Rick : Δυο Λόγια Πριν Το «Μεγάλο Ραντεβού»

Rick : Δυο Λόγια Πριν Το «Μεγάλο Ραντεβού»

Ορισμένοι κάποτε με ρώτησαν γιατί σταμάτησα να γράφω.

Και είχα απαντήσει τότε κάπως διπλωματικά, ότι δεν ήταν δική μου απόφαση.

Όντως έτσι ήταν και ήταν πολύ δύσκολή απόφαση να εγκαταλείψεις το δημιούργημα σου, αυτό που ξόδεψες άπειρες ώρες και αφιέρωσες σώμα και πνευμα για να το χτίσεις και να λειτουργήσει όπως οι συνθήκες απαιτούσαν.

Ακου κάτι που ειπάμε προσφατα.

Με το που ανεβαίνει άρθρο με την ταμπέλα Rick, αυτοί το γνωρίζουν.

Ποιοι; Δεν ξέρω και στο κάτω κάτω δεν με ενδιαφέρει…. δεν έχω ονόματα & διευθύνσεις.

Ξέρω όμως και ξέρουμε, ότι ο χρόνος όλων αυτών που υπηρετούν το σκοτάδι πλησιάζει στο τέλος του.

Ξέρουμε και οι δύο ότι, μέσα σε αυτόν τον πόλεμο της σκέψης, φωνές σαν αυτήν, ειδικά όταν «πιάνονται» στον ιστό τους, που σαν τις αράχνες ύφαιναν χρόνια τώρα…δεν θα τις άφηναν να μεγαλώσουν.!!

Γιατί από αυτή τη στήλη υπήρξε μια μικρή αλλά πολύ ουσιαστική καινοτομία…. η σύνδεση των λάθος ανθρώπινων επιλογών μας με τις καταστροφές που βλέπουμε σε πολλά κράτη και τον……………….. χρόνο.!

Ήταν αρκετά σοβαρή αυτή η προσπάθεια για να σταματήσεις να μιλάς. Γιατί αποκάλυπτε και εν μέρη αποδείκνυε, τη δράση του δαιμονικού συνεχούς. Όπως και την ύπαρξη του. Όπως και κάποιους από αυτούς που συνεργάζονται μαζί του και όσα αυτό ελέγχει.

Από όταν σταμάτησα και έπειτα, ασχολήθηκα με διάφορα πράγματα, πιο πολύ για να φτιάξω τις ημέρες μου και να προσαρμοστώ στο ψέμα της εποχής μας και έκανα αναπροσαρμογή στους στόχους μου, σε μια αντίστροφη μέτρηση που ανανεώθηκε τον Ιούλιο που μας πέρασε και που μας το βάφτισαν σαν… επιστροφή στην κανονικότητα.

Μήπως τώρα φαίνεται εκεί έξω, η βουτιά από ψηλότερα που μοιραστήκαμε σαν εικόνα με κάποιους από εσάς το διάστημα των εκλογών και την ώρα που πολλοί πόνταραν την ελπίδα τους και το μέλλον της χώρα μας στο…. καζίνο της κάλπης και της… κάλπικης «Δημοκρατίας»;

Τότε δεν φαινόταν και κάπως υπέφεραμε από αυτούς που δεν το έβλεπαν.

Είδες για άλλη μία φορά χθες ότι η Δημοκρατία μας είναι ένα τεράστιο ψέμα και ότι η νέα εποχή είναι το………. 4ο Ράιχ;

Αυτό που έγινε χθες, όπως είπαμε ήταν πολύ σοβαρό, για κάτι εξίσου πιο σοβαρό που… αναμένεται. Και όπως είπαμε, η αιτία αυτού που αναμένεται σύντομα στην οθόνη μας,όποια μορφή και αν πάρει, έχει τα βαθιά της αιτία στο χθες και στις χιλιάδες εκτρώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Κράτα το αν θες αυτό που είπαμε χθες!!!!!

Η μέρα χθες ήταν..εκρηκτικός κωδικός…πολεμικός, και κάποιοι ήθελαν τις αντιδράσεις, τις σφοδρές αντιδράσεις μιας μερίδας της κοινωνίας, και θα δούμε σύντομα την εξουσία που πήραν από αυτές τις αντιδράσεις, ώστε να δημιουργήσουν τις «συνθήκες τους».

Όταν σαν πολιτισμός έχεις την πολυτέλεια να σκοτώνεις 300.000 ανθρώπους ετησίως και αυτό να το λες δικαίωμα, μόνο…………….ΜΟΝΟ ένας παγκόσμιος πόλεμος θα σου μάθει τι σημαίνει ανθρώπινη ζωή.

Δυστυχώς…!

Και το μάθημα θα είναι σκληρό στον πολιτισμό αυτόν…μα πιο πριν ο ίδιος αυτός πολιτισμός σκλήρυνε απέναντι στον ευατο του….και πανηγύριζε/υποστήριζε τα σκληρά νομοθετήματα που ξεπλενουν δολοφονίες, για να έχουν ήσυχες τις συνειδήσεις τους οι γυναίκες που θα προχωρήσουν σε αυτή την απόφαση. Για να προχωρούν με ευκολία και δίχως τύψεις σε αυτή την απόφαση τα ανήλικα κορίτσια.

Γιατί οι εκτρώσεις φίλε μου είναι ενέργεια(!!!!!!!), η οποία κινεί έναν … «μηχανισμό» προσφορά και ανταλλάγματος, ειναι καυσίμο και κίνηση.

Και αν μερικοί από εμάς δεν συμφωνούμε με οσα βλέπουμε, το ζήτημα είναι τα κράτη συνολικά τι κάνουν, οι νόμοι που ισχύουν σε κάθε κοινοβούλιο και η αποδοχή τους από τον μέσο όρο του πληθυσμού κάθε κράτους. Έχω την εικόνα ότι τα ξέρουν και τα μετράνε με πάσα λεπτομέρεια.

Τέλος πάντων, όλο αυτό το διάστημα από την στιγμή που σταμάτησε αυτή η προσπάθεια, προσποιήθηκα, και ιδιαιτέρως στον περίγυρό μου, ότι όλα είναι καλά…ναι δεν θα γίνει το ένα, δεν θα γίνει το άλλο, θα στρώσουν τα πράγματα… επιστρέφουμε στην κανονικότητα κλπ.

Και σχεδόν κάθε μέρα ακροβατείς ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια, ανάμεσα στην υποκρισία και την πραγματικότητα και όλο αυτό πρέπει να το διαχειριστείς και να ισορροπήσεις κάπου ανάμεσα στα δύο άκρα και να συνεχίσεις στα ματιά τους να μοιάζεις φυσιολογικός σε οτι αφυσικο γύρω σου υπερκαλυπτει τα παντα και σε πνίγει.

Μα που να καταλάβει ο άλλος ότι δεν γίνεται να είσαι φυσιολογικός όταν η χώρα σου χάνεται, όταν η διαστροφή της ανθρώπινης φύσης, της εξουσίας και των εννοιών, απειλούν να καταστρέψουν κάθε υγιές κύτταρο αυτού του, εν μερη οξειδωμένου, οργανισμού που λέγεται πολιτισμός.

Όταν έχουν φυτέψει καταστροφές στο δέντρο του χρόνου και οι καρποί τους είναι μπροστά μας.

Όταν κάθε καταστροφή θα είναι μεγαλύτερη από την προηγουμένη.
Μανδρα 26 νεκροι
Μάτι….102νέκροι
…..;νεκροί

Κατανοώντας αυτά και άλλα πολλά, ξέρεις πολύ καλά πως δεν γίνεται να είσαι φυσιολογικός, μα ούτε και να σε πάρει από κάτω.

Και αυτο γιατι μας ελέγχουν μέσα από τα συναισθήματα. Τα συναισθηματα ειναι συχνότητες…αυτός που μπορεί να σε θυμώσει, να σε απελπίσει, να σε τρομάξει/πανικοβάλει κλπ. έχει την δυνατότητα, αν θέλει, να σε (και με) ελέγξει.

Μέσα από την κατασκευή συναισθημάτων γίνεται ο μεγαλύτερο έλεγχος/εκβιασμος της σκέψης και των αποφάσεων μας.

Και αυτός ο έλεγχος υπάρχει παντού.. όπου υπάρχουν οι εταιρίες τους και οι συν-εργάτες τους.

Οπότε και δεν γινόταν να ξεφύγει αυτή η στήλη από τον έλεγχο τους.

Όπως έιπα πιο πάνω, οταν ανεβάζω ένα άρθρο, αναγκαστικά βάζω την ταμπέλα Rick, ώστε το κείμενο να ανέβει στην ενότητα αυτή του Rick.

Αυτό το έχουν μαρκάρει.

Όταν ανεβάζω άρθρο του Rick, στο fb, φτάνει σε ελάχιστα άτομα σε σχέση με τα υπόλοιπα αρθα.

κοίτα για παράδειγμα κάτι…

Σε ελάχιστη χρονική απόσταση μεταξύ τους, δυο διαφορετικές αναρτήσεις, ποια είναι η ανταπόκριση του κοινού;

55 στην ανάρτηση του Rick και 198 στο ethnos, την ώρα που η ενοτητα που γράφεις έχει τις περισσοτερες επισκέψεις και αναγνωσεις.

Αυτό, από ένα διάστημα και μετα γίνεται συνέχεια, με αποτέλεσμα να μην μπαίνω καν στον κόπο να ανεβάζω στο fb αρθρα μου ή να συμβαίνει σπάνια.

Υπάρχει λοιπόν εκει ψηλα στον ιστο ελευθερία;;

Ελέγχουν λοιπόν την πληροφορία, δεν την αφήνουν ανεξέλεγκτη, ελεγχουν τα δεδομένα και το τι θα φτάσει στα μάτια μας και είναι αυτά που θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Και όσοι δεν επεξεργάζονται τα δικά τους δεδομένα, ώστε να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα και αποφάσεις, είναι απομονωμένοι…παλαβοι..τρελοι κλπ.

Να καταθέσω στην αγάπη σου κάτι.

Όταν σταμάτησα να γράφω ήταν γιατί πήγανε να κάνουν ζημιά, σε εμένα και την οικογένεια μου. Σε εμένα για αρχή και έπειτα σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο. Εκει ξυπνησα γιατι μέχρι τοτε δεν ειχα καταλάβει.

Και την ζημιά που επιχείρησαν να μου κάνουν, την έκαναν από απόσταση.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις όταν λέω από απόσταση τι θέλω να πω.. εύχομαι ναι.

Γίνεται ζημιά και από απόσταση….αθόρυβα….ούτε φασαρία, ούτε σειρήνες, ούτε τίποτα…. αλλά δεν θα σταθώ εδώ.

Ίσως τα παραπάνω που γράφω να τα διαβάζει αυτοί ή αυτός που επωμίστηκε αυτή την προσπάθεια να κάνει….. κακό. Δεν είναι δειλοί για να κάνουν κακό από απόσταση, όχι…απλά ακόμη δεν υπήρχε η δυναμική της ενότητας αυτής που να επηρεάζει την κοινή γνώμη, ώστε να χρησιμοποιήσουν κάποιο μέσο πιο θορυβώδες αλλά αποτελεσματικότερο.

Αν και πίστεψε με, έγιναν πολλά το διάστημα μέχρι να σταματήσω.Από όταν σταμάτησα και έπειτα, δηλαδή αυτή τη στιγμή που σου μιλάω… τα περισσότερα έπαψαν.

Όμως, όλοι αυτοί που συνεργάζονται με το σκοτάδι, υπηρετούν έναν βασιλιά που σύντομα θα χάσει τον θρόνο και την εξουσία του. Και όλο το δίκτυο ελέγχου της πληροφορίας που τώρα έχει στήσει.

Και τότε, όταν αυτό συμβεί…εκεί θα επικρατήσει σιωπή…νεκρική.

Τότε όλοι αυτοί που υπηρέτησαν το μίσος και την κακία απέναντι στον άνθρωπο και στην ορθοδοξία, θα βρεθούν υπόδουλοι…στην καλύτερη των περιπτώσεων..!!(Εύχομαι να διαβάζεις εσύ ή εσείς που κάνετε ζημίες από απόσταση.)

Υπόδουλοι σε ένα σύστημα ελευθερίας που πολέμησαν όσο τίποτα άλλο και με κάθε τρόπο ώστε να μην επικρατήσει στη συνείδηση του Έλληνα.

Ήθελα να δώσω κάποιες απαντήσεις σε ερωτήσεις του παρελθόντος, δεν συνεχίζω να γράφω, απλά λόγω των «πληροφοριών» που κατεβαίνουν ραγδαία τα τελευταία 24ωρα θεώρησα καθήκον να θυμηθούμε δυο λόγια από το παρελθόν.

Δεν έχω σταματήσει να ζυγίζω και να φιλτράρω αυτά που γίνονται εκεί έξω, απλως, όπως διάβασες πιο πάνω, τα ευρήματα δεν αναφέρονται δημόσια,(μόνο στον προσωπικό μου λογαριασμό που δεν γίνεται να τον δώσω), εκτός και αν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μπροστά μας.

Αυτή τη στιγμή, πέσαμε σε άρθρο που είχαμε γράψει καιρό πριν για την σχέση Ιράν-Ελλάδος. Οπότε θεώρησα αναγκαίο να θυμηθούμε αυτήν την σχέση των δυο… γραναζιών…. που τα έχουν θέσει σε κίνηση μαζί……κοντά κοντά.

Θέλω να θυμίσω το εξής.

Στις 21 Ιουνίου 2019 πήγανε να χτυπήσουν το Ιράν…για δέκα λεπτά δεν το έκαναν.

Αν είχε συμβεί, τότε, πολύ κοντά στις 8 Ιουλίου θα είχαμε ατύχημα στο Αιγαίο.
Μόνο αυτό.

Επίσης καταθέτω τις παρακάνω εικόνες που ανέβηκαν χθες και είναι η δική μου απάντηση στον εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ και στα στελέχη, τους ψηφοφόρους και τον «αρχηγο» της ΝΔ.

Ένας αιώνας κρίνεται πετυχημένος ή Μεσαίωνας όχι από τις νομούς ή τις αποφάσεις του αλλά από τις καταστροφές του…!

Rick

http://www.minitrue.gr/2020/01/blog-post_14.html

Share this post