«Well Camps» ή αλλιώς στρατόπεδα καραντίνας της FEMA που έρχονται στην Αμερική εάν οι φιλελεύθεροι πάρουν τον δρόμο τους

«Well Camps» ή αλλιώς στρατόπεδα καραντίνας της FEMA που έρχονται στην Αμερική εάν οι φιλελεύθεροι πάρουν τον δρόμο τους

Κοιτάξτε την Αυστραλία, τον Καναδά και ακόμη και τη Γαλλία για να δείτε τι έχουν σχεδιάσει οι Δημοκρατικοί για τους Αμερικανούς.

Από τη Susan Duclos – All News PipeLine

Γενικά, όταν οι Αμερικανοί βλέπουν τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, αν το καταλάβουν, το σημειώνουν και στη συνέχεια προχωρούν, καθώς όλοι έχουμε τις δικές μας τοπικές ανησυχίες.

Όσον αφορά όμως ορισμένα ζητήματα, βλέπουμε πώς οι φιλελεύθεροι στην Αμερική προσπαθούν να μιμηθούν όσο το δυνατόν πιο ριζοσπαστικές φιλελεύθερες ιδέες και ενέργειες.

Παράδειγμα, Πυροβόλα όπλα: Για δεκαετίες οι φιλελεύθεροι προσπαθούν να αναγκάσουν τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν τα όπλα τους και τα δικαιώματά τους για τη δεύτερη τροπολογία. Όλοι στο όνομα του “ελέγχου όπλων”, έχουν απαγορεύσει ορισμένους τύπους όπλων, προσπάθησαν να απαγορεύσουν περιοδικά υψηλής χωρητικότητας , αξεσουάρ όπλων κλπ.

Η Αυστραλία ήταν εκεί, το έκανε αυτό και η πλειοψηφία του πληθυσμού τους είναι πλέον αφοπλισμένοι, ( εκτός από τους εγκληματίες ) επιτρέποντας τους δυστοπικούς και τυραννικούς κανονισμούς με τους οποίους αναγκάζουν τώρα τους πολίτες να ζήσουν, επειδή η πλειοψηφία δεν έχει πλέον τα όπλα για να πολεμήσει την τυραννία.

Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα. Εάν υπάρχει μια χώρα με αυταρχικό νόμο ή λίγο τρελό πολιτισμό, οι Αμερικανοδημοκράτες προσπαθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να την κάνουν νόμο αυτής της γης.

Κοιτάξτε την ατζέντα των ΛΟΑΤ και σημειώνουμε ότι άλλα «προοδευτικά» έθνη άνοιξαν την πόρτα στο να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας, καθώς και να δούμε τον ίδιο τύπο πλύσης εγκεφάλου των παιδιών στον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό.

Επομένως, κοιτάμε την Αυστραλία και μερικές από τις ανησυχητικές νέες ενέργειες που έγιναν εναντίον των πολιτών τους, και ακόμη και ένα παράδειγμα από τη Γαλλία, για να δούμε τι έρχεται στην Αμερική εάν οι Δημοκρατικοί πάρουν το δρόμο τους.

Λοιπόν, ξεκινήστε με τη Γαλλία, δεδομένου ότι θα επισημάνω μόνο έναν τομέα ανησυχίας και ομοιότητας με αυτό που επιδιώκουν εδώ οι ριζοσπαστικοί φιλελεύθεροι, καθώς ένας δικαστής εκεί μόλις ανέτρεψε την «απαίτηση» του Προέδρου Εμμανουάλ Μακρόν ότι πρέπει να εμβολιαστεί κανείς για να ψωνίσει σε σούπερ μάρκετ.

Γάλλοι δικαστές έλαβαν μέτρα κατά των καταπιεστικών και διακριτικών απαιτήσεων του Προέδρου Μακρόν για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Την περασμένη εβδομάδα, δικαστές σε δύο διαφορετικά γαλλικά τμήματα ανέτρεψαν το διάταγμα του Μακρόν που καθιστά υποχρεωτική την κάρτα υγείας σε πολλά εμπορικά κέντρα. Αντ ‘αυτού, οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι εμποδίζει την πρόσβαση σε βασικά αγαθά σε άτομα που δεν τα έχουν.

Το χάος ξεκίνησε αρχικά αφού η Γαλλία είχε προσπαθήσει να κάνει διακρίσεις στους μη εμβολιασμένους. Οι πολίτες ήταν τρομοκρατημένοι και θυμωμένοι που η κυβέρνηση θα τους υποχρέωνε να εμβολιαστούν απαγορεύοντάς τους να αγοράζουν βασικά είδη από σούπερ μάρκετ. Πλήθος κόσμου διαδήλωσε μπροστά στις αγορές τροφίμων. Μπορείτε να ακούσετε το πλήθος να φωνάζει ομόφωνα σε μια αυθόρμητη επίδειξη αλληλεγγύης στο παρακάτω βίντεο.

Οι φιλελεύθεροι και τα ΜΜΕ θα παραμερίσουν αυτό το παράδειγμα ισχυριζόμενοι ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ εδώ στην Αμερική.

ΧΑΧ!

Έχουμε ήδη Δημοκρατικούς, ακόμη και σε ΜΜΕ όπως το CNN, που προτείνουν να μην επιτρέπεται η μη εμβολιασμένη Αμερικανίδα στα σούπερ μάρκετ.

Θα δείξω ξανά το βίντεο για να τονίσω πόσο πολύ ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιος σε ένα καλωδιακό δίκτυο ειδήσεων, ωθεί μια ιδέα σαν αυτή σε όλους τους θεατές.

 

Ενώ έχουμε δει κάποιες τρελές προτάσεις και ιδέες που αποσκοπούν στο να εξαναγκάσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, η Αυστραλία λαμβάνει απόλυτα το κέικ για τους δυστοπικούς περιορισμούς και τις ενέργειες που γίνονται από την κυβέρνηση.

 

Ενώ ο Καναδάς και άλλοι μπορεί να έχουν παρόμοιους περιορισμούς και κανόνες, η Αυστραλία είναι το μέρος όπου εφαρμόζονται οι πιο απαράδεκτοι περιορισμοί με τους ανθρώπους τους να μην έχουν τρόπο να αντισταθούν ενάντια στην τυραννία.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ “ΚΑΛΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ”

Όποιος θυμάται τη Χίλαρι Κλίντον να μιλάει για “διασκεδαστικά στρατόπεδα” και τα Ανεξάρτητα ΜΜΕ να επισημαίνουν τη νοοτροπία που θα επέτρεπε σε κάποιον να προτείνει κάτι τέτοιο ή τα μέσα ενημέρωσης να λένε γελώντας ότι ήταν μόνο αστείο;

Είτε ήταν αστείο είτε όχι, το γεγονός ότι θα έλεγε ακόμη και κάτι τέτοιο δείχνει πού πηγαίνει το μυαλό της όταν μιλά για Αμερικανούς.

Παρεκτρέπω.

Στην Αυστραλία και τον Καναδά, έχουν πλέον «στρατόπεδα καραντίνας».

Στον Καναδά:

Ο Καναδάς – η χερσαία μάζα απευθείας στο βορρά μας και ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος μας, με τον οποίο μοιραζόμαστε τα μεγαλύτερα διεθνή σύνορα στον κόσμο – έκανε μια δραματική κίνηση προς έναν νόμιμα επικίνδυνο αυταρχισμό. Ναι, Καναδά.

Τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζάστιν Τρουντό, περιέγραψε τους νέους κανονισμούς της κυβέρνησής του για τον κορωνοϊό. Οι Καναδοί που ελπίζουν να επιστρέψουν στη χώρα τους πρέπει να δοκιμαστούν πριν και μετά την απογείωση, είπε, προσθέτοντας: “Εάν τα αποτελέσματα των δοκιμών σας βρεθούν θετικά, θα πρέπει να κάνετε αμέσως καραντίνα σε καθορισμένες κυβερνητικές εγκαταστάσεις. Αυτό δεν είναι προαιρετικό.”

«Ορισμένες κυβερνητικές εγκαταστάσεις». Όταν συμβαίνει αυτό σε άλλες χώρες και συμβαίνει, ονομάζουμε αυτά τα στρατόπεδα κράτησης. Επειδή πρόκειται για τον Καναδά για τον οποίο μιλάμε, ένα μέρος που υποθέτουμε ότι είναι παθητικό και ευγενικό και Anglo σε σημείο παρωδίας, κανείς δεν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αυτόν τον όρο. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν φαίνεται να το σκέφτεται καθόλου.

Ένα πράγμα για τους φιλελεύθερους είναι ότι βλέπουν μια ιδέα που τους προσφέρει τον έλεγχο που λαχταρούν και φουντώνουν.

Ως εκ τούτου, μετά το «μη προαιρετικό» διάταγμα του Καναδά για την τοποθέτηση ατόμων σε στρατόπεδα φυλάκισης, βλέπουμε ότι η Αυστραλία δημιούργησε τη δική της έκδοση στρατοπέδων καραντίνας, που ονομάστηκε «Well Camps».

 

Το ANP ανέφερε προηγουμένως ένα έγγραφο του CDC με τίτλο ” Ενδιάμεσες επιχειρησιακές σκέψεις για την εφαρμογή της προσέγγισης ασπίδας για την πρόληψη λοιμώξεων COVID-19 σε ανθρωπιστικές ρυθμίσεις “, το οποίο είναι τρομακτικά παρόμοιο.

 

Τι είναι η θωρακιστική προσέγγιση1;

Η προσέγγιση θωράκισης στοχεύει στη μείωση του αριθμού των σοβαρών περιπτώσεων COVID-19 περιορίζοντας την επαφή μεταξύ ατόμων που διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης σοβαρής νόσου («υψηλού κινδύνου») και του γενικού πληθυσμού («χαμηλού κινδύνου»). Τα άτομα υψηλού κινδύνου θα μετεγκατασταθούν προσωρινά σε ασφαλείς ή «πράσινες ζώνες» που έχουν δημιουργηθεί σε επίπεδο νοικοκυριού, γειτονιάς, καταυλισμού/τομέα ή κοινότητας ανάλογα με το περιβάλλον και το περιβάλλον. Θα είχαν ελάχιστη επαφή με μέλη της οικογένειας και άλλους κατοίκους χαμηλού κινδύνου.

Όποιος πιστεύει ότι αυτό που βλέπουμε στην Αυστραλία, τον Καναδά και τη Γαλλία και άλλα έθνη “δεν μπορεί να συμβεί εδώ” δεν παρακολουθεί τι συμβαίνει και εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον MSM για να τους κρατά λανθασμένους ενήμερους.

Άλλες χώρες όπως η Γερμανία , η Κίνα και η Νέα Ζηλανδία είχαν επίσης τη δική τους εκδοχή αυτών των «Well Camps».

Στην Αμερική αυτά θα ήταν τα πολυσυζητημένα Fema Camps.

Μην κάνετε λάθος υπάρχουν εκείνοι, εδώ στην Αμερική που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον αποκλεισμό των Αμερικανών και την αναγκαστική συμμόρφωση μέσω του ” Ιατρικού Στρατιωτικού Νόμου “.

Σχετικά:  Τίποτα δεν μπορείτε να δείτε εδώ, εκτός από έναν Αυστραλό που εξαναγκάζεται σε καραντίνα σε ένα «ξενοδοχείο υγείας» για «αόριστη διαμονή»

ΕΧΕΙΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αυτό είναι ισοδύναμο με τα Well Camps καθώς τμήματα της Αυστραλίας αναγκάζουν τώρα τους ανθρώπους να κατεβάσουν μια εφαρμογή που θα αναγνωρίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τη γεωγραφική θέση, και σε τυχαίες στιγμές διατάξτε τους να τραβήξουν μια φωτογραφία του προσώπου τους στις τοποθεσίες που υποτίθεται ότι είναι βρίσκονται σε καραντίνα και έχουν στη διάθεσή τους 15 λεπτά για να το φτάσουν στην πολιτεία.

Εδώ στην Αμερική έχουμε ήδη εφαρμογές εντοπισμού επαφών COVID , καθώς και εφαρμογές για την παρακολούθηση της κατάστασης εμβολιασμού των Αμερικανών.

Πόσο καιρό πριν οι Δημοκρατικοί αρχίσουν να προσπαθούν να ψηφίσουν νομοσχέδια εδώ στις ΗΠΑ για να επιβάλουν τη συμμόρφωση με ακόμη περισσότερους Οργουελικούς κανονισμούς;

Σχετικά: Ο  COVID είναι μόνο η δικαιολογία: Οι κυβερνήσεις απαιτούν συνεχή παρακολούθηση του αίματος, των υγρών του σώματος και της συμμόρφωσης με τα φάρμακα

Ο ΑΥΣΤΡΑΛΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

 

Αναφορές οργανικής Prepper , με συνδέσμους που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους:

Το νομοσχέδιο Identify and Disrupt δίνει στην Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία και στην Αυστραλιανή Επιτροπή Ποινικών Πληροφοριών την εξουσία να «διαταράσσουν δεδομένα τροποποιώντας, προσθέτοντας, αντιγράφοντας ή διαγράφοντας δεδομένα για να αποτρέψουν τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων στο διαδίκτυο». Επιτρέπει επίσης στην αστυνομία να «αναλάβει τον διαδικτυακό λογαριασμό ενός ατόμου για τους σκοπούς της συλλογής στοιχείων για την περαιτέρω ποινική έρευνα». [ πηγή ]

Ακολουθεί η περίληψη του νομοσχεδίου απευθείας από τον ιστότοπο της κυβέρνησης του Κοινοβουλίου της Αυστραλίας.

Η λογοκρισία δεν είναι ακριβώς καινούργια για τους Αμερικανούς, αλλά στις ΗΠΑ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, γνωστή και ως Λευκός Οίκος, χρησιμοποιεί γίγαντες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για να λογοκρίνει τις πληροφορίες που προτιμά να μην έχει εκεί έξω.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν akiάκι, παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η WH επισημαίνει ορισμένες αναρτήσεις για διαγραφή , τις οποίες ονομάζουν “παραπληροφόρηση” (ή οτιδήποτε αντίκειται στην προτιμώμενη αφήγησή τους) και η μεγάλη τεχνολογία αφαιρεί αυτές τις αναρτήσεις.

Επιπλέον, οι κολοσσοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα αναστείλουν ή θα κλειδώσουν τους λογαριασμούς μόνο αφού τους αναγκάσουν να “διαγράψουν” μια ανάρτηση που δεν εγκρίνουν, κάτι που είναι εξίσου κακό με την ανάληψη λογαριασμού.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ

Επίσης στην Αυστραλία υπήρχαν αναφορές ότι ο Στρατός βοήθησε την « διάδοση εμβολίων» και πήγε «πόρτα-πόρτα» για να διασφαλίσει ότι τα άτομα με θετικό COVID θα τεθούν σε καραντίνα.

Ενδιαφέρον αφού ο Τζο Μπάιντεν πρότεινε να πάμε «από πόρτα σε πόρτα» για να εμβολιαστούν περισσότεροι άνθρωποι.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες μεταξύ των πραγμάτων που προτείνουν οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ και του πώς άλλες χώρες αναγκάζουν τους πολίτες τους να ζήσουν σαν στο βιβλίο του Όργουελ του 1984 , το οποίο περιγράφει έναν δυστοπικό κόσμο όπου η κυβέρνηση ελέγχει τα πάντα.

Ποτέ μην υποθέσετε ότι “δεν μπορεί να συμβεί εδώ”, επειδή συμβαίνει ήδη εδώ.

Παρακάτω βλέπουμε ένα δελτίο ειδήσεων από την Αυστραλία που λέει πολύ για τα οφέλη, ή την έλλειψή του, από τον αποκλεισμό.

Μήνες και μήνες αποκλεισμού, και όλες αυτές οι οργουελικές υπαγορεύσεις, και οι περιπτώσεις τους αυξάνονται, δείχνοντας ότι αυτές οι μέθοδοι είναι μια αποτυχία από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

 

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post