Rick : Την Ημέρα Που Ο Κόσμος Όλος Είχε «Συντονιστεί» Στη Λιβύη

Rick : Την Ημέρα Που Ο Κόσμος Όλος Είχε «Συντονιστεί» Στη Λιβύη

….είπαμε το εξής:

«Αυτά τα γράφω σήμερα, 20/1, την μέρα που ο κόσμος όλος έχει συντονιστεί στη Λιβύη και ορισμένοι ράβουν και ξηλώνουν σε…… άλλα σημεία του πλανήτη»

Είπαμε ότι το είχαν ξανακάνει με την Λιβύη και με πρόσχημα αυτό μάζεψαν στόλους στη Μεσόγειο. Έκαναν πίσω, έπρεπε φαίνεται να συντονιστούν και οι υπόλοιπες εξελίξεις με του στόλου το μάζεμα.

«Μποτιλιάρισμα» πολεμικών πλοίων στη Μεσόγειο

Η Επίσκεψη του Βενιαμίν στον Τράμπ, η Συμφωνία του αιώνα κομμένη και ραμμένη να πέσει στο κενό../όταν πρέπει/ (όπως η Συμφωνία των Πρεσπών), δείχνει ότι αυτό που δεν έγινε το καλοκαίρι του 2019 θα γίνει σύντομα.

Ιραν-Τουρκία ήταν οι χώρες που αντέδρασαν στη Συμφωνία, κατά σύμπτωση είναι οι δυο χώρες που πρέπει να καούν αν δεν αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ, γιατί μόνο για αυτό γίνεται ότι βλέπουμε γύρω μας, ή μάλλον είναι το μεγαλύτερο γρανάζι που περιστρέφεται παγκοσμίως και εκεί πάνω κάθε τόσο «τοποθετούνται» οι υπόλοιπες έριδες και διαφωνίες.

Το Brexit έχει συντονιστεί με τον ελληνοτουρκικο πόλεμο.(δεν εξετάζουμε διάρκεια, ότι μας την έχουν στήσει, χρόνους κλπ.)

Αυτά τα δύο πάνε μαζί, το είχαμε πει και παλαιότερα, δεν θυμαμαι που το εχω, όμως το ξαναλέμε.!!..

Κράτα το εξης… την ημέρα του Brexit,στις 31, το Reis το «έπαιρνε ο άνεμος».

Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω επάνω σε αυτό, να το αποδείξω δηλαδή, οποίος θέλει το δέχεται. Απλά, για να έχουν συντονίσει την έξοδο του Στέμματος από την Ένωση με τα της περιοχή μας.. αυτό σημαίνει ότι μέσα από αυτή την έξοδο θα κάνουν ζημιά στην Ένωση αλλά θα κάνουν ζημιά και στην Ελλάδα!!!.

Είναι στο γήπεδο τους η μπάλα πλέον να μας πουν πότε θα γίνει η άτακτη φυγή της Αγγλίας.

Επίσης, οι ίδιοι ανακοίνωσαν πότε θα χτυπήσουν το Ιραν.

Είδαμε όμως να κάνουν πίσω για 10 λεπτά. Είδαμε επιθέσεις στην Aramco της Σαουδικής Αραβίας και σε πετρελαιοφόρα στα στενά του Ορμουζ, χρυσές αφορμές του 2019 για χτύπημα, που όμως δεν τις πήραν.

Σε πολλά επίπεδα ίσως ήταν ένα δοκιμαστικό, ένα crash test να καταγράφουν αντιδράσεις κρατών-κλειδιά στην περιοχή….. να ωριμασουν και οι υπόλοιπες εξελίξεις.

Τα λέω σκόρπια αλλα….

Δυο φορές αναβλήθηκε το Brexit.

Δυο φορές αναβλήθηκε η Συμφωνία του Αιώνα.

Και αυτά τα δύο γρανάζια πάνε και αυτα μαζί, γυρίζουν με το γύρισμα του μεγάλου γραναζιού της Ιερουσαλήμ.!

Μα τι σχέση πάλι έχει το ένα με το άλλο;

Όση σχέση έχει η θυσία/συμβόλαιο του Kobe Bryant με την Ελλάδα και το Ιραν.

ΕΔΩ stop διότι είναι πράγματα που δεν μπορώ να πω, τώρα κάποιοι ίσως να μην το καταλάβετε και σας καταλαβαίνω αλλά κράτα το.

Δύο πολύ μεγάλα γρανάζια λοιπόν τέθηκαν (επιτέλους για κάποιους) σε κίνηση μαζί…γιατί αυτά που θα φέρουν θα πρέπει να είναι χρονικά κοντά.

Απόδειξη;
Απλό…

28/1 Η Συμφωνία του Αιώνα ανακοινώνεται
31/1 Το Brexit ανακοινώνεται

3 ημέρες διαφορα.

Τι θέλω να πω με τα παραπάνω…. : αυτο που ειπα και τοτε, ότι μας έδειξαν την Λιβύη, αλλά εργάζονται αλλού.

Δεν μπορούν να χτυπήσουν με τον Άσαντ στο τιμόνι της Συρίας.
Ούτε στο εσωτερικό του Λιβάνου μπορεί να υπάρχει ειρήνη.

Άρα αν θέλουν να χτυπήσουν το Ιραν, μια από τις επόμενες π.χ Παρασκευές, πριν το καλοκαίρι, στο όνομα της Ιερουσαλήμ , λίγο πιο πριν θα πρέπει να βρουν αφορμές να πάρουν…. φωτιά τα παραπάνω μέρη.

Όταν λέμε φωτιά καταλαβαίνουμε τι εννοούμε και έχω την εικονα ότι ήδη μαγειρέυουν «αφορμες» σε αυτες τις περιοχες.

Rick

minitrue.gr

Share this post