NWO- FEMA- Στρατιωτκός Νόμος- Υδρογόνο Κυανίδιο- Λειτουργία Rex 84- Λίστα «Kill» της FEMA- Trains Of Death-

NWO- FEMA- Στρατιωτκός Νόμος- Υδρογόνο Κυανίδιο- Λειτουργία Rex 84- Λίστα «Kill» της FEMA- Trains Of Death-

Η FEMA CAMPS ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Έρχεται ο Στρατιωτικός Νόμος | Ο εμφύλιος πόλεμος έρχεται στην Αμερική όπως οι ημέρες του Χίτλερ.

Ο κόσμος εξελίσσεται με την αναταραχή  του πολέμου, τη γεωλογική καταστροφή και την οικονομική κατάρρευση,  ενώ οι Αμερικανοί συνεχίζουν να βυθίζονται σε ψευδαισθήσεις  ασφάλειας και ασυλίας. Ενώ τα δικαιώματα πωλούνται για ασφάλεια, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, με δύναμη, ξεκινά μια συστηματική ανάληψη της ελευθερίας προκειμένου να επιφέρει μια νέα παγκόσμια τάξη.

Οι Αμερικανοί, που βρίσκονται σε καραντίνα σε στρατιωτικοποιημένες περιοχές, γίνονται ώριμοι πληθυσμοί για  τυραννικό έλεγχο. Φόβος, τρομοκρατία, αστυνομικό κράτος, στρατιωτικός νόμος, πόλεμος, σύλληψη, εγκλεισμός, πείνα, καταπίεση, βία, αντίσταση – αυτοί είναι οι νέοι όροι με τους οποίους οι Αμερικανοί ορίζουν την ύπαρξή τους.

Ο γείτονας στρέφεται εναντίον του γείτονα  καθώς η αξία του δολαρίου πέφτει στο μηδέν, τα εφόδια τροφίμων εξαντλούνται και όλοι είναι ύποπτοι για τρομοκρατία. Υπάρχουν συλλήψεις. Εξαφανίσεις. Βιο επιθέσεις.  Δημόσιες εκτελέσεις όσων υποπτεύονται ακόμη και για διαφωνία.

Ακόμη και φήμες για στρατόπεδα συγκέντρωσης στο αμερικανικό έδαφος. Αυτό είναι το σκηνικό μιας ξεδιπλωμένης ιστορίας αντίστασης. Οι αμερικανικές πολιτοφυλακές προετοιμάζονται για αντάρτικο πόλεμο.

Υπάρχουν μαζικές εκτροπές από τον στρατό καθώς οι αληθινοί πατριώτες προσπαθούν να συσπειρωθούν γύρω από το Σύνταγμα και να υπερασπιστούν την ελευθερία, προετοιμάζοντας μια εθνική εξέγερση ενάντια στις ομοσπονδιακές δυνάμεις, γνωρίζοντας καλά ότι θα είναι η τελευταία φορά στην ιστορία που οι καταπιεσμένοι θα είναι σε θέση να οργανώσουν αντίσταση.

Λοιπόν … Τι ακριβώς πρόκειται να κάνει η FEMA

με 2500 γαλόνια κυανιούχου υδρογόνου;

Σύμφωνα με μια πηγή της FEMA, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης διέταξε να διανεμηθούν 2500 γαλόνια κυανιούχου υδρογόνου μεταξύ των καταυλισμών FEMA και των φορτηγίδων FEMA σε εθνικό επίπεδο.

Ξέρετε τι έχει γίνει το FEMA και τι σκοπεύουν να κάνουν με 2500 γαλόνια υδροκυανίου; Υπάρχουν πολύ περιορισμένες χρήσεις και οι περισσότερες δεν είναι καλές για τα ανθρώπινα όντα.

Η Wikipedia λέει,

«Το υδροκυάνιο (HCN), που μερικές φορές ονομάζεται πρωτικό οξύ, είναι μια χημική ένωση με τον χημικό τύπο HCN. Είναι ένα άχρωμο, εξαιρετικά δηλητηριώδες και εύφλεκτο υγρό που βράζει ελαφρώς πάνω από τη θερμοκρασία δωματίου, στους 25,6 ° C (78,1 ° F). Το HCN παράγεται σε βιομηχανική κλίμακα και είναι ένας πολύτιμος πρόδρομος σε πολλές χημικές ενώσεις που κυμαίνονται από πολυμερή έως φαρμακευτικά προϊόντα. “

«Το HCN έχει μια αχνή πικρή οσμή σαν αμύγδαλο που μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να ανιχνεύσουν λόγω ενός υπολειπόμενου γενετικού χαρακτηριστικού. Η πτητική ένωση έχει χρησιμοποιηθεί ως τρωκτικοκτόνο εισπνοής και ανθρώπινο δηλητήριο, καθώς και για τη θανάτωση φαλαινών.

Rex 84: Σχέδιο FEMA για σχέδια στρατιωτικού δικαίου που εκτίθενται στην Αμερική.

 

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ FEMA-HOMELAND ΜΠΛΕ, ΚΟΚΚΙΝΟ,

ΚΙΤΡΙΝΟ & ΜΑΥΡΟ-ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ «KILL» ΤΗΣ FEMA;

Υπήρξε μεγάλη εικασία τα τελευταία 40 χρόνια σε κύκλους πατριωτών σχετικά με την ύπαρξη κυβερνητικών «καταλόγων». Οι ασκήσεις μεγάλης κλίμακας για καταστροφές και πολεμικούς σχεδιασμούς, όπως το REX-84 (Readiness Exercise-1984) και το Jade Helm 2015, έχουν υποκινήσει έναν ατελείωτο διάλογο σχετικά με το εάν η κυβέρνηση διατηρεί τη λεγόμενη «κόκκινη λίστα» και «μπλε λίστα» ανθρώπων που θεωρούν αντιφρονούντες που ενδέχεται να στοχεύουν σε παρενόχληση, περιορισμούς ταξιδιού ή ακόμη και κράτηση χωρίς τη δέουσα διαδικασία του νόμου.

REX 84: Σχέδια πολεμικού νόμου FEMA που εκτίθενται – Υπό την ετοιμότητα Άσκηση 1984, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί να επιβάλει στρατιωτικό νόμο και να συλλέξει  πολιτικούς αντιφρονούντες. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών παραδέχτηκε ότι θεωρούν τους λάτρεις της ελευθερίας ως την κύρια απειλή τους, το Rex 84 είναι ένα εντυπωσιακό έγγραφο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τους Αμερικανούς πολίτες για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

FEMA Trains Of Death | Armageddon-Η φωτιά της

κόλασης-Τα μυστηριώδη φέρετρα της

FEMA.

Τι θα συνέβαινε αν στέκεστε μπροστά σε ένα σιδηροδρομικό φράγμα στην Αμερική με το αυτοκίνητό σας και το βλέπετε αυτό να περνά. Με το βλέμμα σας, αισθάνεστε ότι αυτό το είδος μεταφοράς σίγουρα δεν μπορεί να είναι για αυτοκίνητα ούτε ζώα, αλλά για ανθρώπους! Χωρίς καθησυχαστικές σκέψεις.

Όποιος βλέπει κάτι τέτοιο, πρέπει να γνωρίζει ότι ζούμε στους έσχατους καιρούς! Βλέποντας αυτό το πολύ παράξενο είδος μεταφοράς, δεν μπορείτε να το αγνοήσετε ή πρέπει πραγματικά να είστε τυφλοί! Μοιάζουν με φυλακές των οποίων τα παράθυρα δείχνουν μια σαφή εικόνα αυτού.

Η FEMA παραγγέλνει 102.000 κουτιά με δεσμούς

και λαιμητόμους – Γιατί οι σύγχρονες γκιλοτίνες σε

στρατιωτικές βάσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική;

Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ αγόρασε 30.000 γκιλοτίνες;

Η χρήση λαιμητόμων για «κυβερνητικούς σκοπούς» πιέστηκε και ψηφίστηκε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ:


– Οι πληροφορίες που λάβαμε είναι ότι 15.000 αποθηκεύονται επί του παρόντος στη Γεωργία και 15.000 στη Μοντάνα.
– Σήμερα οι αποκεφαλισμοί από μουσουλμάνους αποσκοπούν να μας απευαισθητοποιήσουν έναντι των αποκεφαλισμών της κυβέρνησης των ΗΠΑ στο μέλλον;

Σκέψου το; Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρειάζεται 30.000 γκιλοτίνες και πάνω από 600 εκατομμύρια γύρους κοίλων σφαιρών;

Η FEMA έχει τριών επιπέδων boxcars για τη μεταφορά αλυσοδεμένων κρατουμένων σε περισσότερα από 800 κενά και φυλασσόμενα στρατόπεδα συγκέντρωσης σε όλες τις ΗΠΑ, με 20.000 νέα κιβώτια κρατουμένων και εμπορευματοκιβώτια σιδηροδρόμου 40 ποδιών να φτάνουν στο Όρεγκον από την Κίνα για τα δάση μας για προγραμματισμένο στρατιωτικό νόμο εγκαίρως για στρατιωτικές ασκήσεις για στρατιωτικό νόμο.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AMG-NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post