Steven Fishman – Ποιος θα επιβιώσει από το Ολοκαύτωμα των Εμβολίων;

Steven Fishman – Ποιος θα επιβιώσει από το Ολοκαύτωμα των Εμβολίων;

Δημοσιεύτηκε από τον Weaver.

3 Μαΐου 2021.

Μέσα σε 5 χρόνια, το 80% ή περισσότεροι από εκείνους που έχουν εμβολιαστεί, είτε με επιλογή είτε με εξαναγκασμό, στη χειρότερη περίπτωση θα είναι νεκροί, και στην καλύτερη περίπτωση, θα τραυματιστούν θανάσιμα εξαιτίας πριόνων, ακίδων πρωτεϊνών, το Messenger RNA μετατράπηκε σε τρανς ανθρωπιστικό DNA. αναφυλακτικό σοκ, παράλυση των πνευμόνων, θανατηφόρα πήξη του αίματος, και ένα κοκτέιλ ματαιωμένου εμβρύου και ζωικού ιστού που περιέχει ιούς που περιλαμβάνουν AIDS. Ίδια κλήση κουρτίνας, λίγο περισσότερο πόνο.
 

 
Αποποίηση ευθυνών – Φυσικά ελπίζω ότι ο Steven Fishman να είναι λάθος. Αλλά το δημοσιεύω αυτό γιατί φοβάμαι ότι δεν είναι. Η φιλοσοφία μου είναι να  προσεύχομαι για το καλύτερο αλλά να προετοιμάζομαι για τα χειρότερα. 
από τον Steven Fishman
(henrymakow.com)
Στο βιβλίο του 1859,  «Η καταγωγή των ειδών», ο  Charles Darwin δήλωσε ότι μόνο οι ισχυρότεροι θα επιβιώσουν.
Αλλά σε περιόδους του Ολοκαυτώματος των Εμβολίων, η δύναμη προέρχεται από την έρευνα των ζητημάτων, την πλήρη ενημέρωση, την παρακολούθηση της πραγματικής επιστήμης και τη γνώση του τρόπου αντιμετώπισης μιας επίθεσης δαιμόνων στην Κυβέρνηση και στα μέσα ενημέρωσης.
Η πολιτική δεν έχει πλέον καμία σχέση με αυτό το ζήτημα. Τόσο ο 45ος όσο και ο 46ος πρόεδρος συμμετέχουν σε διαγωνισμό – βλέποντας ποιος θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο εύρος για το “Operation Warp Death”. Δεν είναι χρήσιμο.
Αντιμετωπίζω την πραγματικότητα εδώ: Μέσα σε 5 χρόνια, το 80% ή περισσότεροι από αυτούς που έχουν εμβολιαστεί, είτε με επιλογή είτε με εξαναγκασμό, στη χειρότερη περίπτωση θα είναι νεκροί, και στην καλύτερη περίπτωση, θα τραυματιστούν θανάσιμα λόγω πριόνων, ακίδων πρωτεϊνών, μετατροπή του Messenger RNA σε υπερανθρωπιστικό DNA. αναφυλακτικό σοκ, παράλυση των πνευμόνων, θανατηφόρα πήξη του αίματος, και ένα κοκτέιλ ματαιωμένου εμβρύου και ζωικού ιστού που περιέχει ιούς που περιλαμβάνουν AIDS. Ίδια κλήση κουρτίνας, λίγο περισσότερο πόνο.
Αλλά δεν μιλάω στους «εμβολιασμένους». Είναι οι Walking Dead. Δεν υπάρχει θεραπεία για το «εμβόλιο», διότι δεν είναι «εμβόλιο», αλλά μάλλον Πειραματική θεραπεία γονιδίου αποθέματος ευγενικής από τους Bill Gates και Big Pharma που εξάγονται με το πρόσχημα της «Εξουσιοδότησης έκτακτης ανάγκης».
Έχει σχεδιαστεί τεχνικά για να κάνει τους ανθρώπους να θέλουν κάτι “ελκυστικό” που θα τους σκοτώσει. Και το τέλος [για αυτούς] είναι πολύ κοντά. Οι εταιρείες ασφάλισης ζωής μιλούν ήδη για να μην πληρώνουν τα εμβόλια. Χωρίς αποζημίωση για παραφροσύνη, ηλιθιότητα ή ευπάθεια!

dees789.jpeg

Εμείς είμαστε, οι μη εμβολιασμένοι που χρειαζόμαστε προστασία από το Walking Dead. Είμαι ένας μεγαλύτερος άντρας που θαυμάζε ιτις  όμορφες γυναίκες. Αλλά αν ένα Victoria’s Secret Model ή ένα James Bond Girl μου πει ότι «εμβολιάστηκε», θα έτρεχα σαν κόλαση!
Οι διωγμένοι «Μη εμβολιασμένοι» ξυπνούν. Ήρωες και ηρωίδες όπως ο Υπεύθυνος Υγείας Mike Adams, ο Dr. Christiane Northrup, ο Dr. Carrie Madej, ο Δρ. Simone Gold, ο Henry Makow και άλλοι είναι φάροι φωτός και που κάποια μέρα σύντομα θα ανακοινωθούν στο βασίλειο του «Vaccine Holocaust Sainthood» γιατί σώζουν τις ζωές των ανθρώπων που επιθυμούν να ακούσουν και να ακολουθήσουν την πραγματική επιστήμη, όχι την τρέλα του Δρ. Phony Fauci και του άλλου μαζικού δολοφόνου.
Γιατί γράφω αυτό το άρθρο; Επειδή εμείς, οι «μη εμβολιασμένοι», χρειαζόμαστε προστασία από αυτούς ‼! Και από το «ΘΕΜΑ», εννοώ όλους εκείνους που τώρα διαδίδουν τη μετάδοσή τους στο Messenger RNA μέσω μιας μορφής Μεταδοτικότητας Συχνότητας που ονομάζεται «Shedding». Ο Δρ Sherri Tenpenny έχει κάνει απίστευτη έρευνα σε αυτό το θέμα. Το «μεταδοτική» δεν περιγράφει καν ήπια τι είναι. 
Χιλιάδες ζευγάρια οδηγούνται σε διαζύγιο για αυτό το πρόβλημα. Οι οικογένειες χωρίζονται. Βρισκόμαστε σε εμφύλιο πόλεμο του νου, τον οποίο τελικά θα κερδίσουμε, γιατί δεν θα είμαστε αυτοί που όλοι θα πεθάνουν νεκροί, γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τι συμβαίνει γύρω μας και δεν το κάνουν!
Ελπίζω κάποιος να σχεδιάσει ένα μπλουζάκι με την ένδειξη: «Εάν έχετε εμβολιαστεί, τότε μείνετε μακριά από εμένα!» Χρειαζόμαστε τουλάχιστον εκατό εκατομμύρια από αυτά τώρα ‼!
Για όσους έχουν εμβολιαστεί, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δεν υπάρχει θεραπεία. Είναι θανάσιμα άρρωστοι και θα πεθάνουν. Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν ακόμη, αλλά θα τους χτυπήσουν όλα σαν έναν τόνο τούβλων.
Η κοινωνία μας, όπως γνωρίζουμε, θα καταρρεύσει. Το νομισματικό μας σύστημα, η «μεγάλη επαναφορά», όπως το λένε οι παγκοσμιοποιητές, θα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα ομοσπονδιακά χαρτονομίσματα δεν έχουν καμία αξία, διότι είναι χαρτονομίσματα χρέους και δεν μπορείτε ποτέ να εξοφλήσετε χρέη με χρέος. Οι τιμές των ακινήτων θα πέσουν και θα πέσουν στη μεγαλύτερη συντριβή κατοικιών, επειδή οι νεκροί δεν θα πουλήσουν τα σπίτια τους και η ζήτηση από τους μη εμβολιασμένους επιζώντες θα μειωθεί σε τίποτα!
Μετά από όλα, θα αγοράζατε ένα Vaccine Death House; Λοιπόν, ποια είναι μια καλή επιχείρηση για να μπείτε; Υποθέτω ότι η επιχείρηση κηδείας: πολλή ζήτηση εκεί. αλλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε σε χρυσό ή ασήμι, ακόμη και σε sh-tcoins, επειδή το τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει.
Γιατί λοιπόν αυτή η «Δαρβινική Φυσική Επιλογή;» Επειδή κανένας από εμάς, οι «μη εμβολιασμένοι», δεν θα θέλει ποτέ να βρεθεί σε φτερό από τους νεκρούς και τους θανάτους
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δημιουργήθηκε η τηλεοπτική σειρά  “The Walking Dead”  ; Τα δημιουργικά μυαλά ήθελαν να δοκιμάσουν στην αγορά την ιδέα μιας κοινωνίας κάστας όπου μόνο εκείνοι οι άνθρωποι που είναι λογικοί, ικανοί ή διακριτικοί, μαθητές της αλήθειας και εκείνοι που μπορούν να αξιολογήσουν γνήσια δεδομένα που θάβονται μέσα σε ένα τέλμα ψευδών, κυβερνητικών ψευδών αφηγήσεων και μέσων. Η γρήγορη άμμος θα αναδυθεί ως «Darwinian Survivors».

Bill-Gates-Vaccines-366x282.jpeg

Ο μόνος τρόπος να «νικήσεις την ανθρώπινη φυλή» είναι να αποφύγεις το «εμβόλιο» σαν την πανούκλα [γιατί αυτό είναι]! Όποιος είχε ποτέ πίστη σε ένα «εμβόλιο» αντί για υψηλότερη δύναμη πιθανώς αξίζει να θυσιάσει τον εγκέφαλο, την καρδιά και τους πνεύμονες του στον Μπιλ Γκέιτς στο απύθμενο λάκκο των Γεωργικών Οδηγών, τον οποίο λατρεύει, υποχρεώνοντας τον ανθρώπινο πληθυσμό να φτάσει τα 500 εκατομμύρια ή λιγότερο, γι ‘αυτό θέλει να πεθάνουν τα υπόλοιπα 7 δισεκατομμύρια!
Αυτό το γράφω για να μην σας τρομάξω [αν και η επίγνωση του επικείμενου τρόμου είναι αναμφίβολα καλό πράγμα], αλλά μάλλον να σας κρατήσω ασφαλείς και ζωντανούς! Ακόμα και αν δεν σημαίνει ποτέ να ανεβείτε σε αεροπλάνο ή να πάτε σε αθλητική εκδήλωση ή σε κατάστημα τη Μαύρη Παρασκευή, μείνετε μακριά από εμβολιασμένους ανθρώπους – εκτός αν είστε ψυχικός και μπορείτε να πείτε τους λογικούς από το εμβολιασμένο «πρόβατο».
Μισώ να ακούω άκαρδο, αλλά αφήστε τη φυσική επιλογή να ακολουθήσει την πορεία της και μετά από πέντε χρόνια βλέποντας κηδεία pyres σε κάθε μπλοκ, εμείς οι υγιείς μπορεί να έχουν μια ευκαιρία μάχης να κληρονομήσουν τη γη.
Τα καλά νέα είναι ότι το  Walking Dead  τελικά θα πεθάνει. Συγγνώμη αν είναι αγαπημένο. Υπήρχε επίσης θλίψη και θλίψη στην τηλεοπτική σειρά.
Και ελπίζω ότι εμείς, οι μη εμβολιασμένοι και «ποτέ δεν θα εμβολιαστούμε» ακμάζουμε και ευημερούμε αρκετά για να δούμε την πραγματική δικαιοσύνη να επικρατεί, όπου ο Μπιλ Γκέιτς και ο Δρ. Fauci και οι Παγκόσμιοι στο “[mRNA]” Moderna, Pfizer, Johnson & Johnson, και Nazi-Zeneca δικάζονται και καταδικάζονται σε διαδικασίες τύπου Νυρεμβέργης, και στη συνέχεια χαμηλώνονται αργά σε ένα βρασμένο δοχείο υδρο-θειικού οξέος για να αντισταθμίσουν τους θανάτους δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Και εύχομαι για αυτούς ευτυχώς και χωρίς το παραμικρό θυμό, λέω με λεπτό σαρκασμό.
Μείνετε ασφαλείς, υγιείς και μακριά από τους Walking Dead!
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TAP NEWS WIRE : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post