Rick : (Να Θυμηθούμε Κάτι;;;) Υπάρχει Στρατόπεδο Αντιφρονούντων Του Καθεστώτος Του Ιράν Στην Αλβανία.!!!

Rick : (Να Θυμηθούμε Κάτι;;;) Υπάρχει Στρατόπεδο Αντιφρονούντων Του Καθεστώτος Του Ιράν Στην Αλβανία.!!!

Αναδημοσίευση άρθρου από 23-9-2018 εμπλουτισμένο με…διάφορα!

23/9/2018Παρουσιάζει Ενδιαφέρον Να Δούμε Που Είναι Η Έδρα Του Κινήματος Για Την Ανατροπή Της Ιρανικής Κυβέρνησης Και Από Ποιο Κράτος Χρηματοδοτείται

Κάποια πράγματα θα τα βρούμε μπροστά μας, δεν ειναι μονο ο κινδυνος απο ανατολικά. Είναι και από βόρεια.

Καταθέτω το site  της οργάνωσης https://english.mojahedin.org/

«Ήξερες ότι εκεί (στην Αλβανία) εδρεύει η ιρανική αντικυβερνητική οργάνωση, η επονομαζόμενη «Μουτζαχεντίν του Λαού του Ιράν» ή Mojahedin-e Khalq ή όπως θα την λέμε παρακάτω ΜΕΚ και η οποία φιλοξενεί 3200 άτομα προσωπικό και εργάζεται επάνω στην ανατροπή του καθεστώτος του Ιράν;

Ας δούμε τι είναι αυτή η οργάνωση που βρίσκεται στα βόρεια σύνορα της χώρας μας!!!.

Αυτή η οργάνωση είναι ένα κίνημα αντίστασης κατά του Ιρανικού καθεστώτος το οποίο είχε εγκατασταθεί κατά την διάρκεια του πολέμου Ιράκ- Ιράν (1980-1988). Και αυτή την ασυλία την παρείχε ο Σαντάμ Χουσείν στους εξεγερμένους Ιρανούς (Άραβες στην εθνικότητα μουσουλμάνοι σιίτες στο Θρήσκευμα) για να οργανώσει την ένοπλη δράση εναντίων της Τεχεράνης.

Οπότε φιλοξενήθηκαν στο έδαφος στου Ιράκ, σε δυο στρατόπεδα, στο ASRAF και το LIBERTY.

Εκπαιδεύτηκαν και από εκεί επιχειρούσαν ανταρτοπόλεμο και δολιοφθορές κατά του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν.

Οι Αμερικάνοι στα τέλη της δεκαετίας του ’90 τους κατατάσσουν στις τρομοκρατικές οργανώσεις και μερικά χρόνια αργότερα τους αποχαρακτηρίζουν αφαιρώντας τους από τη σχετική λίστα των τρομοκρατικών ομάδων.

Αυτό συμβαίνει και επίσημα στις 28/9/2012 και το 2013 η κυβέρνηση των ΗΠΑ υπογράφει συμφωνία με την τότε κυβέρνηση Μπερισα για την μετεγκατάσταση των Ιρανών Μουζαχεντίν στην Αλβανία από τα στρατόπεδα του Ιράκ.

Τι είναι αυτοί οι Μουζαχεντίν;

Καταλαβαίνουμε εύκολα ότι είναι μια ομάδα που ελέγχεται από τις ΗΠΑ (Ισραήλ) εξυπηρετώντας τα συμφέροντα τους και προσαρμοζόμενοι στις εκάστοτε γεωπολιτικές συνθήκες που επικρατούν. Τότε ήταν τρομοκράτες, και εργάστηκαν μέσα από αυτή την ιδιότητα για τα αφεντικά τους….τώρα λένε πως είναι Δημοκράτες και εργάζονται μέσα από αυτή την ιδιότητα πάλι για τα αφεντικά τους.

«Θέλουμε να πούμε στον κόσμο ότι δεν είμαστε ούτε πολεμιστές, ούτε φανατικοί μουσουλμάνοι, ούτε τρομοκράτες. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ιδεολογία και θρησκεία»,

«Δεν πρέπει να μας συγχέετε με τους Μουτζαχεντίν του Αφγανιστάν. Εκείνοι χρησιμοποιούσαν τα όπλα για να επιβάλλουν τις απόψεις τους, εμείς πολεμάμε για τις ιδέες μας με όπλο τη δημοκρατία. Δεν είμαστε τρομοκράτες και πολεμοχαρείς»

«Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε σ’ ένα Ιράν χωρίς τον χομεϊνισμό. Το ιρανικό καθεστώς κάνει τα πάντα για να μας δυσφημίσει. Παρουσιάζει την οργάνωσή μας ως τρομοκρατική. Εμφανίζει ψεύτικα στοιχεία για να περάσει εύκολα την προπαγάνδα του και να μας προσάψει τη ρετσινιά του τρομοκράτη. Θέλουμε να πούμε στον κόσμο ότι δεν είμαστε ούτε πολεμιστές, ούτε φανατικοί μουσουλμάνοι, ούτε τρομοκράτες. Για να σας δείξουμε ότι δεν είμαστε φονταμενταλιστές, σας λέμε πως εμείς ζητάμε την απελευθέρωση της γυναίκας. Μάλιστα αρχηγός της οργάνωσής μας είναι μία γυναίκα. Είμαστε ξεκάθαροι σ’ αυτό: η γυναίκα παίζει καθοριστικό ρόλο στην κοινωνία».

«Είμαστε μουτζαχεντίν, αλλά όχι τρομοκράτες»

Είναι μια ομάδα πρόθυμων Ιρανών, ενωμένοι κάτω από κοινό σύνθημα… δημοκρατία, ελευθέρια, ισότητα .

Κάτω από αυτές τις ιδέες, έχτισαν στην Αλβανία ένα στρατόπεδο, δίπλα σε μας, ένα κέντρο ελέγχου στα Βαλκάνια όπου απο εκεί θα διεξάγεται ο ψηφιακός πόλεμος και η προπαγάνδα κατά του μελλοθάνατου ιρανικού καθεστώτος.

Στο όνομα της Δημοκρατίας τελικά στήνονται οι μεγαλύτερες συνωμοσίες κατά των κυβερνήσεων και των λαών….κατά της ίδιας της πραγματικής Δημοκρατίας.

Το όραμα για ένα δημοκρατικό πολίτευμα μιας χούφτας ανθρώπων…. είναι το όραμα των ΗΠΑ για τη νέα εποχή στο Ιράν.

Ένα Ιράν που θα δεχτεί να εισέλθει στην ψηφιακή νέα εποχή, μακριά όμως από την κατοχή πυρηνικών κεφαλών……μόνο το Ισραήλ επιτρέπεται να κατέχει πυρηνικά στην περιοχή.

Με την αποχώρηση του Τράμπ από την συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν, η ΜΕΚ, η οποία εδρεύει 45 χιλ. έξω από τα Τίρανα προς τις Αλβανικές ακτές , αναπτέρωσε τις ελπίδες της για ανατροπή του καθεστώτος της Τεχεράνης.

Και αυτό, όπως δήλωσαν σε ξένο ανταποκριτή που βρέθηκε προχτές στην βάση ‘Ashraf 3’, θα πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας Τράμπ και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μια εξέγερση εκ των έσω, ώστε υπό την ασφυκτική πίεση να αναγκαστεί να πέσει το καθεστώς της Τεχεράνης, πράγμα που βλέπουμε να επιχειρείτε εδώ και καιρό αλλά τα ξένα ενημερωτικά και αμερόληπτα δίκτυα πεισματικά δεν μεταδίδουν αυτά που γίνονται εκεί, καλύπτοντας έτσι την δράση των δυτικών μπράβων και των συμμοριών της Μέσης Ανατολής.

Οι ΗΠΑ και μαζί η ΕΕ, καλύπτουν με την σειρά τους την οργάνωση αυτή και είναι λογικό αφού δρουν εξ ονόματος τους…… αλλά ας δεχτούμε ότι είναι μια «μετριοπαθής» ιρανική αντιπολιτευτική οργάνωση και εξόριστη κυβέρνηση και ότι στην προσπάθεια τους για αλλαγή του πολίτικού status quo στο Ιράν, δεν θα εμπλακούν ξένες δυνάμεις.

Ας δούμε την άλλη πλευρά, τι δήλωσε ο πρώην επικεφαλής ασφαλείας της MEK, ο Massoud Khodabandeh για την οργάνωση.

Ο Massoud αποχώρησε από την οργάνωση και αποκαλύπτει με ποιο τρόπο χρηματοδοτείται και από ποιους.

Η χρηματοδότηση της εξόριστης κυβέρνησης στην Αλβανία, χρησιμοποιεί ένα δίκτυο λαθρεμπορίου και συναλλαγές στη μαύρη αγορά.

Όπως αναφέρει, η Σαουδική Αραβία είναι πίσω από την χρηματοδότηση της οργάνωσης ΜΕΤ.

https://www.washingtontimes.com/news/2018/sep/19/meet-mek-iranian-freedom-fighters-longer-freedom/

Δημιούργησε ένα δίκτυο λαθρεμπορίας χρυσού και τιμαλφή π.χ. όπως ρολόγια Ρόλεξ, τα οποία τα μετέφερε δια μέσου του δικτύου στην Βαγδάτη και από εκεί στελνόταν στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας, στο Αμμάν, σε επιχειρηματίες που είχαν διασυνδέσεις με την Σαουδική Αραβία.

Τα έσοδα μεταφέρονταν σε υπεράκτιους λογαριασμούς που ήταν συνδεδεμένη η οργάνωση ΜΕΚ και εν συνεχεία τα χρήματα χρησιμοποιούνταν για τις διάφορες δραστηριότητες της.

Να πούμε εδώ ότι το Αμμάν της Ιορδανίας είναι περίπου 60 χιλιόμετρα από τα σύνορα του Ισραήλ και θα ήταν δύσκολο να καταλάβουμε ποιοι άλλοι συνέβαλαν ενεργά στην χρηματοδότηση της οργάνωσης αγοράζοντας μερικές δεκάδες χρυσά Ρόλεξ ή ράβδους χρυσού…μαύρα όλα…

Όταν λοιπόν χρηματοδοτείς κάτι και με τρόπο μυστικό να μην τον μάθει πολύς κόσμος…. το ελέγχεις.

Όταν δέχεται μια οργάνωση να λάβει μαύρο χρήμα, χτίζοντας μάλιστα δίκτυο επάνω σε αυτό, τότε τα κίνητρα της είναι σκοτεινά, η ταμπέλα του καταστήματος είναι παραπλανητική.

Εντύπωση προκαλεί η αθόρυβη ανάμειξη της πλούσιας αυτής χώρας, της Σαουδικής Αραβίας!

Η Αμερική της Μέση Ανατολής..!.

Και πρόσεξε τώρα πόσο παίζουν με τις λέξεις, διαστρεβλώνουν τις έννοιες και ρίχνουν στάχτη στη διεθνή κοινή γνώμη…ώστε να φέρουν σύγχυση και αποπροσανατολισμό.

Πριν περίπου ένα χρόνο εγκαινιάστηκε, υποθέτω με την συναίνεση όλων των κρατών και των μεγάλων διεθνών οργανισμών, το παγκόσμιο κέντρο καταπολέμησης της τρομοκρατίας, το οποίο βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία.

Δηλαδή η χώρα που φιλοξενεί το ΠΚΚΤ, είναι η χώρα που για μια ακόμη φορά βλέπουμε να χρηματοδοτεί επαναστατικά κινήματα και εξόριστες κυβερνήσεις, οι οποίες επιθυμούν την ανατροπή δικτατορικών καθεστώτων….όπως είδαμε και στη περίπτωση της Συρίας.

Άρα το παραπάνω κίνημα δεν είναι ανεξάρτητο και πέρα από την μαύρη χρηματοδότησή που δέχεται έχει στο τιμόνι της και μια γυναίκα, η Maryam Rajavi, όπως περήφανα λένε τα μέλη της Ιρανικής αντίστασης ΜΕΤ.

Όμως δεν λένε που ωρίμασε πολιτικά η γυναίκα αυτή…… που έμαθε για την Δημοκρατία η ηγέτης των Ιρανών αντικαθεστωτικών.

Εκεί που έμαθε για την Δημοκρατία και ο Καραμανλής κατά την εξορία τους επί χούντας και γύρισε για να την εφαρμόσει.

Στη Γαλλία…!!

Στην Πόλη του φωτός ή για να το πούμε καλύτερα στη πόλη του σκοταδισμού, εκεί που γεννήθηκε το σύνθημα Δημοκρατία, ισότητα ελευθερία…στα οποία αργότερα πάτησε ο ΟΗΕ διαστρεβλώνοντας τα και επιβάλλοντας μέσω άρθρων τις αξίες και τις αρχές της νέας εποχής.

Από τη μία λοιπόν έχουμε το κέντρο καταπολέμησης της τρομοκρατίας ή κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών [όπως το βλέπει ο κάθε ένας]και από την άλλη έχουμε το «κέντρο εκπαίδευσης» δημοκρατών πολιτικών, που σε βάθος χρόνου αναλαμβάνουν την εξουσία για να υπηρετήσουν τις αρχές και τις αξίες του «δημοκρατικού» πολιτεύματος σε μια χώρα και ….είδαμε όλοι οι υπηρεσίες αυτές που οδήγησαν χώρες σαν την δική μας.

Γιατί είναι διαφορετικό πράγμα να εφαρμόζεται η Δημοκρατία, η ισότητα και η ελευθέρια και άλλο να επιβάλλεται η Δημοκρατία μου, η ισότητα μου, η ελευθερία μου.

Το δεύτερο υπηρετεί αυτή η οργάνωση και δεν θα το καταλάβει μέχρι να δει την χώρα της να καίγεται…στο όνομα της Δημοκρατίας πάντα!

Μέχρι να δει την χώρα της να εισέρχεται στην ψηφιακή νέα εποχή..αφού το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ιράν είναι απλά η αφορμή που θα οδηγήσει τη χώρα στο χάος και έπειτα στην τάξη..στην νέα τάξη…ή τουλάχιστον έτσι σχεδιάζουν.»

Rick

minitrue.gr

Share this post