης. Παρά τις πληροφορίες αυτές, ο FDA προχώρησε στην έγκριση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer, γεγονός που οδήγησε στην επιβολή εντολών εμβολιασμού στους Αμερικανούς πολίτες, ακόμη και στον στρατό.

Στις 24 Αυγούστου 2021, μόλις μία ημέρα μετά την έγκριση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer από τον FDA, ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν ανακοίνωσε υποχρεωτικές ενέσεις για όλα τα μέλη της υπηρεσίας και τις οικογένειές τους. Ο Όστιν φέρεται να κατέχει 29.868 μετοχές της Tenet Health, μιας εταιρείας που κερδίζει τεράστια χρηματικά ποσά από τα εμβόλια της Pfizer.

Αλλά ο Renz έψαχνε πέρα από τον δόλιο χαρακτήρα της εντολής.

“Έχουμε τώρα δεδομένα του Υπουργείου Άμυνας. Αυτά τα δεδομένα του DOD προέρχονται από την κορυφαία βάση δεδομένων για τον στρατό μας – είναι αδιαμφισβήτητα, είναι ακλόνητα”, δήλωσε ο Renz.

Τα δεδομένα του DMED δείχνουν μαζική αύξηση των ασθενειών μεταξύ του προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας

Ο δικηγόρος αναφερόταν στα ιατρικά αρχεία από τη βάση δεδομένων ιατρικής επιδημιολογίας της Άμυνας (DMED), για τα οποία μίλησε σε ξεχωριστή συνέντευξη με τον πάστορα Ντέιβιντ Σκάρλετ.

“Τα δεδομένα προέρχονται κατευθείαν από τους αμυντικούς, στρατιωτικούς, ιατρικούς διακομιστές. Έχουν ιατρικά αρχεία στο Υπουργείο Άμυνας και είναι ευρέως αναγνωρισμένο ότι είναι τα πιο ολοκληρωμένα και πλήρη ιατρικά αρχεία εκεί έξω. Είναι πολύ καλά για ανάλυση. Οπότε αυτά είναι καλά αρχεία και έχουμε ένα σωρό πράγματα τώρα που είναι πραγματικά σημαντικά”, δήλωσε ο Renz στη Scarlett κατά τη διάρκεια του επεισοδίου “His Glory” της 28ης Ιανουαρίου στο Brighteon.TV.

Ο Renz, ο οποίος εκπροσωπεί τους στρατιωτικούς γιατρούς Peter Chambers, Theresa Long και Samuel Sigoloff, παρουσίασε τα δεδομένα που διέρρευσαν σε μια συζήτηση που ξεκίνησε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ron Johnson από το Wisconsin στις 25 Ιανουαρίου. (Σχετικά: Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης αρνούνται να αναφέρουν τη συζήτηση του πάνελ του γερουσιαστή Ρον Τζόνσον που εξέθεσε τα θανατηφόρα “εμβόλια” από κολοβακτηρίδια).

Το DMED περιέχει τρέχοντα και ιστορικά δεδομένα για το προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας, τα οποία εισάγονται μόνο από τους ιατρικούς παρόχους. Οι πληροφορίες για δεκάδες ασθένειες/ιατρικές διαταραχές συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια μιας πενταετούς περιόδου.

“Όταν σας λέω ότι η συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου αυξήθηκε κατά 300% μέσα σε ένα χρόνο, δεν χρειάζεται να είστε ιδιοφυΐα για να καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί. Δεν χρειάζεται να έχω διδακτορικό για να καταλάβω ότι πρέπει να υπάρχει συσχέτιση με τα εμβόλια, επειδή τίποτα άλλο δεν έχει αλλάξει. Δεν χρειάζεσαι επιστημονική ανάλυση για να πεις: “Ε, κάτι δεν πάει καλά”. Αυτά είναι πράγματα που μπορεί να τα δει οποιοσδήποτε απλός άνθρωπος στον πλανήτη”, δήλωσε ο Renz στη Scarlett.

Τα δεδομένα αντανακλούσαν τις αναφορές από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Εκτός από την αύξηση των περιστατικών καρκίνου, δείχνουν επίσης ότι οι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας αυξήθηκαν κατά 285%, η πνευμονική εμβολή αυξήθηκε κατά 467%, η εγκεφαλική κάκωση αυξήθηκε κατά 393%, οι διαταραχές της εμμήνου ρύσεως αυξήθηκαν κατά 476%, η σκλήρυνση κατά πλάκας αυξήθηκε κατά 487%, η αυτόματη έκτρωση αυξήθηκε κατά 306%, η διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη αυξήθηκε κατά 1.175%, ο HIV αυξήθηκε κατά 590%, οι πόνοι στο στήθος αυξήθηκαν κατά 1.529%, η δυσκολία στην αναπνοή αυξήθηκε κατά 905% και τα νευρολογικά προβλήματα αυξήθηκαν κατά 1.000%.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή “War Room” του Bannon, ο Renz δήλωσε ότι θα μοιραστεί τα δεδομένα με όσους είναι σε θέση να ξεκινήσουν έρευνα. “Θα τα στείλω στους ηγέτες μας στο Κογκρέσο και θα ζητήσω να γίνουν άμεσες έρευνες εκεί και θα τα στείλουμε παντού αλλού. Και θα διαθέσω εθελοντικά τον χρόνο μου για να μοιραστώ όλα όσα έχουμε. Και να βοηθήσω να γίνει κατανοητό ότι αυτοί οι τύποι ανήκουν στη φυλακή”.

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Government whistleblowers warn about rises in miscarriages and cancer since the introduction of COVID vaccines.

Tom Renz reveals the names of vaccine damage Pentagon whistleblowers during Johnson roundtable.

Covid vaccines cause 300 percent increase in rate of miscarriages – Brighteon.com.

ACT OF WAR: Thanks to covid “vaccines,” the military’s cancer rate has more than TRIPLED.

Watch the video below of Steve Bannon’s “War Room” featuring Thomas Renz as one of the guests.

This video is from the Shekinah Glory channel on Brighteon.com.

Follow Vaccines.news for more stories about the adverse effects of coronavirus vaccines.

Sources include:

Brighteon.com 1

Brighteon.com 2

NewsTribune.com

Share this post